• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

6 mesin pelabelan cairan nozel ngisi cairan

Katrangan singkat:

Parameter teknis utama:

Akurasi label: ± 1mm ​​(ora kalebu kesalahan produk lan label);

 Kacepetan label (PCS / mnt): 25 ~ 60 potong / menit (ana gandhengane karo ukuran produk lan label);

 Ukuran produk sing cocog: (kanggo botol bunder) lan dhuwur: diameter: 25mm ~ 140mm Dhuwur: 25mm ~ 300mm

 Ukuran label sing ditrapake: Panjang: 20mm ~ 380mm; Jembar (jembaré kertas gawe): 20mm ~ 130mm;

 Ukuran mesin: udakara 1950mm × 1200mm × 1530mm (dawane × ambane × dhuwur);

 Pasokan listrik: 220V 50 / 60Hz;

 Bobot mesin: udakara 185Kg.


Detail Produk

Tag Produk

6 mesin pelabelan cairan nozel ngisi cairan

TU3

Deskripsi Mesin

Range Terapan: Lan bahan kontak material sing diimpor 304 l bahan, ora ana partikel sing bisa kabeh jinis cairan viskositas tahan korosif, kayata: kabeh jinis reagen (minyak obat, anggur, alkohol, tetes mata, sirup), bahan kimia (pelarut, aseton), minyak (minyak pakan, minyak esensial, kosmetik (toner, banyu riasan, semprotan), panganan (tahan suhu nganti 100 derajat, kayata susu, susu kedele), omben-omben, jus buah, anggur buah, rempah-rempah, cuka kecap, wijen lenga, lsp tanpa cairan butiran; Cairan umpluk dhuwur lan sithik (cairan keperawatan, agen pembersih)

Isi panganan, cairan medis, kosmetik, kimia lan botol liyane. Ditambah: anggur, cuka, kecap, minyak, Banyu, lsp. 

Digunakake ing industri panganan, kosmetik, kimia, farmasi lan industri liyane. Bisa digunakake dhewe utawa nyambung menyang jalur produksi.

Kustomisasi dhukungan.

Keterangan Mesin :

1. Baris kabeh nganggo antarmuka manungsa-komputer canggih, paramèter operasi bisa disimpen lan diatur, kesalahan bisa ditampilake, lan gampang digunakake;

2. Baris kabeh digawe saka waja tahan karat lan aluminium, kanthi tampilan sing apik;

3. Mesin ngisi aman lan gampang dioperasikake, lan bisa ngontrol jumlah lara miturut wektu, lan duwe sawetara kompatibel;

4. Peralatan garis kabeh duwe tata struktur sing cukup, sing gampang dibongkar lan diresiki, lan dadi luwih gampang ing perawatan lan perawatan;

5. Kabeh bahan kontak mesin pengisi digawe saka stainless steel 316, yaiku tahan asam lan alkali lan resistansi korosi;

6. Mesin tutup-tutup bisa uga dilengkapi disk sing kedher, sing bisa tutup lan uncap kanthi otomatis, lan trek ngeculake tutup, tutup sirah lan gripper botol nggunakake kontrol rodha tangan, sing gampang lan gampang.

7. Mesin skru-cap bisa adaptasi karo botol kanthi macem-macem spesifikasi ing ruang lingkup aplikasi kanthi nyetel kenceng sabuk gripper lan dhuwure tutup tanpa ngganti bagean.

8. Mesin Label nganggo langkah anyar, kacepetan label cepet, lan kinerja label stabil.

Mesin Screwing Cap Multi-fungsi kanthi otomatis

kisaran sing ditrapake: Piranti iki digunakake kanggo panganan lan omben-omben, pestisida lan pupuk, industri botol plastik botol kaca sekrup tutup gantung otomatis, tutup botol gantung tutup lurus, bisa ditrapake ing macem-macem botol, ganti botol sing gampang lan cepet, dhuwur efisiensi produksi.

Fitur Kinerja:

1. Otomatisasi lengkap, sesuai karo persyaratan GMP, panen dhuwur.

2. Mesin kasebut bisa dioperasikake karo siji mesin utawa digunakake kanthi kabeh garis.

3. Bisa disesuaikan kaya sing dibutuhake.

4. Ditrapake kanggo macem-macem jinis botol. Nalika sekrup tutup tekan wektu sekrup tutup, tutup bakal mandheg kanthi otomatis kanggo nglindhungi tutup lan botol saka karusakan.

filling machine

Pompa magnetik enem-kepala baris pengisi otomatis

Konfigurasi Parameter :

1.Metering metode: Pangaturan wektu lan kacepetan, cocog kanggo meh kabeh produk cair.

2. ukuran wadhah, wadhah phi 20-30-350 mm 160 mm

3. kemasan, bobot, luwih saka 2 g

4.Paket presisi: Kemasan bobot≤100g penyimpangan≤ ± 1g> 100g penyimpangan≤ ± 1% (tes adhedhasar banyu)

5.kecepatan kemasan: 25-60 kaleng / menit (miturut sifat botol lan cairan isi, 6 mesin isi sirah, 300 ml, contone, 2000-2500 botol saben jam)

6. pasokan listrik: fase siji 220 v, 50 jam

7. bobote: 150 kg

8. daya mesin: 1Kw

9. volume mesin: 2000 × 1000 × 1400mm

10. Jarak aliran pompa magnetik 10-5500 ml / menit (jupuk conto banyu). Saben pompa kerja dikontrol kanthi kapisah. Tes kasebut adhedhasar ngirim conto botol.

11. Volume isi: 10-2000ml

Parameter Teknis:

1. Model: HM - GJC - 16

2. Bentuk tutup sing cocog: Plastik, tutup bunder logam, tutup sirah pompa, tutup tutuk bebek, lsp

3. Dhuwur panyegel: 30-300CM

4. Dhiameter segel: 16-70CM

5. Kacepetan produksi: 20-50 botol saben menit

6. Tegangan operasi: AC220V 60Hz

7. Tekanan udara sing digunakake: 0.4-0.6 MPa

8. Jembar lan dhuwur dawa: 1920 * 74 * 160CM

9. Ukuran paket: 2002 * 82 * 176CM

10. Bobot: 140KGS

Mesin penyegel aluminium foil aluminium induksi elektromagnetik otomatis

Fitur: teknologi segel aluminium foil induksi elektromagnetik komposit minangka teknologi segel canggih sing diakoni internasional, pemanasan non-kontak kanggo adaptasi karo karakteristik plastik (PP, PVC, PET, ABS, HDPE, PS, DURACON) botol kaca lan macem-macem senyawa penyegelan selang plastik lan sapanunggalane, yaiku farmasi, panganan, minyak, kosmetik, kluwarga, botol kemasan agrokimia minangka teknologi sing paling canggih, mlaku ing ngarep elemen inti level teknologi industri nganggo merek terkenal internasional, produk sing luwih ketat inspeksi, mula kualitase stabil lan andal.

paramèter:

Model piranti: XSY-2300s

kacepetan sabuk conveyor: 0-12,5 m / menit

Dhiameter segel: 15-150 Opsional

kacepetan panyegelan: 0-200 botol / menit

voltase: AC220V50 / 60Hz

Mode adhem: Pendingin udara

daya: 1300 ~ 2800W Opsional

ukuran kemasan: 850X250X1370MM

TU2

Mesin label botol bulat otomatis 

Cocog kanggo label botol bunder, bisa nggawe label siji lan label dobel, posisi label bisa dihiasi kanthi santai. Digunakake ing kosmetik, panganan, obat-obatan, disinfektan lan industri liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita