• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Mesin label datar FK800 otomatis nganggo piranti angkat

Katrangan singkat:

① Mesin label datar FK800 otomatis kanthi piranti ngangkat cocog kanggo kabeh jinis kertu spesifikasi, kothak, tas, karton lan label produk dhasar sing ora teratur lan rata, kayata kaleng, tutup plastik, kothak, tutup dolanan lan kothak plastik sing bentuke kaya endhog

② Mesin label datar FK800 otomatis kanthi piranti ngangkat bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat parsial, label multi-label vertikal lan label multi-label horisontal, akeh digunakake ing industri bahan karton, elektronik, ekspres, panganan lan kemasan.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin label flat FK800 otomatis nganggo piranti angkat

FK800 Automatic flat labeling machine with lifting device

③ Mesin label datar FK800 otomatis kanthi piranti ngangkat duwe fungsi tambahan kanggo nambah:

1. Printer kode konfigurasi utawa printer ink-jet, nalika menehi label, nyithak nomer batch produksi sing jelas, tanggal produksi, tanggal efektif lan informasi liyane, coding lan label bakal ditindakake bebarengan.

2. Printer konfigurasi, ganti isi printer kapan wae, sadharake fungsi pencetakan lan label kanthi bebarengan.

3. Fungsi panganan otomatis (digabung karo pertimbangan produk);

4. Fungsi koleksi bahan otomatis (digabung karo pertimbangan produk);

5. Nambah piranti label;

④ Mesin label datar FK800 otomatis nganggo piranti angkat Cara nyetel gampang: 1. Nyetel mekanisme mekanisme label, nggawe pinggiran piso label luwih dhuwur 2mm tinimbang dhuwur produk lan ing level sing padha. 2. Setel sabuk conveyor lan kacepetan label ing layar tutul supaya pengin cocog. 3. Setel posisi sensor supaya saben label bisa entek kabeh. 4. Nyetel dhuwure sikat, supaya sikat ora kena ing permukaan label produk.

⑤ Mesin label datar FK800 otomatis kanthi ruang lantai piranti ngangkat udakara 1,8 stere.

⑥ Kustomisasi Dhukungan Mesin.

Mesin label datar FK800 otomatis kanthi piranti ngangkat duwe akurasi label lan kualitas apik, Bisa ditrapake kanthi presisi presisi tinggi, produk output tinggi, lan angel kanggo ndeleng kesalahan kanthi mripat langsung.

Prinsip Kerja:

1. Klik lintang ing layar tutul.

2. Produk dipasang ing piranti angkat, Produk kanthi otomatis dipérang, banjur sabuk conveyor bakal mindhah produk kasebut.

3. Nalika sensor ndeteksi manawa produk wis tekan target, mesin bakal ngirim label lan sikat masang label menyang produk, proses label bakal rampung.

Spesifikasi Label:

① Label sing ditrapake: label stiker, film, kode pengawasan elektronik, kode bar.

Products Produk sing ditrapake: Produk sing wajib diwenehi label ing permukaan sing rata, busur, bunder, cekung, cembung utawa permukaan liyane.

Industry Industri aplikasi: Akeh digunakake ing kosmetik, panganan, dolanan, kimia, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

Examples Contone aplikasi: Label kertu, label kertas, label tas, label amplop, label kothak kemasan, lsp.

Kebutuhan Produksi Label

1. Kesenjangan ing antarane label lan label yaiku 2-3mm;

2. Jarak antarane label lan pinggir kertas ngisor yaiku 2mm;

3. Kertas ngisor label digawe saka glassine, sing duwe kenceng banget lan ngalangi supaya ora rusak (supaya ora ngethok kertas ngisor);

4. Dhiameter inti inti 76mm, lan diameter njaba kurang saka 300mm, disusun kanthi saurutan.

Produksi label ing ndhuwur kudu dikombinasikake karo produk sampeyan. Kanggo syarat tartamtu, waca asil komunikasi karo para insinyur!

Parameter

Parameter

Data

Spesifikasi Label

stiker adesif, transparan utawa buram

Toleransi Labeling

± 1mm

Kapasitas (pcs / min)

30 ~ 80

Ukuran botol suit (mm)

L: 40 ~ 400 W: 20 ~ 200 H: 0.2 ~ 150; Bisa disesuaikan

Ukuran label setelan (mm)

L: 15-100; W (H): 15-130

Ukuran Mesin (L * W * H)

≈2080 * 695 * 1390 (mm) Bisa disesuaikan

Ukuran Paket (L * W * H)  

≈2130 * 730 * 1450 (mm) Bisa disesuaikan

Tegangan

220V / 50 (60) HZ; Bisa disesuaikan

Kekuwatan

820W

NW (KG)

≈200.0

GW (KG)

≈365.0

Gulung Label

ID: Ø76mm; OD: ≤260mm

Struktur

Automatic labeling machine with lifting device

Ora

Struktur

Fungsi

1

Piranti Makan

pakan tumpukan kanthong / kertu / ... menyang conveyor siji-siji.

2

Komputer

sunting konten cetak.

3

Printer

label print

4

Deteksi Sensor

ngirim sinyal menyang printer.

5

Kepala Labeling

inti saka labeler, kalebu label-nduwurke tumpukan lan struktur nyopir.

6

Layar tutul

paramèter operasi lan setelan.

7

Motor Konveyor

drive sistem sonveyor.

8

Pelat Koleksi

kumpulake produk sing diwenehi label.

9

Kothak Listrik

nyelehake konfigurasi elektronik.

10

Stop Darurat

mungkasi mesin yen salah.

Fitur:

1) Sistem Kontrol: Sistem kontrol Panasonic Jepang, kanthi stabilitas dhuwur lan tingkat kegagalan sing endhek banget. 

2) Sistem Operasi: Layar tutul warna, antarmuka operasi visual langsung gampang. Kasedhiya Cina lan Inggris. Gampang nyetel kabeh paramèter listrik lan duwe fungsi ngetung, sing migunani kanggo manajemen produksi.

3) Sistem Deteksi: Nggunakake sensor label LEUZE / Italia Datalogic sensor lan sensor produk Panasonic Jepang, sing sensitif karo label lan produk, saéngga njamin akurasi sing dhuwur lan kinerja label sing stabil. Ngirit banget tenaga kerja. 

4) Fungsi Weker: Mesin kasebut bakal menehi weker nalika ana masalah, kayata tumpahan label, label rusak, utawa kesalahan liyane. 

5) Bahan Mesin: Mesin lan alat ganti kabeh nggunakake bahan stainless steel lan paduan aluminium senior anodized, kanthi tahan karat sing dhuwur lan ora nate teyeng.   

6) Lengkapi karo trafo voltase kanggo adaptasi karo voltase lokal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita