• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Profil Perusahaan

contact us img
logo

Guangdong Fineco Machinery Group Co., Ltd.

Sugeng rawuh ing Fineco

Guangdong Fineco Machinery Group Co., Ltd. didegaké ing taun 2013. Perusahaan teknologi tinggi nggabungake R&D, produksi lan penjualan peralatan label lan peralatan otomatisasi cerdas. Iki uga produsen profesional mesin kemasan gedhe. Produk utama kalebu mesin pelabelan presisi Tinggi, mesin pengisi, mesin capping, mesin penyusutan, mesin label adhesif dhewe lan peralatan sing gegandhengan. Nduweni macem-macem peralatan label, kalebu nyetak lan label online kanthi otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol persegi, mesin label botol datar, mesin label sudhut karton; mesin label loro-lorone, cocok kanggo macem-macem produk, lsp. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Kantor pusat ing Kota Chang'an, Kota Dongguan, Provinsi Guangdong, China, kita seneng transportasi darat lan udara sing trep. Lan karo kantor ing Provinsi Jiangsu, Provinsi Shandong, Provinsi Fujian lan wilayah liyane, perusahaan kasebut nduweni kapabilitas teknis lan R&D sing kuat, wis entuk sawetara sertifikat paten, lan wis diakoni minangka "perusahaan teknologi tinggi" dening pamrentah.

Fineco uga ngedegake telung anak perusahaan, yaiku Dongguan Yike Sheet Metal Manufacturing Co., Ltd., Dongguan Pengshun Precision Hardware Co., Ltd., lan Dongguan Haimei Machinery Technology Co., Ltd. Produk Fineco diekspor menyang Eropa, Amerika lan negara-negara Asia Tenggara . Produk kasebut nyukupi kabutuhane pangguna domestik lan ditampa kanthi apik dening para pelanggan.

Muga-muga Fineco bisa dadi mitra sing paling dipercaya!