• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin label presisi Dhuwur, mesin ngisi, mesin capping, mesin nyusut, mesin label adesif lan peralatan sing gegandhengan.Nduwe macem-macem peralatan label, kalebu percetakan lan label online otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol kothak, mesin label botol warata, mesin label sudhut karton;mesin labeling pindho sisi, cocok kanggo macem-macem produk, etc. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Mesin Labeling Botol

(Kabeh produk bisa nambah fungsi printing tanggal)

  • FK603 Mesin Labeling Botol Semi-Otomatis

    FK603 Mesin Labeling Botol Semi-Otomatis

    Mesin label FK603 cocog kanggo menehi label macem-macem produk silinder lan conical, kayata botol bunder kosmetik, botol anggur abang, botol obat, botol kerucut, botol plastik, lsp.

    Mesin label FK603 bisa nyadari label siji bunder lan label setengah bunder, lan uga bisa nyadari label ganda ing sisih loro produk.Jarak antarane label ngarep lan mburi bisa diatur, lan cara pangaturan uga gampang banget.Digunakake akeh ing panganan, kosmetik, kimia, anggur, farmasi lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    singping1-1singping3-1singping4singping5

  • FK803 Mesin Labeling Botol Puteran Otomatis

    FK803 Mesin Labeling Botol Puteran Otomatis

    FK803 cocok kanggo menehi label produk silinder lan kerucut saka macem-macem spesifikasi, kayata botol bunder kosmetik, botol anggur abang, botol obat, botol kerucut, botol plastik, label botol bunder PET, label botol plastik, kaleng panganan, lsp.

    Mesin label FK803 bisa nyadari Labeling bunder lengkap lan label setengah bunderan, utawa label label kaping pindho ing ngarep lan mburi produk.Jarak antarane label ngarep lan mburi bisa diatur, lan cara pangaturan uga gampang banget.Iki digunakake kanthi akeh ing label botol bunder ing panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa nggawe label semicircular.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    311 12 DSC03574

  • FK807 Mesin Labeling Botol Putaran Horisontal Otomatis

    FK807 Mesin Labeling Botol Putaran Horisontal Otomatis

    FK807 cocog kanggo menehi label macem-macem produk silinder lan conical ukuran cilik, kayata botol bunder kosmetik, botol obat cilik, botol plastik, botol PET 502 label botol lem, label botol cairan lisan, label wadhah pena, label lipstik, lan label cilik liyane. botol babak etc. Iki digunakake digunakake ing labeling botol babak ing pangan, Kosmetik, nggawe anggur, medicine, wedang, industri kimia lan industri liyane, lan bisa éling lengkap labeling jangkoan produk.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    111222333444

  • FK606 Desktop High Speed ​​Round / Taper Botol Labeller

    FK606 Desktop High Speed ​​Round / Taper Botol Labeller

    FK606 Desktop High Speed ​​Round / Taper Botol Labeling mesin cocok kanggo taper lan botol bunder, bisa, ember, wadhah Labeling.

    Operasi sing prasaja, kacepetan dhuwur, Mesin njupuk papan sing sithik, bisa gampang digawa lan dipindhah kapan wae.

    Operasi, Cukup klik tombol mode otomatis ing layar tutul, banjur sijine produk ing conveyor siji-siji, banjur sampeyan ora kudu nindakake liyane Labeling bakal rampung.

    Bisa diatasi kanggo label label ing posisi tartamtu saka botol, bisa entuk jangkoan lengkap labeling produk, Dibandhingake karo FK606, iku luwih cepet nanging ora duwe labeling posisi lan produk ngarep lan fungsi labeling mburi.Digunakake kanthi akeh ing kemasan, panganan, minuman, kimia saben dina, obat, kosmetik lan industri liyane.

     

    Produk sing ditrapake sebagian:

    Labeller botol kerucut desktopprodusen mesin labeling

  • FK616 Semi Otomatis 360 ° Rolling Labeling Machine

    FK616 Semi Otomatis 360 ° Rolling Labeling Machine

    ① FK616 cocok kanggo kabeh jinis spesifikasi botol Hexagon, kothak, bunder, warata lan mlengkung produk Labeling, kayata kothak packaging, gendul babak, botol warata kosmetik, Papan sudhut mlengkung.

    ② FK616 bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat sebagean, label ganda lan label label telu, label ngarep lan mburi produk, panggunaan fungsi label ganda, sampeyan bisa nyetel jarak ing antarane rong label, akeh digunakake ing kemasan, produk elektronik, kosmetik, industri bahan kemasan.

    7(2)11(2)IMG_2803IMG_3630

  • FK911 otomatis pindho sisi Labeling Machine

    FK911 otomatis pindho sisi Labeling Machine

    Mesin label otomatis kaping pindho FK911 cocog kanggo label siji-sisi lan pindho sisi botol warata, botol bunder lan botol kothak, kayata botol warata sampo, botol warata minyak pelumas, botol bunder sanitizer tangan, lsp. ditempelake ing wektu sing padha, label pindho nambah efisiensi produksi, labeling presisi dhuwur, nyorot kualitas produk sing apik, lan nambah daya saing.Iki digunakake sacara wiyar ing saben dina kimia, kosmetik, petrokimia, farmasi lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    11120171122140520IMG_2818IMG_2820

  • Mesin Unscramble Botol Otomatis FKA-601

    Mesin Unscramble Botol Otomatis FKA-601

    Mesin Unscramble Botol Otomatis FKA-601 digunakake minangka peralatan pendukung kanggo ngatur botol sajrone proses muter sasis, supaya botol mili menyang mesin label utawa sabuk conveyor peralatan liyane kanthi teratur miturut trek tartamtu. .

    Bisa disambungake menyang garis produksi ngisi lan label.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    1 11 DSC03601

  • FK617 Semi otomatis Plane Rolling Labeling Machine

    FK617 Semi otomatis Plane Rolling Labeling Machine

    ① FK617 cocok kanggo kabeh jinis spesifikasi produk kothak, warata, mlengkung lan ora duwe aturan baku ing label permukaan, kayata kothak kemasan, botol warata kosmetik, kothak cembung.

    ② FK617 bisa entuk label jangkoan lengkap pesawat, label akurat lokal, label multi-label vertikal lan label multi-label horisontal, bisa nyetel jarak rong label, akeh digunakake ing kemasan, produk elektronik, kosmetik, industri bahan kemasan.

    ③ FK617 nduweni fungsi tambahan kanggo nambah: printer kode konfigurasi utawa printer ink-jet, nalika labeling, print nomer kumpulan produksi cetha, tanggal produksi, tanggal efektif lan informasi liyane, coding lan Labeling bakal digawa metu bebarengan, nambah efficiency.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    2315DSC03616

     

  • FK605 Desktop Round / Taper Botol Positioning Labeller

    FK605 Desktop Round / Taper Botol Positioning Labeller

    Mesin Labeling Botol Bulat / Taper Desktop FK605 cocok kanggo labeling botol lan bunder, ember, kaleng.

    Operasi prasaja, produksi gedhe, Mesin njupuk papan sing sithik, bisa gampang dipindhah lan digawa kapan wae.

    Operasi, Cukup tutul mode otomatis ing layar tutul, banjur sijine produk ing conveyor siji, Labeling bakal rampung.

    Bisa diatasi kanggo label label ing posisi botol tartamtu, bisa entuk jangkoan lengkap label produk, uga bisa entuk label ngarep lan mburi produk lan fungsi label label ganda.Digunakake kanthi akeh ing kemasan, panganan, minuman, kimia saben dina, obat, kosmetik lan industri liyane.

     

    Produk sing ditrapake sebagian:

    labeler desktopLabeller botol kerucut desktop

  • FK808 Mesin Label Gulu Botol Otomatis

    FK808 Mesin Label Gulu Botol Otomatis

    Mesin label FK808 cocog kanggo label gulu botol.Iki digunakake kanthi akeh ing label gulu botol bunder lan kerucut ing panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa nggawe label semicircular.

    Mesin label FK808 Bisa diwenehi label ora mung ing gulu nanging uga ing awak botol, lan nyadari label jangkoan lengkap produk, posisi label produk tetep, label label ganda, label ngarep lan mburi lan jarak antarane ngarep lan mburi. label bisa diatur.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    label leher botol kaca

  • FK Big Bucket Labeling Machine

    FK Big Bucket Labeling Machine

    FK Big Bucket Labeling Machine, Cocog kanggo label utawa film self-adhesive ing permukaan ndhuwur macem-macem barang, kayata buku, folder, kothak, karton, dolanan, tas, kertu lan produk liyane.Ganti mekanisme label bisa cocog kanggo label ing permukaan sing ora rata.Iki ditrapake kanggo label produk gedhe lan label barang datar kanthi macem-macem spesifikasi.

    labeling ember                       labeller ember gedhe

  • FK909 Semi Otomatis Double-sisi Mesin Labeling

    FK909 Semi Otomatis Double-sisi Mesin Labeling

    Mesin label semi-otomatis FK909 nggunakake metode gulung kanggo label, lan nyadari label ing sisih pinggir macem-macem bahan kerja, kayata botol warata kosmetik, kothak kemasan, label sisih plastik, lsp. Labeling tliti dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan nambah daya saing.Mekanisme label bisa diganti, lan cocog kanggo menehi label ing permukaan sing ora rata, kayata label ing permukaan prismatik lan permukaan busur.Perlengkapan kasebut bisa diganti miturut produk, sing bisa ditrapake kanggo label macem-macem produk sing ora duwe aturan baku.Iki digunakake kanthi akeh ing kosmetik, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    11222DSC03680IMG_2788

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2