• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

FAQ

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

P: Apa sampeyan pabrik?

A: We are Produsen dumunung ing Dongguan, China.Specialized ing mesin Labeling lan industri packaging kanggo luwih saka 10 taun, duwe ewu kasus customer, welcome kanggo pabrik pengawasan.

P: Kepiye carane nggawe manawa kualitas label sampeyan apik?

A: Kita nggunakake pigura mekanik sing kuwat lan awet lan komponen elektronik premium kayata Panasonic,Datasensor,SICK...kanggo mesthekake kinerja labeling stabil.Apa maneh, labeler kita nyetujoni sertifikasi CE lan ISO 9001 lan duwe sertifikat paten.Saliyane, Fineco dianugerahi "Perusahaan Teknologi Tinggi Anyar" ing Cina ing 2017.

P: Pira mesin pabrik sampeyan?

A: Kita ngasilake mesin label adesif standar lan digawe khusus. Miturut kelas otomatis, ana label semi otomatis lan label otomatis; Miturut wujud produk, ana label produk bunder, label produk persegi, label produk ora duwe aturan, lan liya-liyane. produk sampeyan, solusi labeling bakal diwenehake.

P: Apa syarat jaminan kualitas sampeyan?

Fineco kanthi ketat ngetrapake tanggung jawab jabatan kasebut,

1) Nalika sampeyan konfirmasi pesenan, departemen desain bakal ngirim desain final kanggo konfirmasi sadurunge produksi.

2) Desainer bakal ngetutake departemen pangolahan kanggo mesthekake saben bagean mekanik diproses kanthi bener lan pas wektune.

3) Sawise kabeh bagean rampung, desainer nransfer tanggung jawab menyang Dept Majelis, sing kudu ngumpulake peralatan ing wektu.

4) Tanggung jawab ditransfer menyang Dept Penyesuaian kanthi mesin sing dipasang. Penjualan bakal mriksa kemajuan lan umpan balik menyang pelanggan.

5) Sawise mriksa video pelanggan / pabrik, dodolan bakal ngatur pangiriman.

6) Yen pelanggan duwe masalah sajrone aplikasi, Penjualan bakal njaluk Dept After-sales kanggo ngrampungake.

P: Prinsip Rahasia

A: Kita bakal nyimpen Desain, Logo, lan Sampel Kabeh Klien ing arsip kita, lan ora bakal ditampilake menyang klien sing padha.

P: Apa ana arah instalasi sawise kita nampa mesin?

A: Umume sampeyan bisa langsung aplikasi labeler sawise nampa, amarga kita wis nyetel uga karo sampel utawa produk padha. Kajaba iku, instruksi manual lan video bakal kasedhiya.

P: Apa bahan label sing digunakake mesin sampeyan?

A: Self-adhesive stiker.

P: Mesin apa sing bisa nyukupi syarat label?

A: Pls nyediakake produk lan ukuran label (gambar conto label cukup mbiyantu), banjur solusi labeling cocok bakal disaranake.

P: Apa ana asuransi kanggo njamin yen aku bakal entuk mesin sing pas sing dakbayar?

A: Kita minangka pemasok cek ing situs saka Alibaba.Trade Assurance nyedhiyakake proteksi kualitas, proteksi pengiriman ing wektu lan proteksi pembayaran sing aman 100%.

P: Kepiye carane bisa entuk spare mesin?

A: Suku cadang rusak sing ora gawean bakal dikirim kanthi bebas lan gratis pengiriman sajrone garansi 1 taun.