• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Mesin Labeling Rolling FK616 Semi Otomatis 360 °

Katrangan singkat:

① FK616 cocog kanggo kabeh jinis label produk kothak, bunder, datar lan sudhut mlengkung, kayata kothak kemasan, botol bunder, botol datar kosmetik, papan lengkung.

② FK616 bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat parsial, label kaping pindho ing sisih ngarep lan mburi produk, label kaping pindho ing sisih ngarep lan sisih sisih produk, panggunaan fungsi label kaping pindho, sampeyan bisa nyetel jarak ing antarane rong label kasebut , digunakake ing industri kemasan, produk elektronik, kosmetik, bahan kemasan.

7(2)11(2)IMG_2803IMG_3630


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Labeling Rolling FK616 Semi Otomatis 360 °

Deskripsi Mesin

③ FK616 duwe fungsi tambahan kanggo nambah: printer kode konfigurasi utawa printer ink-jet, nalika menehi label, nyithak nomer batch produksi sing jelas, tanggal produksi, tanggal efektif lan informasi liyane, coding lan label bakal ditindakake bebarengan, nambah efisiensi.

④ FK616 1. Cara nyetel iku gampang lan mung kudu mindhah dhuwure rodha meksa. 2. Nyetel posisi cetakan kanggo produk pencet lan posisi sensor. Proses Nyetel kurang saka 10 menit. Akurasi label dhuwur, lan kesalahan kasebut angel dideleng karo mripat telanjang. Iki minangka pilihan sing apik kanggo produk sing kurang produksi.

⑤ Ruang lantai FK616 udakara 0,56 stere.

⑥ Kustomisasi Dhukungan Mesin.

Proses Kerja

Pencet saklar sawise produk dilebokake ing posisi sing wis ditemtokake.

Mesin bakal ngawat-ngawati produk lan narik label, rodha ing sisih ndhuwur mesin bakal pencet label menyang produk banjur muter nganti label rampung.

Rilis produk lan mesin bakal pulihake kanthi otomatis.

Proses label wis rampung.

Kebutuhan Produksi Label

1. Kesenjangan ing antarane label lan label yaiku 2-3mm;

2. Jarak antarane label lan pinggir kertas ngisor yaiku 2mm;

3. Kertas ngisor label digawe saka glassine, sing duwe kenceng banget lan ngalangi supaya ora rusak (supaya ora ngethok kertas ngisor);

4. Dhiameter inti inti 76mm, lan diameter njaba kurang saka 280mm, disusun kanthi saurutan.

Produksi label ing ndhuwur kudu dikombinasikake karo produk sampeyan. Kanggo syarat tartamtu, waca asil komunikasi karo para insinyur!

616 3

Spesifikasi Label:

① Label sing ditrapake: label stiker, film, kode pengawasan elektronik, kode bar.

Products Produk sing ditrapake: Produk sing wajib diwenehi label ing permukaan sing rata, busur, bunder, cekung, cembung utawa permukaan liyane.

Industry Industri aplikasi: Akeh digunakake ing kosmetik, panganan, dolanan, kimia, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

Examples Conto lamaran: labo botol datar sampo, label kemasan, tutup botol, label cangkang plastik, lsp.

Parameter Data
Spesifikasi Label stiker adesif, transparan utawa buram
Toleransi Labeling ± lmm
Kapasitas (pcs / niin) 100 ~ 300
Ukuran botol suit (mni) 010 ~ 030; Bisa disesuaikan
Ukuran label setelan (mm) L : 20-290 ; W (H) : 20-130
Mesin Sizc (L * W * H) ^ 2100 * 720 * 1450 (mm)
Ukuran Paket (L * W * H) ^ 2010 * 750 * 1730 (mm)
Tegangan 220V / 50 (60) HZ; Bisa disesuaikan
Kekuwatan 700W
NW (KG) Q185
GW (KG) Q356
Gulung Label ID: 076mm; OD: <26Omm

Struktur:

1
2
Ora Struktur Fungsi
1 Baki Label Selehake gulung label
2 Rol Angin gulung label
3 Sensor Label Lacak label
4 Nguatake Silinder Drive piranti sing nguatake
5 Piranti Nguatake Label Gamelan nalika menehi label lan teken kenceng
6 Perlengkapan Produk Custom-digawe, ndandani produk saka ndhuwur lan ngisor nalika menehi label
7 Motor Perlengkapan Drive perlengkapan kanggo muter nalika menehi label
8 Silinder Jadwal Drive perlengkapan
9 Piranti Daya tarik Didhukung karo motor traksi kanggo nggambar label
10 Ngeculake Daur Ulang Kertas Daur ulang kertas rilis
11 Stop Darurat Mungkasi mesin yen salah
12 Kothak Listrik Selehake konfigurasi elektronik
13 Layar tutul Parameter operasi lan setelan
14 Filter Sirkuit Udara Nyaring banyu lan impurities

Fitur:

1) Sistem Kontrol: Sistem kontrol Panasonic Jepang, kanthi stabilitas dhuwur lan tingkat kegagalan sing endhek banget. 

2) Sistem Operasi: Layar tutul warna, antarmuka operasi visual langsung gampang. Kasedhiya Cina lan Inggris. Gampang nyetel kabeh paramèter listrik lan duwe fungsi ngetung, sing migunani kanggo manajemen produksi.

3) Sistem Deteksi: Nggunakake sensor label LEUZE / Italia Datalogic sensor lan sensor produk Panasonic Jepang, sing sensitif karo label lan produk, saéngga njamin akurasi sing dhuwur lan kinerja label sing stabil. Ngirit banget tenaga kerja. 

4) Fungsi Weker: Mesin kasebut bakal menehi weker nalika ana masalah, kayata tumpahan label, label rusak, utawa kesalahan liyane.

5) Bahan Mesin: Mesin lan alat ganti kabeh nggunakake bahan stainless steel lan paduan aluminium senior anodized, kanthi tahan karat sing dhuwur lan ora nate teyeng.   

6) Lengkapi karo trafo voltase adaptasi karo voltase lokal.

FAQ:

P: Apa sampeyan pabrik?

A: Kita Produsen sing ana ing Dongguan, China. Spesialisasi ing mesin label lan industri kemasan luwih saka 10 taun, duwe ribuan kasus pelanggan, welcome kanggo inspeksi pabrik.

P: Kepiye manawa kualitas labeling sampeyan apik?

A: Kita nggunakake pigura mekanik sing kuat lan awet lan komponen elektronik premium kayata Panasonic, Datasensor, SICK ... kanggo mesthekake kinerja label sing stabil. Apa maneh, labeler kita nyetujoni sertifikasi CE lan ISO 9001 lan duwe sertifikat paten. Kajaba iku, Fineco dianugerahi Cina "Perusahaan Teknologi Tinggi Anyar" ing taun 2017.

P: Pira mesin sing ana ing pabrik sampeyan?

A: Kita ngasilake mesin label perekat standar lan khusus. Kanthi kelas otomatis, ana label otomatis lan label otomatis; Miturut bentuk produk, ana label produk, label produk, kothak, label produk utawa produk sing ora teratur, lan liya-liyane. Tampilake produk, solusi label bakal kasedhiya.

P: Apa syarat jaminan kualitas sampeyan?

Fineco negesake tanggung jawab kanggo jabatan kasebut,

1) Yen sampeyan konfirmasi supaya, departemen desain bakal ngirim desain pungkasan kanggo konfirmasi sadurunge produksi.

2) Desainer bakal ngetutake departemen pamrosesan supaya saben bagean mekanik diproses kanthi bener lan tepat wektu.

3) Sawise kabeh bagean rampung, desainer ngirim tanggung jawab menyang Dept Majelis, sing kudu nglumpukake peralatan kanthi tepat wektu.

4) Tanggung jawab ditransfer menyang Dept Adjustment karo mesin sing dipasang. Penjualan bakal mriksa kemajuan lan tanggapan balik marang pelanggan.

5) Sawise mriksa video pelanggan / inspeksi pabrik, penjualan bakal ngatur pangiriman.

6) Yen pelanggan duwe masalah sajrone aplikasi, Sales bakal njaluk Dept Sales sawise ngatasi masalah kasebut.

P: Prinsip Kerahasiaan

A: Kita bakal nyimpen Desain, Logo, lan Sample Kabeh Klien ing arsip, lan ora bakal ditampilake karo klien sing padha.

P: Apa ana arah instalasi sawise nampa mesin?

A: Umume sampeyan bisa ngetrapake labeler kanthi langsung yen wis nampa, amarga kita wis nyetel karo sampel utawa produk sing padha. Kajaba iku, bakal kasedhiya instruksi manual lan video.

P: Bahan label apa sing digunakake mesin sampeyan?

A: Stiker self-adhesive.

P: Mesin apa sing bisa memenuhi persyaratan labelku?

A: Pls nyedhiyakake produk lan ukuran label sampeyan (gambar conto sing diwenehi label luwih migunani), mula solusi label sing cocog bakal disaranake.

P: Apa ana asuransi kanggo njamin aku bakal entuk mesin sing bener sing dakbayar?

A: Kita minangka pemasok priksa ing situs saka Alibaba. Jaminan Dagang nyedhiyakake perlindungan kualitas, proteksi pengiriman tepat waktu lan perlindungan pembayaran aman 100%.

P: Kepiye cara entuk spares mesin?

A: Suku cadhangan sing rusak ora gawean bakal dikirim kanthi gratis lan gratis pengiriman sajrone garansi 1 taun.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita