• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin label presisi Dhuwur, mesin ngisi, mesin capping, mesin nyusut, mesin label adesif lan peralatan sing gegandhengan.Nduwe macem-macem peralatan label, kalebu percetakan lan label online otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol kothak, mesin label botol warata, mesin label sudhut karton;mesin labeling pindho sisi, cocok kanggo macem-macem produk, etc. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Mesin Labeling Kartu / Tas / Kanthong

(Kabeh produk bisa nambah fungsi printing tanggal)

  • Mesin Labeling FKP-601 Kanthi Label Printing Cache

    Mesin Labeling FKP-601 Kanthi Label Printing Cache

    Mesin Label FKP-601 kanthi label printing cache cocog kanggo percetakan lan label permukaan sing rata.Miturut informasi sing dipindai, database cocog karo isi sing cocog lan dikirim menyang printer.Ing wektu sing padha, label dicithak sawise nampa instruksi eksekusi sing dikirim dening sistem label, lan kepala label nyedot lan dicithak Kanggo label sing apik, sensor obyek ndeteksi sinyal lan nglakokake tumindak labeling.Labeling tliti dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan nambah daya saing.Iki digunakake kanthi wiyar ing kemasan, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    10 11 2017112

  • FK812 Otomatis Card / Bag / Mesin Labeling Karton

    FK812 Otomatis Card / Bag / Mesin Labeling Karton

    ① FK812 Labeling produk kertu otomatis, kanthi otomatis ngirim produk menyang sabuk conveyor lan labeling, ditrapake kanggo kertu, tas plastik, karton, kertas lan produk irisan liyane, kayata plastik tipis lan label chip tipis.

    ② FK812 bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat parsial, label multi-label vertikal lan label multi-label horisontal, akeh digunakake ing industri karton, plastik, elektronik, kertu lan bahan cetak.

    Prinsip Kerja:

    ① Label sing ditrapake: label stiker, film, kode pengawasan elektronik, kode bar.

    ② Produk sing ditrapake: Produk sing kudu diwenehi label ing permukaan sing rata, berbentuk busur, bunder, cekung, cembung utawa liyane.

    ③ Industri aplikasi: Digunakake akeh ing kosmetik, panganan, dolanan, kimia, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    ④ Conto aplikasi: label botol datar sampo, label kothak kemasan, tutup botol, label cangkang plastik, lsp.

     

    Produk sing ditrapake sebagian:

    8DSC03773DSC03798IMG_3976

     

  • Mesin Labeling Ndhuwur & Ngisor Otomatis FK814

    Mesin Labeling Ndhuwur & Ngisor Otomatis FK814

    ① FK814 cocog kanggo kabeh jinis kothak spesifikasi, tutup, baterei, karton lan label produk sing ora duwe aturan lan datar, kayata kaleng panganan, tutup plastik, kothak, tutup dolanan lan kothak plastik sing bentuke kaya endhog.

    ② FK814 bisa entuk label ndhuwur lan ngisor, label jangkoan lengkap, label akurat parsial, label multi-label vertikal lan label multi-label horisontal, digunakake ing industri karton, elektronik, panganan lan bahan kemasan.

    Spesifikasi Labeling:

    ① Label sing ditrapake: label stiker, film, kode pengawasan elektronik, kode bar.

    ② Produk sing ditrapake: Produk sing kudu diwenehi label ing permukaan sing rata, berbentuk busur, bunder, cekung, cembung utawa liyane.

    ③ Industri aplikasi: Digunakake akeh ing kosmetik, panganan, dolanan, kimia, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    ④ Conto aplikasi: label botol datar sampo, label kothak kemasan, tutup botol, label cangkang plastik, lsp.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    20180930_094025DSC03801tutu2

  • Mesin Labeling Line Produksi Pesawat Otomatis FK838 kanthi Gantry Stand

    Mesin Labeling Line Produksi Pesawat Otomatis FK838 kanthi Gantry Stand

    Mesin label otomatis FK838 bisa dicocogake karo baris perakitan kanggo menehi label produk sing mili ing permukaan ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo nyadari label tanpa awak online.Yen dicocogake karo sabuk conveyor kode, bisa menehi label obyek sing mili.Labeling tliti dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan nambah daya saing.Iki digunakake kanthi wiyar ing kemasan, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    2 DSC03778 DSC05932

  • Mesin Labeling Line Produksi Otomatis FK839

    Mesin Labeling Line Produksi Otomatis FK839

    Mesin Labeling Line Produksi Otomatis FK839 bisa dicocogake karo baris perakitan kanggo menehi label produk sing mili ing permukaan ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo nyadari label tanpa awak online.Yen dicocogake karo sabuk conveyor kode, bisa menehi label obyek sing mili.Labeling tliti dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan nambah daya saing.Iki digunakake kanthi wiyar ing kemasan, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Dipasang ing ngisor baris perakitan, label ing bidang ngisor lan permukaan cambered saka obyek sing mili. Mesin inkjet opsional kanggo conveyor kanggo nyithak tanggal produksi, nomer batch, lan tanggal kadaluwarsa sadurunge utawa sawise label.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    2 DSC03778 DSC03822

  • FK815 Otomatis Side Corner Label Labeling Machine

    FK815 Otomatis Side Corner Label Labeling Machine

    ① FK815 cocok kanggo kabeh jinis spesifikasi lan kothak tekstur kayata kothak kemasan, kothak kosmetik, kothak telpon uga bisa menehi label produk pesawat, deleng rincian FK811.

    ② FK815 bisa entuk label label sealing sudhut dobel, digunakake ing industri elektronik, kosmetik, panganan lan bahan kemasan.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    44 20161227_145339 DSC03780

  • FK800 Mesin Label Flat Otomatis Kanthi Piranti Ngangkat

    FK800 Mesin Label Flat Otomatis Kanthi Piranti Ngangkat

    ① FK800 Mesin label warata otomatis kanthi piranti ngangkat cocok kanggo kabeh jinis kertu spesifikasi, kothak, tas, karton lan label produk sing ora duwe aturan lan datar, kayata panganan, tutup plastik, kothak, tutup dolanan lan kothak plastik sing bentuke kaya endhog.

    ② Mesin label datar otomatis FK800 kanthi piranti ngangkat bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat parsial, label multi-label vertikal lan label multi-label horisontal, digunakake ing industri karton, elektronik, ekspres, panganan lan kemasan.

    ③FK800 Printing label bisa langsung ing wektu sing padha, ngirit biaya wektu, cithakan saka tag bisa diowahi ing sembarang wektu ing komputer lan bisa diakses saka database.

  • Mesin Labeling FKP-801 Label Printing Wektu Nyata

    Mesin Labeling FKP-801 Label Printing Wektu Nyata

    FKP-801 Labeling Machine Real Time Printing label cocok kanggo printing cepet lan label ing sisih.Miturut informasi sing dipindai, database cocog karo isi sing cocog lan dikirim menyang printer.Ing wektu sing padha, label dicithak sawise nampa instruksi eksekusi sing dikirim dening sistem label, lan kepala label nyedot lan dicithak Kanggo label sing apik, sensor obyek ndeteksi sinyal lan nglakokake tumindak labeling.Labeling tliti dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan nambah daya saing.Iki digunakake kanthi wiyar ing kemasan, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    13 IMG_3359 20180713152854

  • FK-SX Cache printing-3 mesin label kertu header

    FK-SX Cache printing-3 mesin label kertu header

    FK-SX Cache printing-3 mesin label kertu header cocog kanggo percetakan lan label permukaan sing rata.Miturut informasi sing dipindai, database cocog karo isi sing cocog lan dikirim menyang printer.Ing wektu sing padha, label dicithak sawise nampa instruksi eksekusi sing dikirim dening sistem label, lan kepala label nyedot lan dicithak Kanggo label sing apik, sensor obyek ndeteksi sinyal lan nglakokake tumindak labeling.Labeling tliti dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan nambah daya saing.Iki digunakake kanthi wiyar ing kemasan, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.