• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin pelabelan presisi Tinggi, mesin pengisi, mesin capping, mesin penyusutan, mesin label adhesif dhewe lan peralatan sing gegandhengan. Nduweni macem-macem peralatan label, kalebu nyetak lan label online kanthi otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol persegi, mesin label botol datar, mesin label sudhut karton; mesin label loro-lorone, cocok kanggo macem-macem produk, lsp. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Mesin Labeling Otomatis

  • FK807 Automatic Horizontal Round Bottle Labeling Machine

    Mesin Label Botol Round Horisontal FK807 Otomatis

    FK807 cocog kanggo menehi label macem-macem produk bentuke silinder lan kerucut, kayata botol bunderan kosmetik, botol obat cilik, botol plastik, botol bunder PET 502 label botol lem, label botol cair oral, label pena pena, label lipstik, lan liyane cilik botol bunder lsp. Umume digunakake ing label botol bunder kanggo panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa mujudake label setengah bunder.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    111222333444

  • FK805 Automatic Round Bottle Labeling Machine (Cylinder Type)

    Mesin Label Botol FK805 Otomatis (Jenis Silinder)

    Mesin label FK805 cocok kanggo label produk silinder lan kerucut kanthi macem-macem spesifikasi, kayata botol bunderan kosmetik, botol anggur abang, botol obat, botol kerucut, botol plastik, label botol bunder PET, label botol plastik, komplong panganan, ora ana botol banyu Bakteri label, label label dobel banyu gel, labelisasi botol anggur abang, lsp. Umume digunakake ing label botol bunder ing panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa mujudake label setengah lingkaran.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    11223344

  • FK803 Automatic Rotary Round Bottle Labeling Machine

    Mesin Label Botol Rotary Round FK803 Otomatis

    FK803 cocok kanggo label silinder lan produk kerucut kanthi macem-macem spesifikasi, kayata botol bulat kosmetik, botol anggur abang, botol obat, botol kerucut, botol plastik, label botol bunder PET, label botol plastik, kaleng panganan, lsp. Label botol.

    Mesin label FK803 bisa nyadari labeling seminggu lan label setengah bunder, utawa label label dobel ing sisih ngarep lan mburi produk. Jarak antarane label ngarep lan mburi bisa diatur, lan cara nyetel uga gampang banget. Digunakake sacara wiyar ing label botol bunder ing panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa mujudake label setengah bunder.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    311 12 DSC03574

  • FK835 Automatic Production Line Plane Labeling Machine

    Mesin Label Plane Line Produksi Otomatis FK835

    Mesin label otomatis FK835 bisa dicocogake karo garis perakitan kanggo menehi label produk sing mili ing ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo mujudake label online tanpa anonim. Yen dicocogake karo sabuk conveyor coding, bisa menehi label obyek sing lagi mili. Label presisi dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan ningkatake daya saing. Iki digunakake umume ing kemasan, panganan, dolanan, bahan kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    22 DSC03822 5

  • FK816 Automatic Double Head Corner Labeling Machine

    Mesin Labeling Pojok Kepala Otomatis FK816

    ① FK816 cocog kanggo kabeh jinis spesifikasi lan kothak tekstur kayata kothak telpon, kothak kosmetik, kothak panganan uga bisa menehi label produk pesawat, waca detail FK811.

    ② FK816 bisa entuk label film segel dobel, label jangkoan lengkap, label akurat parsial, label multi-label vertikal lan label multi-label horisontal, digunakake ing industri kosmetik, elektronik, panganan lan kemasan

    ③ FK816 duwe fungsi tambahan kanggo nambah:

    1. Printer kode konfigurasi utawa printer ink-jet, nalika menehi label, nyithak nomer batch produksi sing jelas, tanggal produksi, tanggal efektif lan informasi liyane, coding lan label bakal ditindakake bebarengan.

    2. Printer konfigurasi, ganti isi printer kapan wae, sadharake fungsi pencetakan lan label kanthi bebarengan.

    3. Fungsi panganan otomatis (digabung karo pertimbangan produk);

    Produk sebagean sing ditrapake:

    6 9 21

  • FK815 Automatic Plane Corner Labeling Machine

    Mesin Labeling Sudut Plane FK815 Otomatis

    ① FK815 cocog kanggo kabeh jinis spesifikasi lan kothak tekstur kayata kothak kemasan, kothak kosmetik, kothak telpon uga bisa menehi label produk pesawat, waca rincian FK811.

    ② FK815 bisa nggayuh label film segel dobel lengkap, label jangkoan, label akurat parsial, label multi-label vertikal lan label multi-label horisontal, digunakake ing industri elektronik, kosmetik, panganan lan bahan kemasan.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    44 20161227_145339 DSC03780

  • FK811 Automatic Plane Labeling Machine

    Mesin Label Plane FK811 Otomatis

    ① FK811 cocog kanggo kabeh jinis kothak spesifikasi, tutup, batere, karton lan label produk dhasar sing ora teratur lan rata, kayata kaleng panganan, tutup plastik, kothak, tutup dolanan lan kothak plastik sing bentuke kaya endhog.

    ② FK811 bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat parsial, label multi-label vertikal lan label multi-label horisontal, akeh digunakake ing industri bahan karton, elektronik, ekspres, panganan lan kemasan.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    111619DSC03799

  • FK814 Automatic Top&Bottom Labeling Machine

    Mesin Label FK814 Top & Bottom Otomatis

    ① FK814 cocok kanggo kabeh jinis kothak spesifikasi, tutup, batere, karton lan label produk dhasar sing ora teratur lan rata, kayata kaleng panganan, tutup plastik, kothak, tutup dolanan lan kothak plastik sing bentuke kaya endhog.

    ② FK814 bisa entuk label ndhuwur lan ngisor, label jangkoan lengkap, label akurat parsial, label multi-label vertikal lan label multi-label horisontal, digunakake ing industri karton, elektronik, panganan lan bahan kemasan.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    20180930_094025DSC03801tutu2

  • FK812 Automatic Card Labeling Machine

    Mesin Labeling Kertu Otomatis FK812

    ① Label FK812 otomatis produk kertu, aplikasi kanggo kertu, tas plastik, karton, kertas lan produk irisan liyane, kayata plastik tipis lan label chip tipis.

    ② FK812 bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat parsial, label multi-label vertikal lan label multi-label horisontal, digunakake ing industri karton, plastik, elektronik, kertu, OEM lan bahan cetak.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    8DSC03773DSC03798IMG_3976

  • FK813 Automatic Double Head Plane Labeling Machine

    Mesin Labeling Plane Kepala Otomatis FK813

    Mesin pelabelan kertu dual-kepala otomatis FK813 khusus kanggo kabeh jinis label kertu. Rong film film protèktif ditrapake ing permukaan macem-macem lembaran plastik. Kacepetan label cepet, akurasi dhuwur, lan film kasebut ora ana gelembung, kayata labeling tas lap basah, tisu basah lan label kothak tisu basah, label karton datar, label lapisan tengah folder, label karton, label film akrilik, gedhe label film plastik, lsp. Label presisi dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan ningkatake daya saing. Umume digunakake ing industri elektronik, hardware, plastik, kimia lan industri liyane.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    DSC03826 tu1 TU

  • FK838 Automatic Plane Production Line Labeling Machine with Gantry Stand

    Mesin Labeling Line Produksi Plane FK838 Otomatis kanthi Stand Gantry

    Mesin label otomatis FK838 bisa dicocogake karo garis perakitan kanggo menehi label produk sing mili ing sisih ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo mujudake label online tanpa anonim. Yen dicocogake karo sabuk conveyor coding, bisa menehi label obyek sing lagi mili. Label presisi dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan ningkatake daya saing. Iki digunakake umume ing kemasan, panganan, dolanan, bahan kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    2 DSC03778 DSC05932

  • FK836 Automatic Production Line Side Labeling Machine

    Mesin Labeling Sisih Line Produksi Otomatis FK836

    Mesin Label sisih FK836Automatis bisa dicocogake karo garis rakitan kanggo menehi label produk sing mili ing ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo mujudake label online tanpa anonim. Yen dicocogake karo sabuk conveyor coding, bisa menehi label obyek sing lagi mili. Label presisi dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan ningkatake daya saing. Iki digunakake umume ing kemasan, panganan, dolanan, bahan kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    13 17 113