. China FK616 Semi Otomatis 360 ° Rolling Labeling Machine pabrik lan supplier |Fineco
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

FK616 Semi Otomatis 360 ° Rolling Labeling Machine

Katrangan singkat:

① FK616 cocok kanggo kabeh jinis spesifikasi botol Hexagon, kothak, bunder, warata lan mlengkung produk Labeling, kayata kothak packaging, gendul babak, botol warata kosmetik, Papan sudhut mlengkung.

② FK616 bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat sebagean, label ganda lan label label telu, label ngarep lan mburi produk, panggunaan fungsi label ganda, sampeyan bisa nyetel jarak ing antarane rong label, akeh digunakake ing kemasan, produk elektronik, kosmetik, industri bahan kemasan.

7(2)11(2)IMG_2803IMG_3630


Detail Produk

Tag produk

FK616 Semi Otomatis 360 ° Rolling Labeling Machine

Sampeyan bisa nyetel ketajaman video ing pojok tengen ngisor video

Katrangan Mesin

③ FK616 nduweni fungsi tambahan kanggo nambah: printer kode konfigurasi utawa printer ink-jet, nalika labeling, print nomer kumpulan produksi cetha, tanggal produksi, tanggal efektif lan informasi liyane, coding lan Labeling bakal digawa metu bebarengan, nambah efficiency.

④ FK616 1. Nyetel cara prasaja lan mung perlu kanggo mindhah dhuwur saka meksa wheel.2. Nyetel posisi cetakan saka produk mencet lan posisi sensor.Proses Nyetel kurang saka menit 10. Akurasi labeling dhuwur, lan kesalahane angel dideleng kanthi mata telanjang.Iku pilihan apik kanggo produk karo kurang produksi massal.

⑤ FK616 ruang lantai babagan 0,56 stere.

⑥ Kustomisasi Dhukungan Mesin.

Proses Kerja

Pencet saklar sawise produk diselehake ing posisi sing wis ditemtokake.

Mesin bakal ngapit produk lan narik label kasebut, roda ing sisih ndhuwur mesin bakal mencet label kasebut ing produk banjur gulung nganti label rampung.

Ngeculake produk lan mesin bakal mulihake kanthi otomatis.

Proses labeling wis rampung.

Persyaratan Produksi Label

1. Longkangan antarane label lan label punika 2-3mm;

2. Jarak antarane label lan pinggir kertas ngisor yaiku 2mm;

3. Kertas ngisor label digawe saka glassine, sing nduweni ketangguhan sing apik lan nyegah supaya ora pecah (supaya ora nglereni kertas ngisor);

4. Ing diameteripun utama inti punika 76mm, lan diameteripun njaba kurang saka 280mm, disusun ing baris siji.

Produksi label ing ndhuwur kudu digabungake karo produk sampeyan.Kanggo syarat tartamtu, waca asil komunikasi karo insinyur kita!

616 3

Spesifikasi Label:

① Label sing ditrapake: label stiker, film, kode pengawasan elektronik, kode bar.

② Produk sing ditrapake: Produk sing kudu diwenehi label ing permukaan sing rata, berbentuk busur, bunder, cekung, cembung utawa liyane.

③ Industri aplikasi: Digunakake akeh ing kosmetik, panganan, dolanan, kimia, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

④ Conto aplikasi: label botol datar sampo, label kothak kemasan, tutup botol, label cangkang plastik, lsp.

Paramèter data
Spesifikasi Label stiker adesif, transparan utawa opaque
Toleransi Labeling ± lmm
Kapasitas (pcs / niin) 100 ~ 300
Ukuran botol setelan (mni) 010 ~ 030;Bisa disesuaikan
Ukuran label setelan (mm) L: 20-290; W(H): 20-130
Ukuran Mesin (L * W * H) ^2100*720*1450 (mm)
Ukuran Paket (L * W * H) ^2010*750*1730 (mm)
Tegangan 220V/50(60)HZ; Bisa disesuaikan
daya 700W
NW (KG) Q185
GW (KG) Q356
Label Roll ID: 076mm;OD:<26Omm

Struktur:

1
2
Ora. Struktur Fungsi
1 Label Tray Selehake gulungan label
2 Rollers Angin gulungan label
3 Sensor Label Ndeteksi label
4 Penguatan Silinder Drive piranti penguatan
5 Nguatake Piranti Label Gamelan nalika menehi label lan nggawe tetep kenceng
6 Produk Fixture Custom-made, ndandani produk saka ndhuwur lan ngisor nalika menehi label
7 Motor Fixture Pandu piranti kanggo muter nalika menehi label
8 Fixture Cylinder Drive fixture
9 Piranti Traksi Didorong dening motor traksi kanggo nggambar label
10 Ngeculake Daur Ulang Kertas Daur ulang kertas rilis
11 Stop Darurat Mungkasi mesin yen salah
12 Kotak Listrik Selehake konfigurasi elektronik
13 Layar tutul Parameter operasi lan setelan
14 Filter Sirkuit Udara Filter banyu lan impurities

Fitur:

1) Sistem Kontrol: Sistem kontrol Panasonic Jepang, kanthi stabilitas dhuwur lan tingkat kegagalan sing sithik banget.

2) Sistem Operasi: Layar tutul werna, antarmuka visual langsung gampang operation.Chinese lan Inggris kasedhiya.Gampang nyetel kabeh paramèter listrik lan duwe fungsi ngitung, sing migunani kanggo manajemen produksi.

3) Sistem Deteksi: Nggunakake sensor label LEUZE / Italia Datalogic Jerman lan sensor produk Panasonic Jepang, sing sensitif marang label lan produk, saéngga njamin akurasi dhuwur lan kinerja label sing stabil.Banget ngirit tenaga kerja.

4) Fungsi Weker: Mesin bakal menehi weker nalika ana masalah, kayata tumpahan label, label rusak, utawa malfungsi liyane.

5) Material Mesin: Mesin lan spare parts kabeh nggunakake bahan stainless steel lan anodized aluminium alloy senior, karo resistance karat dhuwur lan tau teyeng.

6) Dilengkapi karo trafo voltase adaptasi karo voltase lokal.

FAQ:

P: Apa sampeyan pabrik?

A: We are Produsen dumunung ing Dongguan, China.Specialized ing mesin Labeling lan industri packaging kanggo luwih saka 10 taun, duwe ewu kasus customer, welcome kanggo pabrik pengawasan.

P: Kepiye carane nggawe manawa kualitas label sampeyan apik?

A: Kita nggunakake pigura mekanik sing kuwat lan awet lan komponen elektronik premium kayata Panasonic,Datasensor,SICK...kanggo mesthekake kinerja labeling stabil.Apa maneh, labeler kita nyetujoni sertifikasi CE lan ISO 9001 lan duwe sertifikat paten.Saliyane, Fineco dianugerahi "Perusahaan Teknologi Tinggi Anyar" ing Cina ing 2017.

P: Pira mesin pabrik sampeyan?

A: Kita ngasilake mesin label adesif standar lan digawe khusus. Miturut kelas otomatis, ana label semi otomatis lan label otomatis; Miturut wujud produk, ana label produk bunder, label produk persegi, label produk ora duwe aturan, lan liya-liyane. produk sampeyan, solusi labeling bakal diwenehake.

P: Apa syarat jaminan kualitas sampeyan?

Fineco kanthi ketat ngetrapake tanggung jawab jabatan kasebut,

1) Nalika sampeyan konfirmasi pesenan, departemen desain bakal ngirim desain final kanggo konfirmasi sadurunge produksi.

2) Desainer bakal ngetutake departemen pangolahan kanggo mesthekake saben bagean mekanik diproses kanthi bener lan pas wektune.

3) Sawise kabeh bagean rampung, desainer nransfer tanggung jawab menyang Dept Majelis, sing kudu ngumpulake peralatan ing wektu.

4) Tanggung jawab ditransfer menyang Dept Penyesuaian kanthi mesin sing dipasang. Penjualan bakal mriksa kemajuan lan umpan balik menyang pelanggan.

5) Sawise mriksa video pelanggan / pabrik, dodolan bakal ngatur pangiriman.

6) Yen pelanggan duwe masalah sajrone aplikasi, Penjualan bakal njaluk Dept After-sales kanggo ngrampungake.

P: Prinsip Rahasia

A: Kita bakal nyimpen Desain, Logo, lan Sampel Kabeh Klien ing arsip kita, lan ora bakal ditampilake menyang klien sing padha.

P: Apa ana arah instalasi sawise kita nampa mesin?

A: Umume sampeyan bisa langsung aplikasi labeler sawise nampa, amarga kita wis nyetel uga karo sampel utawa produk padha. Kajaba iku, instruksi manual lan video bakal kasedhiya.

P: Apa bahan label sing digunakake mesin sampeyan?

A: Self-adhesive stiker.

P: Mesin apa sing bisa nyukupi syarat label?

A: Pls nyediakake produk lan ukuran label (gambar conto labeled cukup mbiyantu), banjur solusi labeling cocok bakal disaranake.

P: Apa ana asuransi kanggo njamin yen aku bakal entuk mesin sing tepat sing dakbayar?

A: Kita minangka supplier cek ing situs saka Alibaba.Trade Assurance nyedhiyakake proteksi kualitas, proteksi pengiriman ing wektu lan proteksi pembayaran sing aman 100%.

P: Kepiye carane bisa entuk spare mesin?

A: Suku cadang rusak sing ora gawean bakal dikirim kanthi bebas lan gratis pengiriman sajrone garansi 1 taun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita