• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

P: Apa sampeyan pabrik?

A: Kita Produsen sing ana ing Dongguan, China. Spesialisasi ing mesin label lan industri kemasan luwih saka 10 taun, duwe ribuan kasus pelanggan, welcome kanggo inspeksi pabrik.

P: Kepiye manawa kualitas labeling sampeyan apik?

A: Kita nggunakake pigura mekanik sing kuat lan awet lan komponen elektronik premium kayata Panasonic, Datasensor, SICK ... kanggo mesthekake kinerja label sing stabil. Apa maneh, labeler kita nyetujoni sertifikasi CE lan ISO 9001 lan duwe sertifikat paten. Kajaba iku, Fineco dianugerahi Cina "Perusahaan Teknologi Tinggi Anyar" ing taun 2017.

P: Pira mesin sing ana ing pabrik sampeyan?

A: Kita ngasilake mesin label perekat standar lan khusus. Kanthi kelas otomatis, ana label otomatis lan label otomatis; Miturut bentuk produk, ana label produk, label produk, kothak, label produk utawa produk sing ora teratur, lan liya-liyane. Tampilake produk, solusi label bakal kasedhiya.

P: Apa syarat jaminan kualitas sampeyan?

Fineco negesake tanggung jawab kanggo jabatan kasebut,

1) Yen sampeyan konfirmasi supaya, departemen desain bakal ngirim desain pungkasan kanggo konfirmasi sadurunge produksi.

2) Desainer bakal ngetutake departemen pamrosesan supaya saben bagean mekanik diproses kanthi bener lan tepat wektu.

3) Sawise rampung kabeh bagean, desainer ngirim tanggung jawab menyang Dept Majelis, sing kudu nglumpukake peralatan kanthi tepat wektu.

4) Tanggung jawab ditransfer menyang Dept Adjustment karo mesin sing dipasang. Penjualan bakal mriksa kemajuan lan tanggapan balik marang pelanggan.

5) Sawise mriksa video pelanggan / inspeksi pabrik, penjualan bakal ngatur pangiriman.

6) Yen pelanggan duwe masalah sajrone aplikasi, Sales bakal njaluk Dept Sales sawise ngatasi masalah kasebut.

P: Prinsip Kerahasiaan

A: Kita bakal nyimpen Desain, Logo, lan Sample Kabeh Klien ing arsip, lan ora bakal ditampilake karo klien sing padha.

P: Apa ana arah instalasi sawise nampa mesin?

A: Umume sampeyan bisa ngetrapake labeler kanthi langsung yen wis nampa, amarga kita wis nyetel karo sampel utawa produk sing padha. Kajaba iku, bakal kasedhiya instruksi manual lan video.

P: Bahan label apa sing digunakake mesin sampeyan?

A: Stiker self-adhesive.

P: Mesin apa sing bisa memenuhi persyaratan labelku?

A: Pls nyedhiyakake produk lan ukuran label sampeyan (gambar conto sing diwenehi label luwih mbiyantu), mula solusi label sing cocog bakal disaranake.

P: Apa ana asuransi kanggo njamin aku bakal entuk mesin sing bener sing dakbayar?

A: Kita minangka pemasok priksa ing situs saka Alibaba. Jaminan Dagang nyedhiyakake perlindungan kualitas, proteksi pengiriman tepat waktu lan perlindungan pembayaran aman 100%.

P: Kepiye cara entuk spares mesin?

A: Suku cadhangan sing rusak ora gawean bakal dikirim kanthi gratis lan gratis pengiriman sajrone garansi 1 taun.