• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Babagan Kita

Terobosan

  • about us img
  • about us img2
  • about us img3

Fineco

PURWAKA

Guangdong Fineco Machinery Group Co., Ltd. didegaké ing taun 2013. Perusahaan teknologi tinggi nggabungake R&D, produksi lan penjualan peralatan label lan peralatan otomatisasi cerdas. Iki uga produsen profesional mesin kemasan gedhe. Produk utama kalebu mesin pelabelan presisi Tinggi, mesin pengisi, mesin capping, mesin penyusutan, mesin label adhesif dhewe lan peralatan sing gegandhengan.

  • -
    Diadegake ing 2013
  • -
    20 taun pengalaman
  • -+
    Luwih saka 65 produk
  • -B
    Luwih saka 1 milyar

produk

Inovasi

  • FK Big Bucket Labeling Machine

    FK Big Labeling ...

    Parameter Mesin Label Ember Big FK: U 220 V KW 990W Bar 0.3—0.6 Mpa Bobot Babagan: Kekuatan 140KG kasedhiya 220V / 50HZ ukuran mesin 850 mm * 410 mm * Dhiameter label 720 mm Φ76mm-240 mm Toleransi toleransi ± 0,5 mm watesan ukuran label (MM) L 6 -150 mm W 15-130 mm ukuran dhaptar prodhuksi L 20 -200 mm W 20-150 mm T 20 -320 mm Kecepatan label nganti 15-30 / PCS / menit Katrangan Mesin: Mesin Label FK Big Bucket ...

  • FK617 Semi automatic Plane Rolling Labeling Machine

    FK617 Semi otomatis P ...

    Keterangan Mesin Mesin Plane Rolling Plane FK617 Semi otomatis: ④ Cara penyesuaian FK617 gampang lan mung kudu mindhah dhuwur rodha penet, posisi sensor label lan sensor slide. Proses penyesuaian kurang saka 10 menit, lan akurasi label dhuwur, lan kesalahan kasebut angel dideleng karo mripat telanjang. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo produk sing kurang produksi. ⑤ Ruang lantai FK617 udakara 0,50 stere. ⑥ Mesin S ...

  • FK616A Semi Automatic Sealant Labeling Machine

    FK616A Semi Otomatis ...

    FK616A Mesin Label Sealant Sealant Sealant Basic Gunakake: method Cara FK616A Setel iku gampang: 1. Atur dhuwure piring penet lan posisi silinder miturut ukuran produk, supaya silinder mekso produk. 2. Nyetel posisi sensor supaya potongan label bisa metu kabeh. Setel posisi produk lan dawa label tahap kaping pisanan, supaya label tahap pisanan bisa ditekan ing antarane rong tabung pametune kanthi. ..

  • FK616 Semi Automatic 360° Rolling  Labeling Machine

    FK616 Semi Otomatis 3 ...

    FK616 Semi Otomatis 360 ° Rolling Labeling Machine Deskripsi Mesin ③ FK616 duwe fungsi tambahan kanggo nambah: printer kode konfigurasi utawa printer ink-jet, nalika menehi label, nyithak nomer batch produksi sing jelas, tanggal produksi, tanggal efektif lan informasi liyane, coding lan label bakal ana ditindakake kanthi bebarengan, nambah efisiensi. ④ FK616 1. Cara nyetel iku gampang lan mung kudu mindhah dhuwure rodha meksa. 2. Ngatur posisi cetakan ...

  • FK807 Automatic Horizontal Round Bottle Labeling Machine

    FK807 Horizo ​​Otomatis ...

    Deskripsi Mesin Mesin Botol Round Horizontal FK807 Mesin Label FK807 bisa nyadari labeling seminggu lan label setengah minggu, uga label label dobel ing sisih ngarep lan mburi produk, lan jarak ing antarane label ngarep lan mburi bisa diatur. Prinsip kerja Proses Kerja: PLC ngolah sinyal produk lan sinyal label, banjur output sinyal menyang motor traksi kanggo miwiti label. Proses Labeling: Sijine prod ...

Napa Pilih Kita

Layanan Pisanan

PAWARTA

Warta wektu nyata

Yen sampeyan butuh solusi industri ... Kita bisa mbantu sampeyan

Kita nyedhiyakake solusi inovatif kanggo kemajuan berkelanjutan. Tim profesional kita ngupayakake nambah produktivitas lan efektifitas biaya ing pasar

Hubungi Kita