. China FKF801 Otomatis Tube Botol Capping Mesin Pengisi Pabrik lan supplier |Fineco
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

FKF801 Mesin Pengisi Botol Botol Cilik Otomatis

Katrangan singkat:

Isi tabung tes asam nukleat otomatis Mesin pangisi capping Screw cocog kanggo menehi label macem-macem produk silinder lan kerucut ukuran cilik, kayata botol bunder kosmetik, botol obat cilik, botol plastik, label botol cairan lisan, label wadhah pena, label lipstik, lan liya-liyane. Isi botol Cairan botol cilik, capping lan labeling lsp. Iki digunakake kanthi akeh ing label botol bunder ing panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa nyadari label semicircular.

1. Cocog kanggo ngisi, capping lan labeling tabung uji, tabung, reagen lan macem-macem tabung bunder cilik.

2. Dhukungan kustomisasi.

Produk sing ditrapake sebagian:

pitur tabung  Asam nukleat in vitro piture


Detail Produk

Tag produk

FKF801 Mesin Pengisi Botol Botol Cilik Otomatis

Sampeyan bisa nyetel ketajaman video ing pojok tengen ngisor video

Katrangan mesin:

tabung uji asam nukleat otomatis ngisi Mesin pangisi capping Screwcocok kanggo Labeling macem-macem ukuran cilik silinder lan conicalproduk, kayata botol bunder kosmetik, botol obat cilik, plastikbotol, label botol cairan lisan, label wadhah pena, lipstiklabeling, lan botol bunder cilik liyane isi botol Cairan, capping lan labeling etcdigunakake digunakake ing label botol bunder ing panganan, kosmetik,anggur nggawe, medicine, wedang, kimiaindustri lan industri liyane, lan bisa nyadari label semicircular.

1. Cocog kanggo ngisi, capping lan label tabung uji, tabung, reagen lan macem-macem tabung bunder cilik

2. Dhukungan kustomisasi

  Fungsi liyane kanggo Nambah Pilihan:

① Mesin pembotolan rotary otomatis opsional.

② Bisa langsung disambungake menyang jalur produksi kanggo nyadari botol otomatis lan nambah efisiensi produksi.

③ Mesin coding pita opsional bisa ditambahake ing sirah label, lan batch produksi, tanggal produksi lan tanggal kadaluwarsa bisa dicithak bebarengan.Ngurangi prosedur kemasan lan ningkatake efisiensi produksi.

④ Fungsi pakan otomatis (digabungake karo pertimbangan produk);

⑤ Fungsi koleksi materi otomatis (digabungake karo pertimbangan produk);

⑥ Tambah piranti labeling;

Paramèter

Kesalahan akurasi ngisi ± 1%
Isi + kacepetan capping 2500 ~ 3000 jam
diameteripun cocok Φ10MM ~ φ30mm (pelabelan), Φ16MM (isi)
Ukuran label sing ditrapake dawa: 20mm ~ 250mm jembaré: 20mm ~ 110mm
Pasokan daya sing cocog 220V 50/60HZ
Bobot mesin kabeh babagan 600Kg
Dhiameter njero label Φ76 MM
Cocog kanggo diameter njaba label φ300 mm
Tegangan (V) 220V
daya 3,0 kw
Ukuran mesin labeling: 2100mm × 750mm × 1400mm;mesin ngisi: 1200mm × 800mm × 1480mm (dawa × jembaré × dhuwur)

Struktur

Konfigurasi listrik utamasaka mesin label
Jeneng listrik jumlah jinis lan spesifikasi
Sensor label 1 PCS Jerman
PLC 1 PCS Jepang
Layar tutul 1 PCS Negara Kunlun
Traksi Motor 1 PCS Cina
Sensor produk 1 PCS Jerman
Conveyor motor inverter 1 PCS Cina
Konfigurasi listrik utama mesin ngisi
Jeneng listrik jumlah jinis lan spesifikasi
Layar tutul 1 PCS China shenzhen
PLC 1 PCS China shenzhen
SUMTAK Sensor 1 PCS Cina
Servo motor 1 PCS Jepang
Cam pamisah 1 PCS Cina
Motor Kontrol Kacepetan 1 PCS Cina

Persyaratan Produksi Label (Yen cocog mesin label)

1. Longkangan antarane label lan label punika 2-3mm;

2. Jarak antarane label lan pinggir kertas ngisor yaiku 2mm;

3. Kertas ngisor label digawe saka glassine, sing nduweni ketangguhan sing apik lan nyegah supaya ora pecah (supaya ora nglereni kertas ngisor);

4. Ing diameteripun utama inti punika 76mm, lan diameteripun njaba kurang saka 280mm, disusun ing baris siji.

Produksi label ing ndhuwur kudu digabungake karo produk sampeyan.Kanggo syarat tartamtu, waca asil komunikasi karo insinyur kita!

tabung tes

Fitur:

1) Sistem Kontrol: Sistem kontrol Panasonic Jepang, kanthi stabilitas dhuwur lan tingkat kegagalan sing sithik banget.

2) Sistem Operasi: Layar tutul werna, antarmuka visual langsung gampang operation.Chinese lan Inggris kasedhiya.Gampang nyetel kabeh paramèter listrik lan duwe fungsi ngitung, sing migunani kanggo manajemen produksi.

3) Sistem Deteksi: Nggunakake sensor label LEUZE / Italia Datalogic Jerman lan sensor produk Panasonic Jepang, sing sensitif marang label lan produk, saéngga njamin akurasi dhuwur lan kinerja label sing stabil.Banget ngirit tenaga kerja.

4) Fungsi Weker: Mesin bakal menehi weker nalika ana masalah, kayata tumpahan label, label rusak, utawa malfungsi liyane.

5) Material Mesin: Mesin lan spare parts kabeh nggunakake bahan stainless steel lan anodized aluminium alloy senior, karo resistance karat dhuwur lan tau teyeng.

6) Dilengkapi karo trafo voltase adaptasi karo voltase lokal.

informasi kontak

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik?

A: We are Produsen dumunung ing Dongguan, China.Specialized ing mesin Labeling lan industri packaging kanggo luwih saka 10 taun, duwe ewu kasus customer, welcome kanggo pabrik pengawasan.

 

P: Kepiye carane nggawe manawa kualitas label sampeyan apik?

A: Kita nggunakake pigura mekanik sing kuwat lan awet lan komponen elektronik premium kayata Panasonic,Datasensor,SICK...kanggo mesthekake kinerja labeling stabil.Apa maneh, labeler kita nyetujoni sertifikasi CE lan ISO 9001 lan duwe sertifikat paten.Saliyane, Fineco dianugerahi "Perusahaan Teknologi Tinggi Anyar" ing Cina ing 2017.

 

P: Pira mesin pabrik sampeyan?

A: Kita ngasilake mesin label adesif standar lan digawe khusus. Miturut kelas otomatis, ana label semi otomatis lan label otomatis; Miturut wujud produk, ana label produk bunder, label produk persegi, label produk ora duwe aturan, lan liya-liyane. produk sampeyan, solusi labeling bakal diwenehake.

 

P: Apa syarat jaminan kualitas sampeyan?

Fineco kanthi ketat ngetrapake tanggung jawab jabatan kasebut,

1) Nalika sampeyan konfirmasi pesenan, departemen desain bakal ngirim desain final kanggo konfirmasi sadurunge produksi.

2) Desainer bakal ngetutake departemen pangolahan kanggo mesthekake saben bagean mekanik diproses kanthi bener lan pas wektune.

3) Sawise kabeh bagean rampung, desainer nransfer tanggung jawab menyang Dept Majelis, sing kudu ngumpulake peralatan ing wektu.

4) Tanggung jawab ditransfer menyang Dept Penyesuaian kanthi mesin sing dipasang. Penjualan bakal mriksa kemajuan lan umpan balik menyang pelanggan.

5) Sawise mriksa video pelanggan / pabrik, dodolan bakal ngatur pangiriman.

6) Yen pelanggan duwe masalah sajrone aplikasi, Penjualan bakal njaluk Dept After-sales kanggo ngrampungake.

 

P: Prinsip Rahasia

A: Kita bakal nyimpen Desain, Logo, lan Sampel Kabeh Klien ing arsip kita, lan ora bakal ditampilake menyang klien sing padha.

 

P: Apa ana arah instalasi sawise kita nampa mesin?

A: Umume sampeyan bisa langsung aplikasi labeler sawise nampa, amarga kita wis nyetel uga karo sampel utawa produk padha. Kajaba iku, instruksi manual lan video bakal kasedhiya.

 

P: Apa bahan label sing digunakake mesin sampeyan?

A: Self-adhesive stiker.

 

P: Mesin apa sing bisa nyukupi syarat label?

A: Pls nyediakake produk lan ukuran label (gambar conto labeled cukup mbiyantu), banjur solusi labeling cocok bakal disaranake.

 

P: Apa ana asuransi kanggo njamin yen aku bakal entuk mesin sing tepat sing dakbayar?

A: Kita minangka supplier cek ing situs saka Alibaba.Trade Assurance nyedhiyakake proteksi kualitas, proteksi pengiriman ing wektu lan proteksi pembayaran sing aman 100%.

 

P: Kepiye carane bisa entuk spare mesin?

A: Suku cadang rusak sing ora gawean bakal dikirim kanthi bebas lan gratis pengiriman sajrone garansi 1 taun.

1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita