. China FK Mripat ngeculake pabrik lan pemasok lini produksi |Fineco
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

FK Eye drops ngisi garis produksi

Katrangan singkat:

Requirements: dilengkapi kabinèt disinfeksi ozon tutup botol, unscramble botol otomatis, ngumbah online lan mbusak bledug, Isi otomatis, stoppering otomatis, capping otomatis minangka baris produksi terpadu (kapasitas saben jam / 1200 botol, diwilang minangka 4ml)

Disedhiyakake dening pelanggan: sampel botol, plug batin, lan tutup aluminium

瓶子  眼药水


Detail Produk

Tag produk

Lini Produksi Pengisian Tetes Mata FK

Syarat:dilengkapi karo kabinèt disinfeksi ozon tutup botol, unscramble botol otomatis, ngumbah udara lan mbusak bledug, ngisi otomatis, stopper otomatis, capping otomatis minangka baris produksi terpadu (kapasitas saben jam / 1200 botol, diwilang minangka 4ml)

Disedhiyakake dening Pelanggan:sampel botol, plug utama, lan tutup aluminium ditampilake ing gambar ing ngisor iki:

Alur Proses:

1. Lebokake botol lan tutup kanthi manual ing kabinèt disinfeksi ozon kanggo sterilisasi →

2. Kanthi manual sijine gendul sterilized menyang unscrambler botol, sijine stopper utama ing tray tutup unscrambled, lan nyiyapake bahan lan lenga camellia kanggo baris produksi otomatis →

3. Lini produksi kanthi otomatis ngemot botol → ndamu otomatis → stopper otomatis → tutup otomatis gantung → capping otomatis → output otomatis produk rampung → packing manual.

Komposisi peralatan:

Peralatan iki kalebu lemari disinfeksi ozon kanggo botol lan tutup;botol ngurutake disk;ngumbah udhara lan mbusak bledug;ngisi minyak camellia;mesin ngurutake stopper disc kedher;mesin tutup ngurutake disk kedher;stopper ndhuwur lan tutup tutup ngisor mekanisme capping, piring lintang utama, Conveyor belt, meja koleksi produk rampung, layar tutul antarmuka manungsa-mesin.

Tata letak Peralatan lan Dimensi Instalasi

tu3
tu4
tu5
tu6
tu7
tu8

Parameter peralatan:

jeneng peralatan

 Tetes mata 4ml ngisi garis produksi otomatis

 Tegangan

AC 220V 50HZ

daya

2KW

Tekanan udara

0,6mpa

Tutup botol sing ditrapake

diameteripun njero 7mm

dhuwur botol ditrapake 35 ~ 50mm

tutup botol ditrapake diameteripun 13.5mm

Rentang ngisi sing ditrapake

4 ml

Bobot piranti

680KG

Ukuran instalasi

3000X1800X2200mm

Parameter piranti:

Produksi ozon

10 mg/jam

Sterilisasi tutup siji

bisa tekan 5000~9000 (gumantung saka papan panyimpenan)

Ukuran peralatan

1500X600X1600mm

 Bobot: kira-kira

150KG

Tegangan

220v/1800W

Proses kerja:

Prinsip kerja inti: Sawise mekanisme pamisahan botol misahake produk, sensor ndeteksi produk liwat, lan ngirim maneh sinyal menyang sistem kontrol labeling.Ing posisi sing cocog, sistem kontrol ngontrol motor kanggo ngirim label lan masang menyang produk sing bakal diwenehi label.Aliran produk Sawise piranti labeling, drive labeling drive produk kanggo muter, label digulung, lan lampiran label wis rampung.

Proses operasi: sijine produk (bisa disambungake menyang baris perakitan) -> pangiriman produk (peralatan realisasi otomatis) -> pemisahan produk -> testing produk -> labeling -> labeling -> koleksi produk labeled.

Layanan sawise-sales:

Supplier tanggung jawab kanggo instalasi peralatan domestik lan komisioning lan latihan personel; Panuku bakal nyedhiyakake kahanan dhukungan listrik, gas lan hidrolik lan personel koordinasi ing situs.

Periode babar pisan siji taun.Layanan teknis sing dibayar bakal diwenehake ing njaba periode garansi.

瓶子
瓶子

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita