• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Mesin Label Botol Rotary Round FK803 Otomatis

Katrangan singkat:

FK803 cocok kanggo label silinder lan produk kerucut kanthi macem-macem spesifikasi, kayata botol bulat kosmetik, botol anggur abang, botol obat, botol kerucut, botol plastik, label botol bunder PET, label botol plastik, kaleng panganan, lsp. Label botol.

Mesin label FK803 bisa nyadari labeling seminggu lan label setengah bunder, utawa label label dobel ing sisih ngarep lan mburi produk. Jarak antarane label ngarep lan mburi bisa diatur, lan cara nyetel uga gampang banget. Digunakake sacara wiyar ing label botol bunder ing panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa mujudake label setengah bunder.

Produk sebagean sing ditrapake:

311 12 DSC03574


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Label Botol Rotary Round FK803 Otomatis

FK803

FK803 duwe fungsi tambahan kanggo nambah opsi:

① Mesin pembotolan rotary otomatis opsional.

② Bisa langsung disambungake karo lini produksi kanggo nyadari botol otomatis lan nambah efisiensi produksi.

③ Mesin coding pita opsional bisa nyithak tanggal produksi, tanggal kadaluwarsa lan batch produksi kanthi online, sing nyuda proses pembotolan lan nambah efisiensi produksi. 

④ Fungsi panganan otomatis (digabung karo pertimbangan produk);

Function Fungsi koleksi bahan otomatis (digabung karo pertimbangan produk);

⑥ Tambahake piranti label;

Cara pangaturan FK803 iku gampang, nggunakake metode label sabuk spons, akurasi label dhuwur, kesalahan kasebut angel dideleng kanthi mripat, lan minangka pilihan paling apik kanggo produk sing mbutuhake asil panen.

FK803 jembaré udakara 2,92 meter kubik.

Dhukungan mesin label khusus miturut produk.

Proses Kerja

Prinsip Kerja: Sensor label, sensor produk ngirim sinyal menyang PLC, ing endi sinyal diproses lan dikirim menyang bagean sing beda kayata motor, banjur label wiwitan.

Proses Labeling: Panganan (bisa disambungake menyang baris perakitan) → Jarak → Ndeteksi → Labeling → Koleksi.

Kebutuhan Produksi Label

1. Kesenjangan ing antarane label lan label yaiku 2-3mm;

2. Jarak antarane label lan pinggir kertas ngisor yaiku 2mm;

3. Kertas ngisor label digawe saka glassine, sing duwe kenceng banget lan ngalangi supaya ora rusak (supaya ora ngethok kertas ngisor);

4. Dhiameter inti inti 76mm, lan diameter njaba kurang saka 280mm, disusun kanthi saurutan.

Produksi label ing ndhuwur kudu dikombinasikake karo produk sampeyan. Kanggo syarat tartamtu, waca asil komunikasi karo para insinyur!

803 3

Parameter Teknis

◆ Akurasi label (mm): ± 1mm ​​(kesalahan sing disebabake dening produk lan label ora prelu)

◆ Kacepetan label (pcs / min): 3080 pcs / min (dipengaruhi ukuran produk lan label)

◆ Diameter Produk sing Bisa ditrapake: φ25mmφ100mm; Dhuwur:25mm150mm (Kita bisa nggawe miturut diameter sampel sampeyan)

◆ Ukuran label sing cocog (mm): dawa: 20mm380mm;Jembar: 15mm100mm

◆ Catu daya sing ditrapake: 220V / 50HZ

◆ Bobot (kg): udakara 45kg

◆ Diameter standar batin internal (mm) sing ditrapake: φ76mm

◆ Gulung standar sing ditrapake Diameter njaba (mm): φ300mm

◆ Daya (W): 655W

◆ Ukuran piranti (mm) (L × W × H): udakara 1900mm × 1100mm × 1400mm

Ora Struktur Fungsi
1 Guardrails Sisih Ganda botol tetep terus, bisa diatur miturut diameteripun botol.
2 Kepala Labeling inti saka labeler, kalebu label-nduwurke tumpukan lan struktur nyopir.
3 Layar tutul paramèter operasi lan setelan.
4 Sabuk Rotary didhukung karo motor kanggo muter produk nalika menehi label.
5 Kothak Listrik nyelehake konfigurasi elektronik.
6 Pelat Koleksi kumpulake produk sing diwenehi label.
7 Jarak Roda nggawe saben 2 produk njaga jarak tartamtu.
8 Adaptor digunakake kanggo nyetel posisi label.
9 Stop Darurat mungkasi mesin yen salah.

Fitur:

1) Sistem Kontrol: Sistem kontrol Panasonic Jepang, kanthi stabilitas dhuwur lan tingkat kegagalan sing endhek banget.

2) Sistem Operasi: Layar tutul warna, antarmuka operasi visual langsung gampang. Kasedhiya Cina lan Inggris. Gampang nyetel kabeh paramèter listrik lan duwe fungsi ngetung, sing migunani kanggo manajemen produksi.

3) Sistem Deteksi: Nggunakake sensor label LEUZE / Italia Datalogic sensor lan sensor produk Panasonic Jepang, sing sensitif karo label lan produk, saéngga njamin akurasi sing dhuwur lan kinerja label sing stabil. Ngirit banget tenaga kerja. 

4) Fungsi Weker: Mesin kasebut bakal menehi weker nalika ana masalah, kayata tumpahan label, label rusak, utawa kesalahan liyane. 

5) Bahan Mesin: Mesin lan alat ganti kabeh nggunakake bahan stainless steel lan paduan aluminium senior anodized, kanthi tahan karat sing dhuwur lan ora nate teyeng.  

6) Lengkapi karo trafo voltase adaptasi karo voltase lokal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita