. China FK807 otomatis Horizontal Round Botol Labeling Machine pabrik lan supplier |Fineco
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

FK807 Mesin Labeling Botol Putaran Horisontal Otomatis

Katrangan singkat:

FK807 cocog kanggo menehi label macem-macem produk silinder lan conical ukuran cilik, kayata botol bunder kosmetik, botol obat cilik, botol plastik, botol PET 502 label botol lem, label botol cairan lisan, label wadhah pena, label lipstik, lan label cilik liyane. botol babak etc. Iki digunakake digunakake ing labeling botol babak ing pangan, Kosmetik, nggawe anggur, medicine, wedang, industri kimia lan industri liyane, lan bisa éling lengkap labeling jangkoan produk.

Produk sing ditrapake sebagian:

111222333444


Detail Produk

Tag produk

FK807 Mesin Labeling Botol Putaran Horisontal Otomatis

Sampeyan bisa nyetel ketajaman video ing pojok tengen ngisor video

Cara pangaturan FK807 prasaja.Iku nganggo cara labeling spons, sing bisa diwenehi label miturut posisi produk.Akurasi labeling dhuwur, kualitas apik, lan kacepetan cepet.Iku angel kanggo ndeleng kesalahan karo mripat langsung.Iku pilihan sing paling apik kanggo produk dhuwur-ngasilke.

FK807 jembaré kurang luwih 2,22 meter kubik.

Ndhukung mesin label khusus miturut produk.

Katrangan Mesin

FK807 nduweni fungsi tambahan kanggo nambah opsi:

① Mesin pembotolan rotary otomatis opsional.

② Bisa langsung disambungake menyang jalur produksi kanggo nyadari botol otomatis lan nambah efisiensi produksi.

③ Mesin coding pita opsional bisa ditambahake ing sirah label, lan batch produksi, tanggal produksi lan tanggal kadaluwarsa bisa dicithak bebarengan.Ngurangi prosedur kemasan lan ningkatake efisiensi produksi.

④ Fungsi pakan otomatis (digabungake karo pertimbangan produk);

⑤ Fungsi koleksi materi otomatis (digabungake karo pertimbangan produk);

⑥ Tambah piranti labeling;

Parameter teknis

Paramèter Tanggal
Spesifikasi Label Stiker adesif, transparan utawa opaque
Toleransi Labeling ±1mm
Kapasitas (pcs / min) 100~300
Suitprodukukuran (mm) Φ10~φ30;Bisa disesuaikan
Ukuran label setelan (mm) L:20-290;W(H):20-130
Ukuran Mesin (L * W * H) 2100*720*1450(mm)
Ukuran Paket (L * W * H) 2010*750*1400 (mm)
Tegangan 220V/50(60)HZ; Bisa disesuaikan
daya 940W
NW(KG) 185.0
GW (KG) 356.0
Label Roll ID: Ø76mm;OD: ≤300 mm

proses kerja

prinsip kerja: PLC ngolah sinyal produk lan sinyal label, banjur ngasilake sinyal menyang motor traksi kanggo miwiti label.

Proses Labeling: Lebokake produk ing piranti pakan → Produk dipisahake siji-siji → Produk dikirim dening sabuk conveyor → Sensor produk ndeteksi produk → PLC nampa sinyal produk lan miwiti labeling → sabuk conveyor ngirim produk sing diwenehi label menyang piring koleksi.

Struktur:

TU2
TU1
结构3
Ora. Struktur Fungsi
1 Piranti Pakan produk kapisah lan feed.
2 Conveyor ngirim produk.
3 Guardrails Sisih pindho supaya botol dadi straightly, bisa diatur miturut diameters saka gendul.
4 Kepala Labeling inti saka labelerzkalebu label-gulungan lan struktur nyopir.
5 Layar tutul operasi lan setelan paramèter
6 Sabuk Rotary drive produk kanggo muter nalika Labeling mbungkus.
7 Plat Koleksi ngumpulake produk sing diwenehi label.
8 Kotak Listrik nyeleh konfigurasi elektronik
9 Switch Utama  
10 Stop Darurat mungkasi mesin yen mlaku salah
11 Pangaturan digunakake kanggo nyetel posisi labeling

Persyaratan Produksi Label

1. Longkangan antarane label lan label punika 2-3mm;

2. Jarak antarane label lan pinggir kertas ngisor yaiku 2mm;

3. Kertas ngisor label digawe saka glassine, sing nduweni ketangguhan sing apik lan nyegah supaya ora pecah (supaya ora nglereni kertas ngisor);

4. Ing diameteripun utama inti punika 76mm, lan diameteripun njaba kurang saka 280mm, disusun ing baris siji.

Produksi label ing ndhuwur kudu digabungake karo produk sampeyan.Kanggo syarat tartamtu, waca asil komunikasi karo insinyur kita!

IMG_5211

Fitur:

1) Sistem Kontrol: Sistem kontrol Panasonic Jepang, kanthi stabilitas dhuwur lan tingkat kegagalan sing sithik banget.

2) Sistem Operasi: Layar tutul werna, antarmuka visual langsung gampang operation.Chinese lan Inggris kasedhiya.Gampang nyetel kabeh paramèter listrik lan duwe fungsi ngitung, sing migunani kanggo manajemen produksi.

3) Sistem Deteksi: Nggunakake sensor label LEUZE / Italia Datalogic Jerman lan sensor produk Panasonic Jepang, sing sensitif marang label lan produk, saéngga njamin akurasi dhuwur lan kinerja label sing stabil.Banget ngirit tenaga kerja.

4) Fungsi Weker: Mesin bakal menehi weker nalika ana masalah, kayata tumpahan label, label rusak, utawa malfungsi liyane.

5) Material Mesin: Mesin lan spare parts kabeh nggunakake bahan stainless steel lan anodized aluminium alloy senior, karo resistance karat dhuwur lan tau teyeng.

6) Dilengkapi karo trafo voltase adaptasi karo voltase lokal.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita