. China FK Big Bucket Labeling Machine pabrik lan supplier |Fineco
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

FK Big Bucket Labeling Machine

Katrangan singkat:

FK Big Bucket Labeling Machine, Cocog kanggo label utawa film self-adhesive ing permukaan ndhuwur macem-macem barang, kayata buku, folder, kothak, karton, dolanan, tas, kertu lan produk liyane.Ganti mekanisme label bisa cocog kanggo label ing permukaan sing ora rata.Iki ditrapake kanggo label produk gedhe lan label barang datar kanthi macem-macem spesifikasi.

labeling ember                       labeller ember gedhe


Detail Produk

Tag produk

FK Big Bucket Labeling Machine

Sampeyan bisa nyetel ketajaman video ing pojok tengen ngisor video

Parameter:

U

220 V

KW

990W

bar

0.3---0.6 Mpa

Bobot

Babagan: 140KG

daya

kasedhiya

220V/50HZ

ukuran mesin

850 mm * 410 mm * 720 mm

diameteripun label

Φ76mm-240 mm

Toleransi Labeling

± 0,5 mm

Limit ukuran label (MM)

L 6 -150 mm

W 15-130 mm

ukuran listing prodcution

L 20 -200 mm

W 20-150 mm

T 20 -320 mm

Labeling kacepetan kanggo munggah

15-30/PCS/menit

Katrangan mesin:

FK Big Bucket Labeling Machine, Cocog kanggo menehi label kabeh ukuran ember lan botol bunder.

Mesin Label Ember FK Big duwe fungsi tambahan kanggo nambah pilihan:

① Mesin coding pita opsional bisa ditambahake ing kepala labeler, batch produksi cetak, Tanggal Pabrik lan kadaluwarsa ing wektu sing padha. Nyadari ing integrasi labeling-printing, ningkatake efisiensi produksi.

② Mesin inkjet opsional kanggo conveyor kanggo nyithak tanggal produksi, nomer batch, lan tanggal kadaluwarsa sadurunge utawa sawise label.

FK Big Bucket Labeling Machine Mesin label semi-otomatis kanggo laras bunder gedhe lan laras tapered kanthi lengkungan, Nduwe cara pangaturan sing gampang, akurasi label sing dhuwur lan kualitas apik, Ditrapake kanggo syarat presisi dhuwur, produk output dhuwur, lan angel. kanggo ndeleng kesalahan kanthi mripat telanjang.

FK Big Bucket Labeling Machine nyakup area udakara 0,25 meter kubik

Persyaratan Produksi Label

1. Longkangan antarane label lan label punika 2-3mm;

2. Jarak antarane label lan pinggir kertas ngisor yaiku 2mm;

3. Kertas ngisor label digawe saka glassine, sing nduweni ketangguhan sing apik lan nyegah supaya ora pecah (supaya ora nglereni kertas ngisor);

4. Ing diameteripun utama inti punika 76mm, lan diameteripun njaba kurang saka 280mm, disusun ing baris siji.

Produksi label ing ndhuwur kudu digabungake karo produk sampeyan.Kanggo syarat tartamtu, waca asil komunikasi karo insinyur kita!

label botol gedhe

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita