. China FK616A Semi Otomatis botol pindho laras Sealant Labeling Machine pabrik lan supplier |Fineco
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

FK616A Semi Otomatis botol pindho laras Sealant Labeling Machine

Katrangan singkat:

① FK616A nganggo cara rolling lan nempel sing unik, yaiku mesin label khusus kanggo sealant,cocok kanggo tabung AB lan tabung pindho sealant utawa produk padha.

② FK616A bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat parsial.

③ FK616A nduweni fungsi tambahan kanggo nambah: printer kode konfigurasi utawa printer ink-jet, nalika labeling, print nomer kumpulan produksi cetha, tanggal produksi, tanggal efektif lan informasi liyane, coding lan Labeling bakal digawa metu bebarengan, nambah efficiency.

Produk sing ditrapake sebagian:

IMG_3660IMG_3663IMG_3665IMG_3668


Detail Produk

Tag produk

Mesin Labeling Sealant Semi Otomatis FK616A

Sampeyan bisa nyetel ketajaman video ing pojok tengen ngisor video

Panggunaan dhasar:

④ FK616A Nyetel cara prasaja: 1. Nyetel dhuwur saka piring mencet lan posisi silinder miturut ukuran produk, supaya piring mekso produk.2. Nyetel posisi sensor supaya Piece saka label bisa metu kabeh.3. Nyetel posisi prodhuk lan dawa labeling tataran pisanan, supaya label tataran pisanan bisa dipencet antarane rong tabung pametumu dening piring penet, kesalahan labeling ora katon ing mripat langsung, iku helper apik saka Labeling sealant.

⑤ FK616A ruang lantai babagan 0,56 stere.

⑥ Kustomisasi Dhukungan Mesin.

Parameter teknis:

Paramèter Tanggal
Spesifikasi Label Stiker adesif, transparan utawa opaque
Toleransi Labeling ± 0,5 mm
Kapasitas (pcs / min) 15~25
Ukuran botol (mm) L: 20 ~ 200 W: 20 ~ 150 H: 0.2 ~ 120; Bisa disesuaikan
Ukuran label setelan (mm) L:15-200;W(H):15-130
Ukuran Mesin (L * W * H) ≈830*720*950(mm)
Ukuran Paket (L * W * H) ≈1180*750*1100(mm)
Tegangan 220V/50(60)HZ; Bisa disesuaikan
daya 660W
NW(KG) ≈45.0
GW (KG) ≈67.5
Label Roll ID: Ø76mm;OD: ≤240mm
Pasokan Udara 0.4 ~ 0.6Mpa

Prinsip Kerja:

1.Pencet saklar sawise produk diselehake ing posisi sing ditemtokake, mesin bakal ngapit produk lan narik label kasebut.

2. Piring penet ing sisih ndhuwur mesin bakal mencet label ing produk banjur mesin bakal nggawe produk muter nganti label rampung.

3. Pungkasan ngeculake produk lan mesin bakal pulih kanthi otomatis, proses labeling wis rampung.

Spesifikasi Label:

①Label sing ditrapake: label stiker, film, kode pengawasan elektronik, kode bar.

②Produk sing ditrapake: Produk sing kudu diwenehi label ing permukaan sing rata, berbentuk busur, bunder, cekung, cembung utawa permukaan liyane.

③Industri aplikasi: Digunakake ing kosmetik, panganan, dolanan, kimia, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

④Contoh aplikasi: label botol datar sampo, label kothak kemasan, tutup botol, label cangkang plastik, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita