• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

FK0001 Botol Otomatis Unscrambler

Katrangan singkat:

FK0001 Botol Otomatis Unscrambler, Botol unscrambler digunakake minangka piranti pendukung kanggo ngatur botol sajrone proses muter sasis, saengga botol kasebut mili menyang mesin label utawa sabuk conveyor peralatan liyane kanthi tertib miturut tartamtu trek

Produk sebagean sing ditrapake:

1 11 DSC03601


Detail Produk

Tag Produk

FK0001 Botol Otomatis Unscrambler.

Panggunaan Dhasar:

Peralatan iki bisa digunakake karo mesin liyane, kayata nyambungake mesin label, Mesin isi, mesin tutup botol, lsp. Cocog kanggo dipakani kanthi otomatis macem-macem botol bunder, botol persegi, cangkir teh susu lan produk liyane, sing bisa ningkatake efisiensi produksi . Kekuwatane 120W.

Luwes bisa disesuaikan miturut produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita