. China FKF601 20 ~ 1000ml Pabrik Mesin Pangisi Cairan lan pemasok |Fineco
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

FKF601 20 ~ 1000ml Mesin Pangisi Cairan

Katrangan singkat:

sumber daya:110/220V 50/60Hz 15W

Range pengisian:25-250 ml

Kacepetan ngisi:15-20 botol / min

Tekanan kerja:0,6mpa+

Bahan kontak bahan:304 stainless steel, Teflon, silika gel

Hbahan opper:SS304

HKapasitas Opper:50L

Hbobot reged opper:6kg

Bbobot ody:25KG

Ukuran badan:106*32*30CM

Hukuran opper:45*45*45CM

Rentang sing ditrapake:krim / Cairan nggunakake dual.


Detail Produk

Tag produk

FKF601 20 ~ 1000ml Cairan, Krim, Mesin Pangisi Minyak

Sampeyan bisa nyetel ketajaman video ing pojok tengen ngisor video

Range Applied: Lan materi kontak materi diimpor materi 304 l, ora partikel bisa dadi kabeh jinis adi viskositas kurang tahan korosif, kayata: kabeh jinis reagen (obat lenga, anggur, alkohol, irungnya mripat, sirup), bahan kimia (solvents, aseton), lenga (lenga pakan, minyak atsiri, kosmetik (toner, banyu dandanan, semprotan), panganan (tahan suhu dhuwur nganti 100 derajat, kayata susu, susu soya), omben-omben, jus buah, anggur buah, rempah-rempah, cuka kecap, wijen. lenga, etc tanpa cairan granular; Cairan umpluk dhuwur lan kurang (cairan perawat, agen pembersih)

Isi panganan, medis, kosmetik, kimia lan cairan botol liyane.Plus: anggur, cuka, kecap, lenga, banyu, lsp.

Digunakake akeh ing panganan, kosmetik, kimia, farmasi lan industri liyane.Bisa mlaku dhewe utawa nyambung menyang jalur produksi.

Ndhukung kustomisasi.

29
30
16
17
20
28

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita