. China FK 6 Nozzle Liquid Filling Capping Labeling Machine pabrik lan supplier |Fineco
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

FK 6 Nozzle Cairan Isi Capping Labeling Machine

Katrangan singkat:

Katrangan mesin:

   Iki digunakake kanthi akeh ing kabeh jinis cairan viskositas rendah sing tahan korosif, kayata: kabeh jinis reagen (lenga obat, anggur, alkohol, tetes mata, sirup), bahan kimia (pelarut, aseton), lenga (lenga feed, minyak atsiri, kosmetik (toner, banyu dandanan, semprotan), pangan (tahan suhu dhuwur kanggo 100 derajat, kayata susu, susu soy), omben-omben, jus woh, woh anggur, rempah-rempah, cuka kecap, lenga wijen, etc tanpa cairan granular; lan cairan busa rendah (cairan perawat, agen pembersih)

* Isi panganan, medis, kosmetik, kimia lan cairan botol liyane.Plus: anggur, cuka, kecap, lenga, banyu, lsp.

* Digunakake ing panganan, kosmetik, kimia, farmasi lan industri liyane. Bisa kerja dhewe utawa nyambung menyang jalur produksi.

* Dhukungan kustomisasi.

 消毒水


Detail Produk

Tag produk

FK 4 nozzle ngisi mesin capping capping

Sampeyan bisa nyetel ketajaman video ing pojok tengen ngisor video

mesin filing

Katrangan Mesin

Range Applied: Lan materi kontak materi diimpor materi 304 l, ora partikel bisa dadi kabeh jinis adi viskositas kurang tahan korosif, kayata: kabeh jinis reagen (obat lenga, anggur, alkohol, irungnya mripat, sirup), bahan kimia (solvents, aseton), lenga (lenga pakan, minyak atsiri, kosmetik (toner, banyu dandanan, semprotan), panganan (tahan suhu dhuwur nganti 100 derajat, kayata susu, susu soya), omben-omben, jus buah, anggur buah, rempah-rempah, cuka kecap, wijen. lenga, etc tanpa Cairan granular; Cairan umpluk dhuwur lan kurang (Cairan nursing, agen reresik)

Isi panganan, medis, kosmetik, kimia lan cairan botol liyane.Plus: anggur, cuka, kecap, lenga, banyu, lsp.

Digunakake kanthi akeh ing industri pangan, kosmetik, kimia, farmasi lan liyane. Bisa kerjane dhewe utawa nyambung menyang jalur produksi.

Ndhukung kustomisasi.

Enem - garis pangisi otomatis pompa magnet nozzle

Enem - garis pangisi otomatis pompa magnetik kepala
konfigurasi parameter:

Metode pangukuran

Pangaturan wektu lan kacepetan, cocog kanggo meh kabeh produk cair.

Ukuran wadhah

Phi: 20-30-350 mm;H: 160 mm

Bobot kemasan

> = 2 g

Packing presisi

Packing bobot≤100g deviation≤±1g;

Bobot kemasan> 100g deviasi≤±1%

(test adhedhasar banyu)

kacepetan packing

25-60 kaleng / min

sumber daya

fase tunggal 220 v, 50 hz

Bobot mesin

150 kg

daya mesin

1 Kw

volume mesin

2000 × 1000 × 1400 mm

Pompa magnetik

rentang aliran

10-5500 ml / min (njupuk banyu minangka conto).

Saben pompa kerja dikontrol kanthi kapisah.

Tes kasebut adhedhasar ngirim botol sampel.

Volume pengisian

10-2000ml
mesin filing

Mesin Screwing Cap Multi-fungsi kanthi otomatis

sawetara Applied: Peralatan iki digunakake ing panganan lan omben-omben, pestisida lan pupuk, industri kimia botol plastik botol kaca otomatis gantung tutup meneng, garis lurus gantung cap preturning cap, bisa Applied kanggo macem-macem botol, pangowahan botol prasaja lan cepet, efficiency produksi dhuwur .

Mesin tutup tutup multi-fungsi kanthi otomatis
paramèter teknis:
Model HM - GJC - 16
Bentuk tutup sing cocog Plastik, tutup bunder logam, tutup sirah pompa, tutup tutuk bebek, lsp
dhuwur sealing 30-300CM
Sealing diameters 16-70CM
kacepetan produksi 20-50 botol saben menit
voltase operasi AC 220V 60Hz
tekanan udara kerja 0,4-0,6 MPa
jembaré dawa lan dhuwur 1920*74*160CM
ukuran paket 2002*82*176CM
bobot 140KGS
1622013036(1)

Mesin sealing aluminium foil induksi elektromagnetik otomatis

FiturTeknologi sealing aluminium foil induksi elektromagnetik komposit yaiku teknologi segel maju sing diakoni internasional kontemporer, pemanasan non-kontak kanggo adaptasi karo karakteristik botol kaca plastik (PP, PVC, PET, ABS, HDPE, PS, DURACON) lan macem-macem plastik senyawa sealing. selang lan liya-liyane, yaiku farmasi, panganan, minyak, kosmetik, rumah tangga, penyegelan botol agrokimia teknologi paling maju, mlaku ing ngarep unsur inti tingkat teknologi industri nganggo merek terkenal internasional, produk pengawasan sing luwih ketat, saengga kualitas stabil. lan linuwih.

Mesin sealing aluminium foil induksi elektromagnetik otomatis
parameter:
Model piranti XSY-2300s
kacepetan conveyor sabuk 0-12,5 m / min
Diameter segel 0-12,5 m / min
kacepetan sealing 0-200 botol / min
voltase AC 220V50/60Hz
Mode kelangan Pendinginan hawa
daya 1300~2800W Opsional
ukuran packing 850X250X1370 MM
TU2

Mesin label botol bunder otomatis

Cocog kanggo label botol bunder, bisa nggawe label tunggal lan label kaping pindho, posisi label bisa diatur kanthi gampang.Digunakake kanthi akeh ing kosmetik, panganan, obat-obatan, disinfektan lan industri liyane.

Mesin label botol bunder otomatis 

Paramèter

data

Spesifikasi Label

stiker adesif, transparan utawa opaque

Toleransi Labeling

± 1 mm

Kapasitas (pcs / min)

25 ~ 60

Ukuran botol (mm)

Ø25 ~ Ø120; Bisa disesuaikan

Ukuran label setelan (mm)

L: 20-290;W(H): 20-130

Ukuran Mesin (L * W * H)

≈1935*1250*1470 (mm)

Ukuran Paket (L * W * H)

≈1950*1280*1500 (mm)

Tegangan

220V/50(60)HZ; Bisa disesuaikan

daya

865W

NW (KG)

≈185

GW (KG)

≈360

Label Roll

ID: Ø76mm;OD:≤260mm

Pasokan Udara

0.4 ~ 0.6Mpa

  

Aplikasi dhasar

 

* Kanggo kabeh jinis silinder, labeling obyek tapered, kayata xylitol, botol kosmetik, botol anggur.

* Bisa nindakake Siji Label Wrapping Around Labeling, Loro Label ing Ngarep lan Mburi Labeling, lan Orientasi Labeling.

* Digunakake ing industri pangan, kosmetik, kimia, farmasi lan liyane. Bisa kerja dhewe utawa nyambung menyang jalur produksi.

* Printer tanggal bisa ditambahake kanggo nyithak tanggal produksi, batch lot lan tanggal kadaluwarsa nalika menehi label.

* Dhukungan kustomisasi.

bank foto
bank foto (4)
papat baris produksi mesin ngisi sirah
https://www.finecomachine.com/6-nozzle-liquid-filling-capping-labeling-machine-product/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita