• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin pelabelan presisi Tinggi, mesin pengisi, mesin capping, mesin penyusutan, mesin label adhesif dhewe lan peralatan sing gegandhengan. Nduweni macem-macem peralatan label, kalebu nyetak lan label online kanthi otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol persegi, mesin label botol datar, mesin label sudhut karton; mesin label loro-lorone, cocok kanggo macem-macem produk, lsp. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Mesin Isi Otomatis

  • Eye drops filling production line budget

    Mripat ngeculake ngisi anggaran lini produksi

    Parameter Peralatan:

    1. Jeneng peralatan: 4ml irungnya mripat ngisi lini produksi otomatis

    2. Model peralatan: HM-GZJ-05

    3. Tegangan: AC220V 50HZ

    4. Daya: 2KW

    5. Tekanan udara: 0.6mpa

    6. Botol sing ditrapake diameter diameter batin 7mm, dhuwur botol sing ditrapake 35 ~ 50mm, diameter tutup tutup botol 13.5mm

    7. Rentang isi sing ditrapake 4ml

    8. Bobot peralatan: 680KG

    9. Ukuran instalasi: 3000X1800X2200mm

  • HM1A-2-1-000-FK807 automatic Nucleic acid testing tube filling Screw capping  filling machine

    HM1A-2-1-000-FK807 tabung uji asam Nuklir otomatis ngisi mesin pengisi sekrup Sekrup

    Akurasi label: ± 1mm ​​(ora kalebu kesalahan produk lan label);

    Isi + kacepetan capping: 2500 ~ 3000 jam;

    Dhiameter sing cocog: Φ10MM ~ φ30mm (label), Φ16MM (ngisi);

    Ukuran label sing ditrapake: dawa: 20mm ~ 250mm jembar: 20mm ~ 110mm;

    Pasokan listrik sing cocog: 220V 50 / 60HZ;

    Bobot mesin kabeh: udakara 600Kg;

    Dhiameter label ing njero: Φ76MM;

    Cocog kanggo diameter njaba label: φ300mm;

    Tegangan (V): 220V;

    Daya: 3,0 kw;

    Produk sebagean sing ditrapake:

    tube piture

  • 6 nozzle liquid filling capping labeling machine

    6 mesin pelabelan cairan nozel ngisi cairan

    Parameter teknis utama:

    Akurasi label: ± 1mm ​​(ora kalebu kesalahan produk lan label);

     Kacepetan label (PCS / mnt): 25 ~ 60 potong / menit (ana gandhengane karo ukuran produk lan label);

     Ukuran produk sing cocog: (kanggo botol bunder) lan dhuwur: diameter: 25mm ~ 140mm Dhuwur: 25mm ~ 300mm

     Ukuran label sing ditrapake: Panjang: 20mm ~ 380mm; Jembar (jembaré kertas gawe): 20mm ~ 130mm;

     Ukuran mesin: udakara 1950mm × 1200mm × 1530mm (dawane × ambane × dhuwur);

     Pasokan listrik: 220V 50 / 60Hz;

     Bobot mesin: udakara 185Kg.