• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

25-250ml / 30-300ml / 50-500ml Mesin Isi Cairan

Katrangan singkat:

Pasokan listrik: 110 / 220V 50 / 60Hz 15W

Isi sawetara: 25-250ml

Kacepetan ngisi: 15-20 botol / menit

Tekanan kerja: 0,6mpa +

Bahan kontak materi: 304 stainless steel, Teflon, gel silika

Hbahan opper: SS304

Hkapasitas opper: 50L

Hbobote kasar opper: 6KG

Bbobote ody: 25KG

Ukuran awak: 106 * 32 * 30 CM

Hukuran opper: 45 * 45 * 45 CM

Kisaran sing ditrapake: krim / cairan panggunaan dobel.


Detail Produk

Tag Produk

25-250ml / 30-300ml / 50-500ml Mesin Isi Cairan

Range Terapan: Lan bahan kontak material sing diimpor 304 l bahan, ora ana partikel sing bisa kabeh jinis cairan viskositas tahan korosif, kayata: kabeh jinis reagen (minyak obat, anggur, alkohol, tetes mata, sirup), bahan kimia (pelarut, aseton), minyak (minyak pakan, minyak esensial, kosmetik (toner, banyu riasan, semprotan), panganan (tahan suhu nganti 100 derajat, kayata susu, susu kedele), omben-omben, jus buah, anggur buah, rempah-rempah, cuka kecap, wijen lenga, lsp tanpa cairan butiran; Cairan umpluk dhuwur lan sithik (cairan keperawatan, agen pembersih)

Isi panganan, cairan medis, kosmetik, kimia lan botol liyane. Ditambah: anggur, cuka, kecap, minyak, Banyu, lsp. 

Digunakake ing industri panganan, kosmetik, kimia, farmasi lan industri liyane. Bisa digunakake dhewe utawa nyambung menyang jalur produksi.

Kustomisasi dhukungan.

29
30
16
17
20
28

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita