• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Mesin Label Ember Big FK

Katrangan singkat:

Mesin Label Ember Big FK, Cocog kanggo menehi label utawa film adhesive ing permukaan ndhuwur macem-macem barang, kayata buku, folder, kothak, karton, dolanan, tas, kertu lan produk liyane. Penggantian mekanisme label bisa cocog kanggo menehi label ing permukaan sing ora rata. Iki ditrapake ing label rata produk gedhe lan label obyek datar kanthi spesifikasi sing akeh.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Label Ember Big FK

Parameter:

U

220 V

KW

990W

Bar

0,3 --- 0,6 Mpa

Bobot

Babagan: 140KG

kekuwatan

kasedhiya

220V / 50HZ

ukuran mesin

850 mm * 410 mm * 720 mm

diameteripun label

Φ76mm-240 mm

Toleransi label

± 0,5 mm

watesan ukuran label (MM)

L 6 -150 mm

W 15-130 mm

ukuran dhaptar prodcution

L 20 -200 mm

W 20-150 mm

T 20 -320 mm

Kacepetan label kanggo munggah

15-30 / PCS / menit

Keterangan Mesin:

Mesin Label Ember Big FK, Cocog kanggo menehi label utawa film adhesive ing permukaan ndhuwur macem-macem barang, kayata buku, folder, kothak, karton, dolanan, tas, kertu lan produk liyane. Penggantian mekanisme label bisa cocog kanggo menehi label ing permukaan sing ora rata. Iki ditrapake ing label rata produk gedhe lan label obyek datar kanthi spesifikasi sing akeh.

Mesin Label FK Big Bucket duwe fungsi tambahan kanggo nambah opsi:

① Mesin coding pita opsional bisa ditambahake ing kepala labeler, batch produksi cetak, Tanggal produksi lan kadaluwarsa sekaligus. Realisasi ing integrasi pencetakan label, nambah efisiensi produksi.

② Mesin inkjet opsional kanggo conveyor kanggo nyithak tanggal produksi, nomer batch, lan tanggal kadaluarso sadurunge utawa sawise label.

Mesin Labeling FK Big Ember Labeling semi-otomatis kanggo barel bunder gedhe lan laras tapered kanthi lengkungan, Nduwe metode penyesuaian sing sederhana, akurasi label sing dhuwur lan kualitas apik, Cocog karo persyaratan presisi tinggi, produk output dhuwur, lan angel kanggo ndeleng kesalahan kanthi mripat wuda.

Mesin Label Ember Big FK udakara udakara 0,25 meter kubik

Kebutuhan Produksi Label

1. Kesenjangan ing antarane label lan label yaiku 2-3mm;

2. Jarak antarane label lan pinggir kertas ngisor yaiku 2mm;

3. Kertas ngisor label digawe saka glassine, sing duwe kenceng banget lan ngalangi supaya ora rusak (supaya ora ngethok kertas ngisor);

4. Dhiameter inti inti 76mm, lan diameter njaba kurang saka 280mm, disusun kanthi saurutan.

Produksi label ing ndhuwur kudu dikombinasikake karo produk sampeyan. Kanggo syarat tartamtu, waca asil komunikasi karo para insinyur!

FK  Big Bucket Labeling Machine1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita