. Pabrik China FKA-601 Botol Otomatis Unscramble Machine lan supplier |Fineco
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Mesin Unscramble Botol Otomatis FKA-601

Katrangan singkat:

Mesin Unscramble Botol Otomatis FKA-601 digunakake minangka peralatan pendukung kanggo ngatur botol sajrone proses muter sasis, supaya botol mili menyang mesin label utawa sabuk conveyor peralatan liyane kanthi teratur miturut trek tartamtu. .

Bisa disambungake menyang garis produksi ngisi lan label.

Produk sing ditrapake sebagian:

1 11 DSC03601


Detail Produk

Tag produk

FKA-601 Botol Otomatis Unscrambler.

Sampeyan bisa nyetel ketajaman video ing pojok tengen ngisor video

Panggunaan dhasar:

Peralatan iki bisa digunakake karo mesin liyane, kayata nyambungake mesin label, mesin Isi, mesin tutup botol, lan sapiturute, cocok kanggo pakan otomatis macem-macem botol bunder, botol kothak, cangkir teh susu lan produk liyane, sing bisa ningkatake efisiensi produksi. .Daya punika 120W.

Luwes bisa disesuaikan miturut produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita