• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin label presisi Dhuwur, mesin ngisi, mesin capping, mesin nyusut, mesin label adesif lan peralatan sing gegandhengan.Nduwe macem-macem peralatan label, kalebu percetakan lan label online otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol kothak, mesin label botol warata, mesin label sudhut karton;mesin labeling pindho sisi, cocok kanggo macem-macem produk, etc. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Seri Mesin Tambahan

  • Mesin Unscramble Botol Otomatis FKA-601

    Mesin Unscramble Botol Otomatis FKA-601

    Mesin Unscramble Botol Otomatis FKA-601 digunakake minangka peralatan pendukung kanggo ngatur botol sajrone proses muter sasis, supaya botol mili menyang mesin label utawa sabuk conveyor peralatan liyane kanthi teratur miturut trek tartamtu. .

    Bisa disambungake menyang garis produksi ngisi lan label.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    1 11 DSC03601

  • FK308 Full Automatic L Type Sealing and Shrink Packaging

    FK308 Full Automatic L Type Sealing and Shrink Packaging

    FK308 Full Automatic L Type Sealing and Shrink Packaging Machine, Mesin kemasan shrink sealing L-shaped otomatis cocok kanggo kemasan film saka kothak, sayuran lan tas.Film shrink dibungkus ing produk, lan film shrink digawe panas kanggo nyilikake film shrink kanggo mbungkus produk.Fungsi utama kemasan film yaiku kanggo nutup.Kelembapan-bukti lan anti-polusi, nglindhungi prodhuk saka impact njaba lan bantalan.Utamane, nalika ngemas kargo sing rapuh, bakal mandheg mabur nalika piranti rusak.Kajaba iku, bisa nyuda kemungkinan mbongkar lan dicolong.Bisa digunakake karo piranti liyane, ndhukung kustomisasi

  • FK-FX-30 Otomatis Karton Folding Sealing Machine

    FK-FX-30 Otomatis Karton Folding Sealing Machine

    Mesin tape sealing utamané dipigunakaké kanggo packing karton lan sealing, bisa digunakake piyambak utawa disambungake menyang paket line.It wis digunakake digunakake kanggo kluwarga Perkakas, Spinning, pangan, department store, medicine, kimia fields.It wis diputer peran promosi tartamtu. ing industri cahya development.Sealing mesin punika ekonomi, cepet, lan gampang diatur, bisa rampung ndhuwur lan ngisor sealing otomatis.Bisa nambah packing automation lan kaendahan.

  • FKS-50 mesin sealing sudhut otomatis

    FKS-50 mesin sealing sudhut otomatis

    FKS-50 otomatis sudhut mesin sealing Panggunaan dhasar: 1. Edge sealing sistem piso.2. Sistem rem ditrapake ing ngarep lan mburi conveyor kanggo nyegah produk obah kanggo inersia.3. Sistem daur ulang film sampah majeng.4. kontrol HMI, gampang kanggo ngerti lan operate.5. Packing jumlahe pancacahan fungsi.6. Dhuwur-kekuatan siji-Piece sealing piso, sealing punika firmer, lan garis sealing nggoleki lan ayu.7. Sinkron wheel terpadu, stabil lan awet

  • FKS-60 Full Otomatis Tipe L Sealing lan Cutting Machine

    FKS-60 Full Otomatis Tipe L Sealing lan Cutting Machine

    Parameter:

    Model:HP-5545

    Packing ukuran:L+H≦400,W+H≦380 (H≦100)mm

    Kacepetan Packing: 10-20pics / min (dipengaruhi dening ukuran produk lan label, lan keahlian karyawan)

    Bobot Net: 210kg

    Daya: 3KW

    Sumber Daya: 3 phase 380V 50/60Hz

    Daya Listrik: 10A

    Ukuran piranti: L1700 * W820 * H1580mm

  • FK-TB-0001 Mesin Labeling Lengan Nyusut Otomatis

    FK-TB-0001 Mesin Labeling Lengan Nyusut Otomatis

    Cocog kanggo label lengan nyusut ing kabeh bentuk botol, kayata botol bunder, botol persegi, cangkir, tape, pita karet terisolasi…

    Bisa digabungake karo printer ink-jet kanggo nyadari labeling lan printing ink jet bebarengan.

     

  • Mesin shrink wrap otomatis

    Mesin shrink wrap otomatis

    mesin kemasan shrink kanthi otomatis kalebu l sealer lan trowongan nyilikake sing bisa Feed produk, segel lan Cut film lan nyilikake tas film kanthi otomatis.iki digunakake digunakake ing pangan, pharmaceutical, stasioner, dolanan, auto parts, Kosmetik, printing, hardware, electrical Perkakas lan industri liyane.

    3 2 1

  • Erektor Karton

    Erektor Karton

    Mesin pengepakan kothak karton otomatis , Bisa kanthi otomatis saka botol siji menyang kothak njero lan banjur kothak cilik menyang kothak karton .Ora perlu buruh kanggo nutup kothak karton .Irit wektu lan biaya tenaga kerja.

    0折盖封箱机 (5)