• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Profil Perusahaan

hubungi kami img
logo

Guangdong Fineco Machinery Group Co., Ltd.

Sugeng rawuh ing Fineco

Guangdong Fineco Machinery Group Co., Ltd. didegaké ing 2013. Iku perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan peralatan label lan peralatan otomatisasi cerdas.Iku uga produsen profesional mesin packaging gedhe.Produk utama kalebu mesin label presisi Dhuwur, mesin ngisi, mesin capping, mesin nyusut, mesin label adesif lan peralatan sing gegandhengan.Nduwe macem-macem peralatan label, kalebu percetakan lan label online otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol kothak, mesin label botol warata, mesin label sudhut karton;mesin labeling pindho sisi, cocok kanggo macem-macem produk, etc. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Kantor pusat ing Kutha Chang'an, Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China, kita seneng transportasi darat lan udara sing trep.Lan kanthi kantor ing Provinsi Jiangsu, Provinsi Shandong, Provinsi Fujian lan wilayah liyane, perusahaan kasebut nduweni kemampuan teknis lan R&D sing kuwat, wis entuk sawetara sertifikat paten, lan diakoni minangka "perusahaan teknologi tinggi" dening pemerintah.

Fineco uga ngedegake telung anak perusahaan, yaiku Dongguan Yike Sheet Metal Manufacturing Co., Ltd., Dongguan Pengshun Precision Hardware Co., Ltd., lan Dongguan Haimei Machinery Technology Co., Ltd.Produk Fineco diekspor menyang Eropa, Amerika lan negara-negara Asia Tenggara .Produk kasebut nyukupi kabutuhan pangguna domestik lan ditampa kanthi apik dening para pelanggan.

Muga-muga Fineco bisa dadi mitra sing paling dipercaya!