• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Kontak

hubungi kami img
logo

Guangdong Fineco Machinery Group Co., Ltd.

Kita janji ora bakal mbukak informasi pribadhi.

Mung kanggo komunikasi bisnis kita

E-mail: amanda@finecolabeler.com

Fax:0769-85829481

Whatsapp/Wechat:+86 13207778127

Telpon:008613207778127 & (086)769-81886391

Nambahake:No. 15, Xingsan Road, Wusha, Chang'An Town, Dongguan City, Guangdong Province

Produk:mesin label / mesin ngisi mesin capping / peralatan kemasan lsp.

Transportasi:

1. Miturut Air: udakara 30 menit drive (30km) saka Bandara Internasional Bao'an Shenzhen.

2. Sepur:udakara 25 menit drive (18km) saka Stasiun Kereta Api Humen.

3. Bis:udakara 5 menit drive (907m) saka Stasiun Bus ChangAn Utara.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita