• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin pelabelan presisi Tinggi, mesin pengisi, mesin capping, mesin penyusutan, mesin label adhesif dhewe lan peralatan sing gegandhengan. Nduweni macem-macem peralatan label, kalebu nyetak lan label online kanthi otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol persegi, mesin label botol datar, mesin label sudhut karton; mesin label loro-lorone, cocok kanggo macem-macem produk, lsp. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Mesin Label Botol

  • FK603 Semi-Automatic Round Bottle Labeling Machine

    Mesin Label Botol Bunder Semi-Otomatis FK603

    Mesin label FK603 cocog kanggo menehi label macem-macem produk bentuke silinder lan kerucut, kayata botol bunderan kosmetik, botol anggur abang, botol obat, botol kerucut, botol plastik, lsp.

    Mesin label FK603 bisa nyadari siji label bunder lan setengah bunder, lan uga bisa menehi label kaping pindho ing loro-lorone produk. Jarak antarane label ngarep lan mburi bisa diatur, lan cara nyetel uga gampang banget. Digunakake ing industri panganan, kosmetik, kimia, anggur, farmasi lan industri liyane.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    yangping1-1yangping3-1yangping4yangping5

  • FK807 Automatic Horizontal Round Bottle Labeling Machine

    Mesin Label Botol Round Horisontal FK807 Otomatis

    FK807 cocog kanggo menehi label macem-macem produk bentuke silinder lan kerucut, kayata botol bunderan kosmetik, botol obat cilik, botol plastik, botol bunder PET 502 label botol lem, label botol cair oral, label pena pena, label lipstik, lan liyane cilik botol bunder lsp. Umume digunakake ing label botol bunder kanggo panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa mujudake label setengah bunder.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    111222333444

  • FK805 Automatic Round Bottle Labeling Machine (Cylinder Type)

    Mesin Label Botol FK805 Otomatis (Jenis Silinder)

    Mesin label FK805 cocok kanggo label produk silinder lan kerucut kanthi macem-macem spesifikasi, kayata botol bunderan kosmetik, botol anggur abang, botol obat, botol kerucut, botol plastik, label botol bunder PET, label botol plastik, komplong panganan, ora ana botol banyu Bakteri label, label label dobel banyu gel, labelisasi botol anggur abang, lsp. Umume digunakake ing label botol bunder ing panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa mujudake label setengah lingkaran.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    11223344

  • FK803 Automatic Rotary Round Bottle Labeling Machine

    Mesin Label Botol Rotary Round FK803 Otomatis

    FK803 cocok kanggo label silinder lan produk kerucut kanthi macem-macem spesifikasi, kayata botol bulat kosmetik, botol anggur abang, botol obat, botol kerucut, botol plastik, label botol bunder PET, label botol plastik, kaleng panganan, lsp. Label botol.

    Mesin label FK803 bisa nyadari labeling seminggu lan label setengah bunder, utawa label label dobel ing sisih ngarep lan mburi produk. Jarak antarane label ngarep lan mburi bisa diatur, lan cara nyetel uga gampang banget. Digunakake sacara wiyar ing label botol bunder ing panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa mujudake label setengah bunder.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    311 12 DSC03574