• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Mesin Label Botol FK805 Otomatis (Jenis Silinder)

Katrangan singkat:

Mesin label FK805 cocok kanggo label produk silinder lan kerucut kanthi macem-macem spesifikasi, kayata botol bunderan kosmetik, botol anggur abang, botol obat, botol kerucut, botol plastik, label botol bunder PET, label botol plastik, komplong panganan, ora ana botol banyu Bakteri label, label label dobel banyu gel, labelisasi botol anggur abang, lsp. Umume digunakake ing label botol bunder ing panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa mujudake label setengah lingkaran.

Produk sebagean sing ditrapake:

11223344


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Label Botol Rotary Round FK803 Otomatis

Deskripsi Mesin

Mesin label FK805 bisa nyadari labeling minggu lengkap lan label setengah bunder, utawa label label dobel ing sisih ngarep lan mburi produk, lan jarak antarane label ngarep lan mburi bisa diatur.

FK805 duwe fungsi tambahan kanggo nambah pilihan:

① Mesin pembotolan rotary otomatis opsional.

② Bisa langsung disambungake karo lini produksi kanggo nyadari botol otomatis lan nambah efisiensi produksi.

③ Mesin coding pita opsional bisa nyithak tanggal produksi, tanggal kadaluwarsa lan batch produksi kanthi online, sing nyuda proses pembotolan lan nambah efisiensi produksi.

④ Fungsi panganan otomatis (digabung karo pertimbangan produk);

Function Fungsi koleksi bahan otomatis (digabung karo pertimbangan produk);

⑥ Tambahake piranti label;

Cara pangaturan FK805 iku gampang. Iki nganggo cara nutupi lan menehi label, sing bisa diwenehi label miturut posisi produk. Akurasi label dhuwur, lan kesalahan kasebut angel dideleng kanthi mripat tanpa wuda. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo produk sing mbutuhake panen sing dhuwur.

FK805 jembaré udakara 2,92 meter kubik.

Dhukungan mesin label khusus miturut produk.

Proses Kerja

asas kerja: Sinyal Input saka sensor Sensor produk lan sensor label diproses dening PLC, banjur sinyal PLC ngasilake sinyal kanggo ngontrol motor traksi lan katup solenoid kanggo miwiti menehi label.

Proses Labeling: Botol ditularake saka garis pengisi → Piranti sing misahake Botol → Botol dipisahake siji-siji kanggo mesthekake wektu label kanggo saben botol →

Sensor produk ndeteksi botol → PLC nampa sinyal, obah silinder udara maju, Label wiwitan → nutupi label rampung, silinder udara mundur → sabuk conveyor ngirim botol label menyang daur ulang…

Kebutuhan Produksi Label

1. Kesenjangan ing antarane label lan label yaiku 2-3mm;

2. Jarak antarane label lan pinggir kertas ngisor yaiku 2mm;

3. Kertas ngisor label digawe saka glassine, sing duwe kenceng banget lan ngalangi supaya ora rusak (supaya ora ngethok kertas ngisor);

4. Dhiameter inti inti 76mm, lan diameter njaba kurang saka 280mm, disusun kanthi saurutan.

Produksi label ing ndhuwur kudu dikombinasikake karo produk sampeyan. Kanggo syarat tartamtu, waca asil komunikasi karo para insinyur!

805 3

Parameter Teknis

◆ Akurasi label (mm): ± 1mm ​​(kesalahan sing disebabake dening produk lan label ora prelu)

◆ Kacepetan label (pcs / min): 2560 pcs / min (dipengaruhi ukuran produk lan label)

◆ Diameter Produk sing Bisa ditrapake: φ25mmφ120mm

◆ Ukuran label sing cocog (mm): dawa: 20mm380mmJembar: 20mm130mm

◆ Catu daya sing ditrapake: 220V / 50HZ

◆ Bobot (kg): udakara 185kg

◆ Diameter standar batin internal (mm) sing ditrapake: φ76mm

◆ Gulung standar sing ditrapake Diameter njaba (mm): φ300mm

◆ Daya (W): 865W

◆ Ukuran piranti (mm) (L × W × H): udakara 1950mm × 1200mm × 1450mm

Ora Struktur Fungsi
1 Guardrails Sisih Ganda botol tetep terus, bisa diatur miturut diameteripun botol.
2 Kepala Labeling inti saka labeler, kalebu label-nduwurke tumpukan lan struktur nyopir.
3 Layar tutul paramèter operasi lan setelan
4 Pelat Koleksi kumpulake produk sing diwenehi label.
5 Silinder mbenakake botol drive piranti mbenakake kanggo ndandani produk nalika menehi label
6 Saring nyaring banyu lan impurities
7 Kothak Listrik nyelehake konfigurasi elektronik
8 Ngalih utama  
9 Stop Darurat mungkasi mesin yen salah
10 Roller Rotary didhukung karo motor kanggo muter produk nalika menehi label
11 Piring Label-peeling label pil saka kertas rilis
12 Jarak Roda nggawe saben 2 produk njaga jarak tartamtu
13 Adaptor digunakake kanggo nyetel posisi label

Struktur:

111
333

Fitur:

1) Sistem Kontrol: Sistem kontrol Panasonic Jepang, kanthi stabilitas dhuwur lan tingkat kegagalan sing endhek banget. 

2) Sistem Operasi: Layar tutul warna, antarmuka operasi visual langsung gampang. Kasedhiya Cina lan Inggris. Gampang nyetel kabeh paramèter listrik lan duwe fungsi ngetung, sing migunani kanggo manajemen produksi.

3) Sistem Deteksi: Nggunakake sensor label LEUZE / Italia Datalogic sensor lan sensor produk Panasonic Jepang, sing sensitif karo label lan produk, saéngga njamin akurasi sing dhuwur lan kinerja label sing stabil. Ngirit banget tenaga kerja. 

4) Fungsi Weker: Mesin kasebut bakal menehi weker nalika ana masalah, kayata tumpahan label, label rusak, utawa kesalahan liyane. 

5) Bahan Mesin: Mesin lan alat ganti kabeh nggunakake bahan stainless steel lan paduan aluminium senior anodized, kanthi tahan karat sing dhuwur lan ora nate teyeng.  

6) Lengkapi karo trafo voltase adaptasi karo voltase lokal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita