• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Mesin Label Botol Round Horisontal FK807 Otomatis

Katrangan singkat:

FK807 cocog kanggo menehi label macem-macem produk bentuke silinder lan kerucut, kayata botol bunderan kosmetik, botol obat cilik, botol plastik, botol bunder PET 502 label botol lem, label botol cair oral, label pena pena, label lipstik, lan liyane cilik botol bunder lsp. Umume digunakake ing label botol bunder kanggo panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa mujudake label setengah bunder.

Produk sebagean sing ditrapake:

111222333444


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Label Botol Round Horisontal FK807 Otomatis

Deskripsi Mesin

Mesin label FK807 bisa nyadari labeling seminggu lan label setengah minggu, uga label label dobel ing sisih ngarep lan mburi produk, lan jarak antarane label ngarep lan mburi bisa diatur.

Proses Kerja

asas kerja: PLC ngolah sinyal produk lan sinyal label, banjur output sinyal menyang motor traksi kanggo miwiti label.

Proses Labeling: Sijine produk ing piranti panganan → Produk dipisah siji-siji → Produk ditularake sabuk conveyor → Sensor produk ndeteksi produk → PLC nampa sinyal produk banjur miwiti label → sabuk conveyor ngirim produk sing diwenehi label menyang piring sing nglumpukake.

FK807 duwe fungsi tambahan kanggo nambah pilihan:

① Mesin pembotolan rotary otomatis opsional.

② Bisa langsung disambungake karo lini produksi kanggo nyadari botol otomatis lan nambah efisiensi produksi.

③ Mesin coding pita opsional bisa ditambahake ing kepala label, lan batch produksi, tanggal produksi lan tanggal kadaluwarsa bisa dicithak bebarengan. Ngurangi prosedur kemasan lan nambah efisiensi produksi.

④ Fungsi panganan otomatis (digabung karo pertimbangan produk);

Function Fungsi koleksi bahan otomatis (digabung karo pertimbangan produk);

⑥ Tambahake piranti label;

Cara pangaturan FK807 iku gampang. Iki nganggo cara menehi label spons, sing bisa diwenehi label miturut posisi produk. Akurasi labeling dhuwur, kualitase apik, lan kecepetan cepet. Iku angel kanggo ndeleng kesalahan kanthi mripat wuda. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo produk sing ngasilake dhuwur.

FK807 jembaré udakara 2,22 meter kubik.

Dhukungan mesin label khusus miturut produk.

Kebutuhan Produksi Label

1. Kesenjangan ing antarane label lan label yaiku 2-3mm;

2. Jarak antarane label lan pinggir kertas ngisor yaiku 2mm;

3. Kertas ngisor label digawe saka glassine, sing duwe kenceng banget lan ngalangi supaya ora rusak (supaya ora ngethok kertas ngisor);

4. Dhiameter inti inti 76mm, lan diameter njaba kurang saka 280mm, disusun kanthi saurutan.

Produksi label ing ndhuwur kudu dikombinasikake karo produk sampeyan. Kanggo syarat tartamtu, waca asil komunikasi karo para insinyur!

807 3

Parameter Teknis

◆ Akurasi label (mm): ± 1mm ​​(kesalahan sing disebabake dening produk lan label ora prelu)

◆ Kacepetan label (pcs / min): 100 ~ 300 pcs / min (dipengaruhi ukuran produk lan label)

◆ Diameter Produk sing Bisa ditrapake: φ10mm ~ φ30mm; (Kita bisa nggawe miturut diameter sampel sampeyan)

◆ Ukuran label sing cocog (mm): dawa: 20mm ~ 250mm; Jembar: 20mm ~ 110mm

◆ Catu daya sing ditrapake: 220V / 50HZ

◆ Bobot (kg): udakara 200kg

◆ Diameter standar batin internal (mm) sing ditrapake: φ76mm

◆ Gulung standar sing ditrapake Diameter njaba (mm): φ300mm

◆ Daya (W): 940W

◆ Ukuran piranti (mm) (L × W × H): udakara 2100mm × 750mm × 1400mm

Parameter Data
Spesifikasi Label stiker adesif, transparan utawa buram
Toleransi Labeling ± lmm
Kapasitas (pcs / niin) 100 ~ 300
Ukuran botol suit (mni) 010 ~ 030; Bisa disesuaikan
Ukuran label setelan (mm) L : 20-290 ; W (H) : 20-130
Mesin Sizc (L * W * H) ^ 2100 * 720 * 1450 (mm)
Ukuran Paket (L * W * H) ^ 2010 * 750 * 1730 (mm)
Tegangan 220V / 50 (60) HZ; Bisa disesuaikan
Kekuwatan 700W
NW (KG) Q185
GW (KG) Q356
Gulung Label ID: 076mm; OD: <26Omm

Struktur:

TU2
TU1
Ora Struktur Fungsi
1 Piranti Makan misahake lan feed produk.
2 Conveyor ngirimake produk.
3 Guardrails Sisih Ganda botol tetep terus, bisa diatur miturut diameteripun botol.
4 Kepala Labeling inti saka labelerzkalebu label-nduwurke tumpukan lan struktur nyopir.
5 Layar tutul paramèter operasi lan setelan
6 Sabuk Rotary drive produk supaya muter nalika label dilindhungi.
7 Pelat Koleksi kumpulake produk sing diwenehi label.
8 Kothak Listrik nyelehake konfigurasi elektronik
9 Ngalih utama  
10 Stop Darurat mungkasi mesin yen salah
11 Adaptor digunakake kanggo nyetel posisi label

Fitur:

1) Sistem Kontrol: Sistem kontrol Panasonic Jepang, kanthi stabilitas dhuwur lan tingkat kegagalan sing endhek banget. 

2) Sistem Operasi: Layar tutul warna, antarmuka operasi visual langsung gampang. Kasedhiya Cina lan Inggris. Gampang nyetel kabeh paramèter listrik lan duwe fungsi ngetung, sing migunani kanggo manajemen produksi.

3) Sistem Deteksi: Nggunakake sensor label LEUZE / Italia Datalogic sensor lan sensor produk Panasonic Jepang, sing sensitif karo label lan produk, saéngga njamin akurasi sing dhuwur lan kinerja label sing stabil. Ngirit banget tenaga kerja. 

4) Fungsi Weker: Mesin kasebut bakal menehi weker nalika ana masalah, kayata tumpahan label, label rusak, utawa kesalahan liyane. 

5) Bahan Mesin: Mesin lan alat ganti kabeh nggunakake bahan stainless steel lan paduan aluminium senior anodized, kanthi tahan karat sing dhuwur lan ora nate teyeng.   

6) Lengkapi karo trafo voltase adaptasi karo voltase lokal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita