• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

HM1A-2-1-000-FK807 tabung uji asam Nuklir otomatis ngisi mesin pengisi sekrup Sekrup

Katrangan singkat:

Akurasi label: ± 1mm ​​(ora kalebu kesalahan produk lan label);

Isi + kacepetan capping: 2500 ~ 3000 jam;

Dhiameter sing cocog: Φ10MM ~ φ30mm (label), Φ16MM (ngisi);

Ukuran label sing ditrapake: dawa: 20mm ~ 250mm jembar: 20mm ~ 110mm;

Pasokan listrik sing cocog: 220V 50 / 60HZ;

Bobot mesin kabeh: udakara 600Kg;

Dhiameter label ing njero: Φ76MM;

Cocog kanggo diameter njaba label: φ300mm;

Tegangan (V): 220V;

Daya: 3,0 kw;

Produk sebagean sing ditrapake:

tube piture


Detail Produk

Tag Produk

HM1A-2-1-000-FK807 tabung uji asam Nuklir otomatis ngisi mesin pengisi sekrup Sekrup

Keterangan Mesin:

Tabung pengujian asam Nukleat otomatis ngisi mesin pengisi sekrup Sekrup cocog kanggo label macem-macem silinder ukuran cilik lan kerucut produk, kayata botol bunderan kosmetik, botol obat cilik, plastik botol, label botol cair oral, label label pena, lipstik label, lan botol bunder cilik liyane sing ngisi botol cair, nutup lan menehi label lsp digunakake ing label botol bunder kanggo panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat, omben-omben, kimia industri lan industri liyane, lan bisa mujudake label setengah bunder.

1. Cocog kanggo ngisi, mbatesi lan menehi label tabung, tabung, reagen lan macem-macem tabung bunder cilik

2. Ndhukung kustomisasi Tabung pengujian asam Nukleat otomatis ngisi Mesin pengisi sekrup sekrup 

Fungsi kanggo Nambah Pilihan:

① Mesin pembotolan rotary otomatis opsional.

② Bisa langsung disambungake karo lini produksi kanggo nyadari botol otomatis lan nambah efisiensi produksi.

③ Mesin coding pita opsional bisa ditambahake ing kepala label, lan batch produksi, tanggal produksi lan tanggal kadaluwarsa bisa dicithak bebarengan. Ngurangi prosedur kemasan lan nambah efisiensi produksi.

④ Fungsi panganan otomatis (digabung karo pertimbangan produk);

Function Fungsi koleksi bahan otomatis (digabung karo pertimbangan produk);

⑥ Tambahake piranti label;

Kebutuhan Produksi Label

1. Kesenjangan ing antarane label lan label yaiku 2-3mm;

2. Jarak antarane label lan pinggir kertas ngisor yaiku 2mm;

3. Kertas ngisor label digawe saka glassine, sing duwe kenceng banget lan ngalangi supaya ora rusak (supaya ora ngethok kertas ngisor);

4. Dhiameter inti inti 76mm, lan diameter njaba kurang saka 280mm, disusun kanthi saurutan.

Produksi label ing ndhuwur kudu dikombinasikake karo produk sampeyan. Kanggo syarat tartamtu, waca asil komunikasi karo para insinyur!

Test tube filler

Struktur

Konfigurasi listrik utama mesin label
Jeneng listrik jumlahe jinis lan spesifikasi
Sensor label 1 PCS Jerman
PLC 1PCS href = "# / javascript :;" Jepang
Layar tutul 1PCS Negara Kunlun
Motor Daya tarik 1PCS Cina
Sensor produk 1PCS Jerman
Konverter motor konveyor 1PCS Cina
Konfigurasi listrik utama mesin pengisi
Jeneng listrik jumlahe jinis lan spesifikasi
Layar tutul 1PCS China shenzhen
PLC 1PCS China shenzhen
Sensor SUMTAK 1PCS Cina
Motor servo 1PCS Jepang
Cam pamisah 1PCS Cina
Motor Kontrol Kacepetan 1PCS Cina

Fitur:

1) Sistem Kontrol: Sistem kontrol Panasonic Jepang, kanthi stabilitas dhuwur lan tingkat kegagalan sing endhek banget. 

2) Sistem Operasi: Layar tutul warna, antarmuka operasi visual langsung gampang. Kasedhiya Cina lan Inggris. Gampang nyetel kabeh paramèter listrik lan duwe fungsi ngetung, sing migunani kanggo manajemen produksi.

3) Sistem Deteksi: Nggunakake sensor label LEUZE / Italia Datalogic sensor lan sensor produk Panasonic Jepang, sing sensitif karo label lan produk, saéngga njamin akurasi sing dhuwur lan kinerja label sing stabil. Ngirit banget tenaga kerja. 

4) Fungsi Weker: Mesin kasebut bakal menehi weker nalika ana masalah, kayata tumpahan label, label rusak, utawa kesalahan liyane. 

5) Bahan Mesin: Mesin lan alat ganti kabeh nggunakake bahan stainless steel lan paduan aluminium senior anodized, kanthi tahan karat sing dhuwur lan ora nate teyeng. 

6) Lengkapi karo trafo voltase adaptasi karo voltase lokal.

contact information

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik?

A: Kita Produsen sing ana ing Dongguan, China. Spesialisasi ing mesin label lan industri kemasan luwih saka 10 taun, duwe ribuan kasus pelanggan, welcome kanggo inspeksi pabrik.

 

P: Kepiye manawa kualitas labeling sampeyan apik?

A: Kita nggunakake pigura mekanik sing kuat lan awet lan komponen elektronik premium kayata Panasonic, Datasensor, SICK ... kanggo mesthekake kinerja label sing stabil. Apa maneh, labeler kita nyetujoni sertifikasi CE lan ISO 9001 lan duwe sertifikat paten. Kajaba iku, Fineco dianugerahi Cina "Perusahaan Teknologi Tinggi Anyar" ing taun 2017.

 

P: Pira mesin sing ana ing pabrik sampeyan?

A: Kita ngasilake mesin label perekat standar lan khusus. Kanthi kelas otomatis, ana label otomatis lan label otomatis; Miturut bentuk produk, ana label produk, label produk, kothak, label produk utawa produk sing ora teratur, lan liya-liyane. Tampilake produk, solusi label bakal kasedhiya.

 

P: Apa syarat jaminan kualitas sampeyan?

Fineco negesake tanggung jawab kanggo jabatan kasebut,

1) Yen sampeyan konfirmasi supaya, departemen desain bakal ngirim desain pungkasan kanggo konfirmasi sadurunge produksi.

2) Desainer bakal ngetutake departemen pamrosesan supaya saben bagean mekanik diproses kanthi bener lan tepat wektu.

3) Sawise rampung kabeh bagean, desainer ngirim tanggung jawab menyang Dept Majelis, sing kudu nglumpukake peralatan kanthi tepat wektu.

4) Tanggung jawab ditransfer menyang Dept Adjustment karo mesin sing dipasang. Penjualan bakal mriksa kemajuan lan tanggapan balik marang pelanggan.

5) Sawise mriksa video pelanggan / inspeksi pabrik, penjualan bakal ngatur pangiriman.

6) Yen pelanggan duwe masalah sajrone aplikasi, Sales bakal njaluk Dept Sales sawise ngatasi masalah kasebut.

 

P: Prinsip Kerahasiaan

A: Kita bakal nyimpen Desain, Logo, lan Sample Kabeh Klien ing arsip, lan ora bakal ditampilake karo klien sing padha.

 

P: Apa ana arah instalasi sawise nampa mesin?

A: Umume sampeyan bisa ngetrapake labeler kanthi langsung yen wis nampa, amarga kita wis nyetel karo sampel utawa produk sing padha. Kajaba iku, bakal kasedhiya instruksi manual lan video.

 

P: Bahan label apa sing digunakake mesin sampeyan?

A: Stiker self-adhesive.

 

P: Mesin apa sing bisa memenuhi persyaratan labelku?

A: Pls nyedhiyakake produk lan ukuran label sampeyan (gambar conto sing diwenehi label luwih migunani), mula solusi label sing cocog bakal disaranake.

 

P: Apa ana asuransi kanggo njamin aku bakal entuk mesin sing bener sing dakbayar?

A: Kita minangka pemasok priksa ing situs saka Alibaba. Jaminan Dagang nyedhiyakake perlindungan kualitas, proteksi pengiriman tepat waktu lan perlindungan pembayaran aman 100%.

 

P: Kepiye cara entuk spares mesin?

A: Suku cadhangan sing rusak ora gawean bakal dikirim kanthi gratis lan gratis pengiriman sajrone garansi 1 taun.

1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita