• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Sejarah Pengembangan

  1. Madeg perusahaan ing Dongguan ing taun 2013. Luwih saka selusin anggota, lokakarya luwih saka 600 meter persegi.
  2. Departemen Perdagangan Luar Negeri Internasional Cabang Fineco didegaké ing taun 2014. Didhekake Kantor Changzhou ing Provinsi Jiangsu.
  3. Ing 2015, cabang Fineco dikembangake nganti luwih saka 50 wong, kanthi luas pabrik 3.200 meter persegi. Nggawe Tim Basket Cabang Fineco.
  4. Ing 2016, perusahaan iki wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 lan sertifikasi mutu, lan duwe sawetara sertifikat kualifikasi, paten, lan laporan tes.
  5. Ing 2017, cabang Fineco kanthi sukses nyipta Kantor Hunan lan Kantor Shandong Jinan, lan disetujoni minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Dongguan
  6. Ing taun 2018, cabang Fineco dikembangake kanthi ukuran luwih saka satus wong, lan nglaporake laporan uji kuantitas produk berkualitas tinggi CNAS
  7. Ing taun 2019, cabang Fineco nggawe loro anak perusahaan: Yike Sheet Metal Manufacturing Co., Ltd. Pengshun Precision Hardware Co., Ltd.
  8. Ing taun 2020, cabang Fineco bakal nggawe anak perusahaan nomer telu: Haimei Machinery Technology Co., Ltd.