. China FK800 Mesin Label Datar Otomatis Kanthi Pabrik Piranti Ngangkat lan supplier |Fineco
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

FK800 Mesin Label Flat Otomatis Kanthi Piranti Ngangkat

Katrangan singkat:

① FK800 Mesin label warata otomatis kanthi piranti ngangkat cocok kanggo kabeh jinis kertu spesifikasi, kothak, tas, karton lan label produk sing ora duwe aturan lan datar, kayata panganan, tutup plastik, kothak, tutup dolanan lan kothak plastik sing bentuke kaya endhog.

② Mesin label datar otomatis FK800 kanthi piranti ngangkat bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat parsial, label multi-label vertikal lan label multi-label horisontal, digunakake ing industri karton, elektronik, ekspres, panganan lan kemasan.

③FK800 Printing label bisa langsung ing wektu sing padha, ngirit biaya wektu, cithakan saka tag bisa diowahi ing sembarang wektu ing komputer lan bisa diakses saka database.


Detail Produk

Tag produk

FK800 Mesin Label Flat Otomatis Kanthi Piranti Ngangkat

Sampeyan bisa nyetel ketajaman video ing pojok tengen ngisor video

FK800 Mesin label warata otomatis kanthi piranti ngangkat

③ FK800 Mesin label warata otomatis kanthi piranti ngangkat nduweni fungsi tambahan kanggo nambah:

1. Printer kode konfigurasi utawa printer ink-jet, nalika menehi label, nyetak nomer batch produksi sing jelas, tanggal produksi, tanggal efektif lan informasi liyane, coding lan labeling bakal ditindakake bebarengan.

2. Printer konfigurasi, ngganti isi printer ing sembarang wektu, éling fungsi printing lan Labeling ing wektu sing padha.

3. Fungsi dipakani otomatis (digabungake karo pertimbangan produk);

4. Fungsi koleksi materi otomatis (digabungake karo pertimbangan produk);

5. Tambah piranti labeling;

④ FK800 Mesin label warata otomatis kanthi piranti ngangkat Cara Nyetel gampang: 1. Nyetel dhuwur mekanisme label, nggawe pinggiran piso label luwih dhuwur 2mm tinimbang dhuwur produk lan ing tingkat sing padha.2. Nyetel sabuk conveyor lan kacepetan Labeling ing layar tutul supaya padha arep cocog.3. Nyetel posisi sensor supaya saben label bisa rampung entek.4. Nyetel dhuwur saka rerumput, supaya sikat rada tutul lumahing labeling prodhuk.

⑤ FK800 Mesin label warata otomatis kanthi ruang lantai piranti ngangkat babagan 1.87 stere.

⑥ Kustomisasi Dhukungan Mesin.

Mesin label flat FK800 otomatis kanthi piranti ngangkat nduweni akurasi label sing dhuwur lan kualitas apik, Ditrapake kanggo syarat presisi dhuwur, produk output dhuwur, lan angel ndeleng kesalahan kanthi mripat langsung.

Prinsip Kerja:

1. Klik lintang ing layar tutul.

2. Prodhuk sijine piranti ngangkat,Produk kasebut kanthi otomatis dibagi, banjur sabuk conveyor bakal mindhah produk maju.

3. Nalika sensor ndeteksi yen produk wis tekan target lokasi, mesin bakal ngirim metu label lan rerumput attaches label kanggo produk, proses Labeling wis rampung.

Spesifikasi Label:

① Label sing ditrapake: label stiker, film, kode pengawasan elektronik, kode bar.

② Produk sing ditrapake: Produk sing kudu diwenehi label ing permukaan sing rata, berbentuk busur, bunder, cekung, cembung utawa liyane.

③ Industri aplikasi: Digunakake akeh ing kosmetik, panganan, dolanan, kimia, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

④ Conto aplikasi: Labeling kertu, label kertas, label tas, label amplop, label kothak kemasan, lsp.

Persyaratan Produksi Label

1. Longkangan antarane label lan label punika 2-3mm;

2. Jarak antarane label lan pinggir kertas ngisor yaiku 2mm;

3. Kertas ngisor label digawe saka glassine, sing nduweni ketangguhan sing apik lan nyegah supaya ora pecah (supaya ora nglereni kertas ngisor);

4. Ing diameteripun utama inti punika 76mm, lan diameteripun njaba kurang saka 300mm, disusun ing baris siji.

Produksi label ing ndhuwur kudu digabungake karo produk sampeyan.Kanggo syarat tartamtu, waca asil komunikasi karo insinyur kita!

Paramèter

Paramèter

data

Spesifikasi Label

stiker adesif, transparan utawa opaque

Toleransi Labeling (mm)

± 1

Kapasitas (pcs / min)

30 ~ 80

Ukuran botol (mm)

L: 40~400;W: 20~200;H: 0.2 ~ 150; Bisa disesuaikan

Ukuran label setelan (mm)

L: 15-100;W(H): 15-130

Ukuran Mesin (L * W * H)

≈2080*695*1390;Bisa disesuaikan

Ukuran Paket (L * W * H) (mm)

≈2130*730*1450;Bisa disesuaikan

Tegangan

220V/50(60)HZ; Bisa disesuaikan

Daya (W)

820

NW (KG)

≈200.0

GW (KG)

≈365.0

Label Roll (mm)

ID: >76;OD: ≤260

Struktur

Mesin label otomatis kanthi piranti ngangkat

Ora.

Struktur

Fungsi

1

Piranti Pakan

pakan tumpukan kanthong / kertu / ... menyang conveyor siji-siji.

2

Komputer

nyunting isi cetak.

3

Printer

print label

4

Ndeteksi Sensor

ngirim sinyal menyang printer.

5

Kepala Labeling

inti saka labeler, kalebu label-gulungan lan struktur nyopir.

6

Layar tutul

operasi lan setelan paramèter.

7

Motor Konveyor Kab

drive sistem sonveyor.

8

Plat Koleksi

ngumpulake produk sing diwenehi label.

9

Kotak Listrik

nyeleh konfigurasi elektronik.

10

Stop Darurat

mungkasi mesin yen mlaku salah.

Fitur:

1) Sistem Kontrol: Sistem kontrol Panasonic Jepang, kanthi stabilitas dhuwur lan tingkat kegagalan sing sithik banget.

2) Sistem Operasi: Layar tutul warna, antarmuka visual langsung operasi gampang.Cina lan Inggris kasedhiya.Gampang nyetel kabeh paramèter listrik lan duwe fungsi ngitung, sing migunani kanggo manajemen produksi.

3) Sistem Deteksi: Nggunakake sensor label LEUZE / Italia Datalogic Jerman lan sensor produk Panasonic Jepang, sing sensitif marang label lan produk, saéngga njamin akurasi dhuwur lan kinerja label sing stabil.Ngirit tenaga kerja.

4) Fungsi Weker: Mesin bakal menehi weker nalika ana masalah, kayata tumpahan label, label rusak, utawa malfungsi liyane.

5) Material Mesin: Mesin lan spare parts kabeh nggunakake bahan stainless steel lan anodized senior aluminium alloy, karo resistance karat dhuwur lan tau teyeng.

6) Dilengkapi karo trafo voltase kanggo ngganti menyang voltase lokal.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita