• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Mesin labeling kertu header FK-SX Cache-3

Katrangan singkat:

Mesin labeling kertu header FK-SX Cache-3 cocog kanggo dicithak lan diwenehi label. Miturut informasi sing dipindai, basis data cocog karo konten sing cocog lan dikirim menyang printer. Sanalika, label dicithak sawise nampa instruksi eksekusi sing dikirim dening sistem label, lan sirah label nyedhot lan nyetak Kanggo label sing apik, sensor obyek ndeteksi sinyal lan nglakokake tumindak label. Label presisi dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan ningkatake daya saing. Iki digunakake umume ing kemasan, panganan, dolanan, bahan kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin labeling kertu header FK-SX Cache-3

FK-SX Cache printing-3 header card labeling machine

Mesin Label kertu header FK-SX Cache-3 duwe fungsi tambahan kanggo nambah pilihan:

1. Mesin coding pita opsional bisa ditambahake ing kepala label, lan batch produksi, tanggal produksi lan tanggal kadaluwarsa dicithak bebarengan. Ngurangi proses kemasan, nambah efisiensi produksi, sensor label khusus.

Mesin label header FK-SX Cache-3 header cocok kanggo produk sing mbutuhake output gedhe, kanthi akurasi label sing dhuwur ± 0,1mm, kacepetan cepet lan kualitas apik, lan angel kanggo ndeleng kesalahan kanthi mripat wuda.

Mesin labeling kertu header FK-SX Cache-3 nutupi udakara udakara 2,38 meter kubik

Dhukungan mesin label khusus miturut produk.

Proses Labeling: Sijine produk ing piranti panganan → Produk dipisah siji-siji → Produk ditularake sabuk conveyor → Sensor produk ndeteksi produk → PLC nampa sinyal produk lan dikirim menyang sistem cetak kanggo nyetak label → PLC nampa sinyal produk lan wiwiti label → sabuk conveyor ngirim produk label menyang piring sing dikumpulake.

 

Kebutuhan Produksi Label

1. Kesenjangan ing antarane label lan label yaiku 2-3mm;

2. Jarak antarane label lan pinggir kertas ngisor yaiku 2mm;

3. Kertas ngisor label digawe saka glassine, sing duwe kenceng banget lan ngalangi supaya ora rusak (supaya ora ngethok kertas ngisor);

4. Dhiameter inti inti 76mm, lan diameter njaba kurang saka 280mm, disusun kanthi saurutan.

Parameter Teknis

Parameter

Tanggal

Spesifikasi Label

Stiker perekat, transparan utawa buram

Toleransi Labeling

± 1mm

Kapasitas (pcs / min)

30 ~ 60 (pcs / min)

Ukuran produk sing cocog (mm)

L: 800 ~ 1500mm;

W: 100 ~ 300mm

H: 500 ~ 1000m;

Bisa disesuaikan (Kita bisa nggawe miturut diameter diameter sampeyan)

Ukuran label setelan (mm)

L: 20-150; W (H): 20-100

Ukuran Mesin (L * W * H)

≈1700 * 1000 * 1400 (mm)

Ukuran Paket (L * W * H)

≈1750 * 1010 * 1450 (mm)

Tegangan

220V / 50 (60) HZ; Bisa disesuaikan

Kekuwatan

1020W

NW (KG)

≈195.0

GW (KG)

≈360.0

Gulung Label

ID: Ø76mm; OD: ≤300mm

Struktur:

FK-SX Cache printing-3 header card labeling machine
Ora Struktur Fungsi
1 Piranti Pagination Pisahake tumpukan kanthong / kertu / ... lan pakani conveyor siji-siji.
2 printer  printer data label sing bakal diwenehi label
3 Label agensi daur ulang sampah Nglumpukake sampah label
4 3 Kepala Labeling Inti labeler, kalebu struktur nduwurke tumpukan label lan nyopir
5 Layar tutul Parameter operasi lan setelan
6 Conveyor Kirimake produk
7

Kothak Listrik

Selehake konfigurasi elektronik

8

Nampa agensi

Nglumpukake produk

9

Ngirim motor

Nggawe sabuk conveyor supaya bisa mbukak

Fitur:

1) Sistem Kontrol: Sistem kontrol Panasonic Jepang, kanthi stabilitas dhuwur lan tingkat kegagalan sing endhek banget. 

2) Sistem Operasi: Layar tutul warna, antarmuka operasi visual langsung gampang. Kasedhiya Cina lan Inggris. Gampang nyetel kabeh paramèter listrik lan duwe fungsi ngetung, sing migunani kanggo manajemen produksi.

3) Sistem Deteksi: Nggunakake sensor label LEUZE / Italia Datalogic sensor lan sensor produk Panasonic Jepang, sing sensitif karo label lan produk, saéngga njamin akurasi sing dhuwur lan kinerja label sing stabil. Ngirit banget tenaga kerja. 

4) Fungsi Weker: Mesin kasebut bakal menehi weker nalika ana masalah, kayata tumpahan label, label rusak, utawa kesalahan liyane. 

5) Bahan Mesin: Mesin lan alat ganti kabeh nggunakake bahan stainless steel lan paduan aluminium senior anodized, kanthi tahan karat sing dhuwur lan ora nate teyeng.   

6) Lengkapi karo trafo voltase adaptasi karo voltase lokal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita