• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Mesin Labeling Line Produksi Otomatis FK839

Katrangan singkat:

Mesin Labeling Line Produksi Botol Otomatis FK839 bisa dicocogake karo garis perakitan kanggo menehi label produk sing mili ing sisih ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo mujudake label online tanpa anonim. Yen dicocogake karo sabuk conveyor coding, bisa menehi label obyek sing lagi mili. Label presisi dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan ningkatake daya saing. Iki digunakake umume ing kemasan, panganan, dolanan, bahan kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

Diinstal ing ngisor baris Déwan, label ing bidang ngisor lan permukaan cambered obyek sing mili. Mesin inkjet opsional kanggo conveyor kanggo nyithak tanggal produksi, nomer batch, lan tanggal kadaluwarsa sadurunge utawa sawise label.

Produk sebagean sing ditrapake:

2 DSC03778 DSC03822


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Labeling Line Produksi Otomatis FK839

Keterangan Mesin:

Mesin Labeling Line Produksi Otomatis FK839 cocog kanggo produk sing mbutuhake output gedhe, kanthi akurasi label sing dhuwur ± 0,1mm, kacepetan cepet lan kualitas apik, lan angel kanggo ndeleng kesalahan kanthi mripat langsung.

Mesin Labeling Line Produksi Otomatis FK839 jembaré udakara 0,44 meter kubik

Dhukungan mesin label khusus miturut produk.

Proses Kerja:

asas apa: Sensor ndeteksi liwat produk lan ngirim sinyal maneh menyang sistem kontrol label. Ing posisi sing cocog, sistem kontrol ngontrol motor kanggo ngirim label lan nempelake ing posisi label produk. Produk kasebut ngeculake roller label, lan label Tindakan lampiran rampung.

Proses Label :

Produk (sambung karo baris perakitan) -> pangiriman produk -> pangujian produk -> label.

Kebutuhan Produksi Label

1. Kesenjangan ing antarane label lan label yaiku 2-3mm;

2. Jarak antarane label lan pinggir kertas ngisor yaiku 2mm;

3. Kertas ngisor label digawe saka glassine, sing duwe kenceng banget lan ngalangi supaya ora rusak (supaya ora ngethok kertas ngisor);

4. Dhiameter inti inti 76mm, lan diameter njaba kurang saka 280mm, disusun kanthi saurutan.

Parameter Teknis:

◆ Akurasi label (mm): ± 1mm ​​(kesalahan sing disebabake dening produk lan label ora prelu)

◆ Kacepetan label (pcs / min): Langkah: 40150 pcs / min Servo: 50200 pcs / min (dipengaruhi ukuran produk lan label)

◆ Diameter Produk sing Bisa ditrapake: Ora ana sarat (Gumantung saka paramèter ngirim baris perakitan)

◆ Ukuran label sing cocog (mm): dawa: 10mm250mm; Jembar: 10mm120mm

◆ Catu daya sing ditrapake: 220V / 50HZ

◆ Bobot (kg): udakara 70kg

◆ Diameter standar batin internal (mm) sing ditrapake: φ76mm

◆ Gulung standar sing ditrapake Diameter njaba (mm): φ300mm

◆ Daya (W): 300W

◆ Ukuran piranti (mm) (L × W × H): udakara 750mm × 700mm × 850mm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita