• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin label presisi Dhuwur, mesin ngisi, mesin capping, mesin nyusut, mesin label adesif lan peralatan sing gegandhengan.Nduwe macem-macem peralatan label, kalebu percetakan lan label online otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol kothak, mesin label botol warata, mesin label sudhut karton;mesin labeling pindho sisi, cocok kanggo macem-macem produk, etc. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Mesin Pangisi

  • FKF801 Mesin Pengisi Botol Botol Cilik Otomatis

    FKF801 Mesin Pengisi Botol Botol Cilik Otomatis

    Isi tabung tes asam nukleat otomatis Mesin pangisi capping Screw cocog kanggo menehi label macem-macem produk silinder lan kerucut ukuran cilik, kayata botol bunder kosmetik, botol obat cilik, botol plastik, label botol cairan lisan, label wadhah pena, label lipstik, lan liya-liyane. Isi botol Cairan botol cilik, capping lan labeling lsp. Iki digunakake kanthi akeh ing label botol bunder ing panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa nyadari label semicircular.

    1. Cocog kanggo ngisi, capping lan labeling tabung uji, tabung, reagen lan macem-macem tabung bunder cilik.

    2. Dhukungan kustomisasi.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    pitur tabung  Asam nukleat in vitro piture

  • FKF601 20 ~ 1000ml Mesin Pangisi Cairan

    FKF601 20 ~ 1000ml Mesin Pangisi Cairan

    sumber daya:110/220V 50/60Hz 15W

    Range pengisian:25-250 ml

    Kacepetan ngisi:15-20 botol / min

    Tekanan kerja:0,6mpa+

    Bahan kontak bahan:304 stainless steel, Teflon, silika gel

    Hbahan opper:SS304

    HKapasitas Opper:50L

    Hbobot reged opper:6kg

    Bbobot ody:25KG

    Ukuran badan:106*32*30CM

    Hukuran opper:45*45*45CM

    Rentang sing ditrapake:krim / Cairan nggunakake dual.

  • Mesin Unscramble Botol Otomatis FKA-601

    Mesin Unscramble Botol Otomatis FKA-601

    Mesin Unscramble Botol Otomatis FKA-601 digunakake minangka peralatan pendukung kanggo ngatur botol sajrone proses muter sasis, supaya botol mili menyang mesin label utawa sabuk conveyor peralatan liyane kanthi teratur miturut trek tartamtu. .

    Bisa disambungake menyang garis produksi ngisi lan label.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    1 11 DSC03601

  • FK Eye drops ngisi garis produksi

    FK Eye drops ngisi garis produksi

    Requirements: dilengkapi kabinèt disinfeksi ozon tutup botol, unscramble botol otomatis, ngumbah online lan mbusak bledug, Isi otomatis, stoppering otomatis, capping otomatis minangka baris produksi terpadu (kapasitas saben jam / 1200 botol, diwilang minangka 4ml)

    Disedhiyakake dening pelanggan: sampel botol, plug batin, lan tutup aluminium

    瓶子  眼药水

  • Mesin pangisi piston otomatis 8 kepala (Dhukungan kustomisasi)

    Mesin pangisi piston otomatis 8 kepala (Dhukungan kustomisasi)

    Mesin pangisi cairan kenthel otomatis

    sawetara Applied:

     

    Ingmesin pangisi piston otomatisnganggo prinsip pangisi kuantitatif plunger.Pakan botol, posisi, ngisi lan mbuwang kabeh dikontrol kanthi otomatis dening PLC, sing cocog karo standar GMP.Cocog kanggo ngisi cairan obat, panganan, bahan kimia saben dina, pestisida lan bahan kimia sing apik. Digunakake kanggo ngisi macem-macem lenga lan cairan kenthel kayata: cat, bisa dipangan, lenga, madu, krim, tempel, saus, minyak pelumas, saben dina, kimia lan produk cair liyane.

    Ndhukung kustomisasi.

    活塞灌装样品 直流灌装样品

     

  • FK 6 Nozzle Cairan Isi Capping Labeling Machine

    FK 6 Nozzle Cairan Isi Capping Labeling Machine

    Katrangan mesin:

       Iki digunakake kanthi akeh ing kabeh jinis cairan viskositas rendah sing tahan korosif, kayata: kabeh jinis reagen (lenga obat, anggur, alkohol, tetes mata, sirup), bahan kimia (pelarut, aseton), lenga (lenga feed, minyak atsiri, kosmetik (toner, banyu dandanan, semprotan), pangan (tahan suhu dhuwur kanggo 100 derajat, kayata susu, susu soy), omben-omben, jus woh, woh anggur, rempah-rempah, cuka kecap, lenga wijen, etc tanpa cairan granular; lan cairan busa rendah (cairan perawat, agen pembersih)

    * Isi panganan, medis, kosmetik, kimia lan cairan botol liyane.Plus: anggur, cuka, kecap, lenga, banyu, lsp.

    * Digunakake ing panganan, kosmetik, kimia, farmasi lan industri liyane. Bisa kerja dhewe utawa nyambung menyang jalur produksi.

    * Dhukungan kustomisasi.

     消毒水

  • FKF805 Flow Meter Mesin Pangisi Kuantitatif Tepat

    FKF805 Flow Meter Mesin Pangisi Kuantitatif Tepat

    FKF805 Flow Meter Mesin Pangisi Kuantitatif Tepat.Kepala pangisi lan meter aliran digawe saka baja tahan karat 316L, Bisa nahan macem-macem cairan bebas partikel viskositas rendah korosif.Mesin kasebut nduweni struktur nyedhot, nduweni fungsi anti-netes, anti-cipratan lan gambar anti-kabel.Kanggo nyukupi macem-macem ukuran lan jinis kabutuhan ngisi botol pelanggan.Mesin bisa digunakake kanggo botol bunder, kothak lan warata biasa.

    FKF805 Bisa adaptasi karo ngisi Cairan bagean gedhe saka produk, kayata farmasi (lenga, alkohol, alkohol, tetes mata, sirup), bahan kimia (pelarut, aseton), lenga (lenga sing bisa dipangan, minyak atsiri), kosmetik (toner). , remover dandanan, semprotan), pangan (bisa tahan 100 derajat saka suhu dhuwur, kayata susu, susu soy), ombenan (jus, Woh anggur), condiments (soy sauce, cuka, lenga wijen) lan cairan non-granular liyane; Cairan busa dhuwur-kurang (solusi perawatan, deterjen).Ora ketompo volume gedhe utawa cilik bisa diisi.

    Produk sing ditrapake (umpamane):

    mesin ngisi lenga     mesin ngisi susu

     

  • Mesin ngisi Cairan sirah 6 otomatis

    Mesin ngisi Cairan sirah 6 otomatis

    1.FKF815 Mesin ngisi Cairan sirah 6 otomatis.Kepala ngisi lan meter aliran digawe saka316Lstainless steel, Bisa terus macem-macem corrosive kurang viskositas partikel Cairan free.

    2. Biasane rangkep ing kasus kayu utawa film bungkus, uga bisa disesuaikan.

    3. Mesin cocok kanggo kabeh Cairan, sauce, gel kajaba Cairan minangka nglukis minangka adonan.
  • Mesin Penyegel Aluminium Foil

    Mesin Penyegel Aluminium Foil

    Mesin sealing botol iki dirancang kanggo nutup botol plastik lan kaca kanthi tutup plastik kaya botol obat, jar lsp. Dhiameter sing cocog yaiku 20-80mm. Gampang digunakake lan bisa digunakake kanthi otomatis. Kanthi mesin iki, sampeyan bisa nambah efisiensi kerja. banget.

    铝箔封口

  • Mesin pangisi Cairan otomatis

    Mesin pangisi Cairan otomatis

    Mesin pangisi Cairan otomatisminangka peralatan ngisi teknologi dhuwur sing bisa diprogram dening mikrokomputer (PLC), sensor fotoelektrik, lan eksekusi pneumatik.Model iki khusus digunakake kanggo panganan, kayata: anggur putih, kecap, cuka, banyu mineral lan cairan liyane sing bisa ditonton, uga ngisi pestisida lan cairan kimia.Pangukuran ngisi akurat, lan ora ana sing netes.Cocog kanggo ngisi macem-macem jinis botol 100-1000ml.

  • Mesin ngisi cairan otomatis

    Mesin ngisi cairan otomatis

    Mesin pangisi pelacak otomatis,Cocog kanggo macem-macem jinis botol, peralatan ngisi sing dikembangake kanggo cairan kenthel lan cairan, digunakake ing bahan kimia saben dina, kosmetik, lan industri liyane.

    1. Bahan pangisi sing bisa ditrapake: madu, sanitizer tangan, deterjen umbah-umbah, sampo, gel padusan, lsp.

    2. Produk sing ditrapake: botol bunder, botol warata, botol kothak, lsp.

    3.Industri aplikasi: akeh digunakake ing kosmetik, kimia saben dina, petrokimia, lan industri liyane.

    4. Conto aplikasi: ngisi hand sanitizer, ngisi deterjen umbah-umbah, ngisi madu, lsp.

    1 3 4 6 22 33

  • Mesin pangisi sirah servo otomatis 6

    Mesin pangisi sirah servo otomatis 6

    Mesin pangisi sirah servo otomatis 6, Cocog kanggo ngisi peralatan saka macem-macem jinis botol kanthi cairan sing kuwat lan cairan kenthel lan cairan tartamtu, kayata: ngisi cairan kanthi kualitas lan fluiditas banyu sing padha, ngisi linier 6-sirah, akeh digunakake ing kimia saben dina, petrokimia, panganan farmasi, lan industri liyane.

    1. Bahan pangisi sing bisa ditrapake: madu, sanitizer tangan, deterjen umbah-umbah, sampo, gel padusan, lsp. (Peralatan standar nggunakake 304
    baja tahan karat kanggo bagean bahan kontak, elinga yen ana cairan pangisi korosif sing kuwat)

    2. Produk sing ditrapake: botol bunder, botol warata, botol kothak, lsp.

    3.Industri aplikasi: akeh digunakake ing kosmetik, kimia saben dina, petrokimia, lan industri liyane.
    4. Conto aplikasi: ngisi sanitizer tangan, ngisi deterjen umbah-umbah, ngisi madu, ngisi, lsp.
    2 3 4 5 6 7