• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Kontak

contact us img
logo

Guangdong Fineco Machinery Group Co., Ltd.

Fax: 0769-85829481

Whatsapp / Wechat: +86 13207778127

Telpon: 008613207778127 & (086) 769-81886391

Nambahake: No. 15, Jalan Xingsan, Wusha, Kota Chang'An, Kota Dongguan, Provinsi Guangdong

Produk: mesin label / mesin capping mesin / peralatan kemasan lsp.

Transportasi:

1. Kanthi Udhara: udakara 30 menit drive (30km) saka Bandara Internasional Bao'an Shenzhen.

2. Kanthi sepur: udakara 25 menit perjalanan (18km) saka Stasiun Kereta Api Humen.

3. Kanthi Bis: udakara 5 menit perjalanan (907m) saka Stasiun Bis ChangAn Lor.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita