• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Mripat ngeculake ngisi anggaran lini produksi

Katrangan singkat:

Parameter Peralatan:

1. Jeneng peralatan: 4ml irungnya mripat ngisi lini produksi otomatis

2. Model peralatan: HM-GZJ-05

3. Tegangan: AC220V 50HZ

4. Daya: 2KW

5. Tekanan udara: 0.6mpa

6. Botol sing ditrapake diameter diameter batin 7mm, dhuwur botol sing ditrapake 35 ~ 50mm, diameter tutup tutup botol 13.5mm

7. Rentang isi sing ditrapake 4ml

8. Bobot peralatan: 680KG

9. Ukuran instalasi: 3000X1800X2200mm


Detail Produk

Tag Produk

Mripat ngeculake ngisi anggaran lini produksi

Syarat: dilengkapi lemari desinfeksi ozon tutup botol, botol otomatis, reresik udara lan penghapusan debu, pengisian otomatis, stoppering otomatis, penutupan otomatis minangka lini produksi terintegrasi (kapasitas per jam / 1200 botol, diitung 4ml)

Kasedhiya dening Pelanggan: conto botol, colokan batin, lan tutup aluminium ditampilake ing gambar ing ngisor iki:

Alur Proses:

1. Tutup botol lan tutup kanthi manual ing kabin desinfeksi ozon kanggo sterilisasi →

2. Botol steril kanthi manual dilebokake ing botol sing ora diresmekake, pasang stopper batin ing tray tutup sing durung dibangun, lan nyiyapake bahan lan minyak camellia kanggo lini produksi otomatis →

3. Lini produksi kanthi otomatis ngemot botol → niup otomatis → stoppering otomatis → gantung tutup otomatis → capping otomatis → output otomatis produk jadi → pengepakan manual.

Komposisi Peralatan:

Produk setengah siap dipoto, lan video mesin tes dipasang, kanggo referensi wae. Fungsi ngumbah udara ditambah saiki.

Ukuran Tata Letak lan Instalasi Peralatan

tu3
tu4
tu5
tu6
tu7
tu8

Parameter Piranti:

1. Produksi ozon 10mg / jam

2. Sterilisasi tutup siji bisa tekan 5000 ~ 9000 (gumantung saka papan panyimpenan)

3. Ukuran peralatan: 1500X600X1600

4. Bobot: udakara 150KG

5. Tegangan: 220V

6. Daya: 1800W

Parameter Peralatan Mesin Labeling

1. Akurasi label: ± 1mm ​​(ora kalebu kesalahan produk lan label);

2. Kacepetan label: 40 ~ 100 potong / menit (ana gandhengane karo ukuran produk lan label);

3. Diameter produk sing ditrapake (kanggo botol bunder) lan dhuwur: diameter: φ15mm ~ φ70mm, dhuwur: 20-100mm

4. Ukuran label sing ditrapake: dawa: 20mm ~ 100mm jembar: 20mm ~ 100mm, botol kurang saka setengah bunder

5. Ukuran sakabèhé: udakara 1950mm × 1100mm × 1300mm (dawa × jembaré × dhuwur);

6. Catu daya sing ditrapake: 220V / 50HZ;

7. Bobot umume: udakara 185Kg.

Proses Kerja:

Prinsip kerja inti: Sawise mekanisme pamisahan botol misahake produk, sensor ndeteksi produk sing liwati, lan ngirim sinyal maneh menyang sistem kontrol label. Ing posisi sing cocog, sistem kontrol ngontrol motor kanggo ngirim label lan nempel menyang produk sing bakal diwenehi label. Alur produk Sawise piranti label, drive label menehi drive produk, label digulung, lan lampiran label rampung.

Proses operasi: sijine produk (bisa disambungake menyang baris perakitan) -> pangiriman produk (realisasi otomatis peralatan) -> pamisahan produk -> pengujian produk -> label -> label -> koleksi produk sing diwenehi label.

Layanan Purna Jual:

Suplier tanggung jawab kanggo instalasi lan komisioning peralatan domestik lan pelatihan personel; Sing tuku kudu nyedhiyakake kahanan dhukungan listrik, gas lan hidrolik lan personel koordinasi ing lokasi.

Periode garansi setaun. Layanan teknis sing mbayar bakal disedhiyakake ing njaba periode garansi.  


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita