• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Sajarah Pangembangan

  1. Madegake perusahaan ing Dongguan ing 2013. Luwih saka rolas anggota, luwih saka 600 kothak meter workshop.
  2. Departemen Perdagangan Luar Negeri Internasional Cabang Fineco didegaké ing 2014. Madeg Kantor Changzhou ing Provinsi Jiangsu.
  3. Ing taun 2015, Cabang Fineco berkembang dadi luwih saka 50 wong, kanthi area tanduran 3.200 meter persegi.Madeg Tim Basket Cabang Fineco.
  4. Ing 2016, Perusahaan wis lulus sertifikasi ISO9001 lan sertifikasi sistem manajemen kualitas, lan duwe sawetara sertifikat kualifikasi, paten, lan laporan tes.
  5. Ing 2017, Cabang Fineco berturut-turut diadegake Kantor Hunan lan Kantor Shandong Jinan, lan disetujoni minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Dongguan.
  6. Ing taun 2018, Cabang Fineco dikembangake kanthi skala luwih saka satus wong, lan ngliwati laporan tes kuantitas produk berkualitas tinggi CNAS.
  7. Ing taun 2019, Cabang Fineco ngadegake rong anak perusahaan: Yike Sheet Metal Manufacturing Co., Ltd. Pengshun Precision Hardware Co., Ltd.
  8. Ing taun 2020, Cabang Fineco bakal nggawe anak perusahaan katelu: Haimei Machinery Technology Co., Ltd.