• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Mesin Label Sealant Sealant FK616A Semi

Katrangan singkat:

① FK616A nggunakake cara unik kanggo muter lan nempel, yaiku mesin label khusus kanggo sealantcocok kanggo tabung AB lan sealant tabung dobel utawa produk sing padha.

② FK616A bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat parsial.

③ FK616A duwe fungsi tambahan kanggo nambah: printer kode konfigurasi utawa printer ink-jet, nalika menehi label, nyithak nomer batch produksi sing jelas, tanggal produksi, tanggal efektif lan informasi liyane, kode lan label bisa uga ditindakake, nambah efisiensi.

Produk sebagean sing ditrapake:

IMG_3660IMG_3663IMG_3665IMG_3668


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Label Sealant Sealant FK616A Semi

Panggunaan Dhasar:

④ Cara FK616A Adjust iku gampang: 1. Nyetel dhuwure piring penekan lan posisi silinder miturut ukuran produk, supaya silinder mekso produk. 2. Nyetel posisi sensor supaya potongan label bisa metu kabeh. Setel posisi produk lan dawa label tahap kaping pisanan, supaya label tahap pertama bisa ditekan ing antarane rong tabung pametune kanthi plate press, kesalahan kasebut ora bisa dideleng ing mripat, yaiku helper label segel sing apik.

⑤ Ruang lantai FK616A udakara 0,56 stere.

⑥ Kustomisasi Dhukungan Mesin.

Prinsip Kerja:

1. Pencet saklar sawise produk dilebokake ing posisi sing wis ditemtokake, mesin bakal ngawat-ngawati produk lan narik label.

2. Plat press ing sisih ndhuwur mesin bakal pencet label menyang produk banjur mesin bakal nggawe produk muter nganti label wis rampung

3. Rilis produk pungkasan lan mesin bakal pulihake kanthi otomatis, proses label wis rampung.

Spesifikasi Label:

① Label sing bisa ditrapake: label stiker, film, kode pengawasan elektronik, kode bar.

Products Produk sing ditrapake: Produk sing wajib diwenehi label ing permukaan sing rata, busur, bunder, cekung, cembung utawa permukaan liyane.

Industry Industri aplikasi: Akeh digunakake ing kosmetik, panganan, dolanan, kimia, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

④ Conto aplikasi: labo botol datar sampo, label kemasan, tutup botol, label cangkang plastik, lsp.

Parameter Teknis:

Parameter Tanggal
Spesifikasi Label Stiker perekat, transparan utawa buram
Toleransi Labeling ± 0,5mm
Kapasitas (pcs / min) 15 ~ 30
Ukuran botol suit (mm) L: 20 ~ 200 W: 20 ~ 150 H: 0.2 ~ 120; Bisa disesuaikan
Ukuran label setelan (mm) L: 15-200; W (H): 15-130
Ukuran Mesin (L * W * H) ≈830 * 720 * 950 (mm)
Ukuran Paket (L * W * H) ≈1180 * 750 * 1100 (mm)
Tegangan 220V / 50 (60) HZ; Bisa disesuaikan
Kekuwatan 660W
NW (KG) ≈45.0
GW (KG) ≈67.5
Gulung Label ID: Ø76mm; OD: ≤240mm
Pasokan Udara 0,4 ~ 0,6Mpa

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita