. China FK839 Mesin Labeling Line Produksi Otomatis Pabrik lan pemasok |Fineco
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Mesin Labeling Line Produksi Otomatis FK839

Katrangan singkat:

Mesin Labeling Line Produksi Otomatis FK839 bisa dicocogake karo baris perakitan kanggo menehi label produk sing mili ing permukaan ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo nyadari label tanpa awak online.Yen dicocogake karo sabuk conveyor kode, bisa menehi label obyek sing mili.Labeling tliti dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan nambah daya saing.Iki digunakake kanthi wiyar ing kemasan, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

Dipasang ing ngisor baris perakitan, label ing bidang ngisor lan permukaan cambered saka obyek sing mili. Mesin inkjet opsional kanggo conveyor kanggo nyithak tanggal produksi, nomer batch, lan tanggal kadaluwarsa sadurunge utawa sawise label.

Produk sing ditrapake sebagian:

2 DSC03778 DSC03822


Detail Produk

Tag produk

Mesin Labeling Line Produksi Otomatis FK839

Sampeyan bisa nyetel ketajaman video ing pojok tengen ngisor video

Katrangan mesin:

Mesin Labeling Line Produksi Otomatis FK839 cocok kanggo produk sing mbutuhake output gedhe, Bisa langsung dipasang utawa disambungake menyang jalur produksi, kanthi akurasi label dhuwur ± 0.1mm, kacepetan cepet lan kualitas apik, lan angel ndeleng kesalahane kanthi mripat wuda.

Mesin Labeling Line Produksi Otomatis FK839 nutupi area sekitar 0,44 meter kubik

Ndhukung mesin label khusus miturut produk.

Parameter teknis:

Paramèter data
Spesifikasi Label stiker adesif, transparan utawa opaque
Toleransi Labeling (mm) ± 1
Kapasitas (pcs / min) 40 ~ 150

Ukuran produk (mm)

L: 10~250; W: 10~ 120.

Bisa disesuaikan

Ukuran label setelan (mm) L: 10-250;W(H): 10-130
Ukuran Mesin (L * W * H) (mm) ≈700 * 650 * 800
Ukuran Paket (L * W * H) (mm) ≈750*700*850
Tegangan 220V/50(60)HZ; Bisa disesuaikan
Daya (W) 300
NW (KG) ≈70.0
GW (KG) ≈100.0
Label Roll ID: >76;OD: ≤280

Proses kerja:

prinsip kerja: Sensor ndeteksi liwat produk lan ngirim maneh sinyal menyang sistem kontrol labeling.Ing posisi sing cocog, sistem kontrol ngontrol motor kanggo ngirim label lan nempelake menyang posisi label produk.Produk kasebut ngliwati roller label, lan label Tindakan nempel rampung.

Proses Labeling:

Produk (disambungake menyang jalur perakitan) -> pangiriman produk -> pengujian produk -> label.

Persyaratan Produksi Label

1. Longkangan antarane label lan label punika 2-3mm;

2. Jarak antarane label lan pinggir kertas ngisor yaiku 2mm;

3. Kertas ngisor label digawe saka glassine, sing nduweni ketangguhan sing apik lan nyegah supaya ora pecah (supaya ora nglereni kertas ngisor);

4. Ing diameteripun utama inti punika 76mm, lan diameteripun njaba kurang saka 280mm, disusun ing baris siji.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita