• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Kabar

  • Cosmetic Labeling Machine

    Mesin Labeling Kosmetik

    Kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, wong saya tambah sugih, hiburan urip saya tambah sugih, dadi luwih peduli babagan busana lan busana, Klompok konsumen produk perawatan kulit saya tambah akeh, Ora mung wanita, Akeh wong lanang sing uga ...
    Waca liyane
  • Machine Attendance

    Mesin Rawuh

    Kanthi pangembangan industri otomatisasi, ana liyane lan liyane industri kanggo nambah efficiency produksi, wiwit nggunakake mesin Labeling otomatis, saben wong sing nggunakake mesin pengin ngluwihi umur layanan saka mesin, supaya carane nindakake? Ayo kita perusahaan Fineco kanggo sampeyan ...
    Waca liyane
  • Service

    Layanan

    Ing industri mesin, kita wis krungu akeh banget pelanggan ngomong yen sawise tuku peralatan saka perusahaan liyane, layanan sawise-sales supplier ora ing panggonan, kang ndadékaké kanggo wektu tundha produksi. Pelanggan kuwatir apa perusahaan kita bakal duwe masalah kuwi. . Babagan masalah iki ...
    Waca liyane
  • FIENCO Summary Meeting On The Work Of October

    Rapat Ringkesan FIENCO Ing Karya Oktober

            Tanggal 5 November, kabeh staf PERUSAHAAN A nganakake rapat ringkesan kerja kanggo Oktober. Saben departemen nggawe ringkesan karyane ing wulan Oktober kanthi cara pidato manajer. Rapat kasebut utamane ngrembug perkara-perkara ing ngisor iki: ①. Prestasi Perusahaan ing Oktober saben departemen ...
    Waca liyane
  • FINECO Exhibition

    Pameran FINECO

      Pameran Peralatan Industriisasi Pengemasan & Katering GuangZhou Int'fresh bakal dianakake ing Kompleks Impor & Ekspor (Canton Fair) China wiwit 27 Oktober nganti 29 Oktober 2021, wektu China. Pameran utama ing pameran iki yaiku industri mesin kemasan, Dingin ...
    Waca liyane
  • FK808 Bottle Neck Labeling Machine

    Mesin Label Gulu Botol FK808

    Kanthi kemajuan jaman sing terus-terusan, estetika masarakat saya mundhak, lan syarat estetika produk saya mundhak. Akeh botol lan komplong panganan dhuwur saiki kudu label label ing gulu botol, Utamane yen co ...
    Waca liyane
  • FK814 Top And Bottom Labeling Machine

    Mesin Labeling Ndhuwur lan Ngisor FK814

    Kanthi kemajuan The Times, biaya tenaga kerja manual saya mundhak, lan cara labeling manual nyebabake pambayaran biaya luwih akeh kanggo perusahaan. Perusahaan liyane lan liyane kudu ngotomatisasi garis produksi, mesin label sing diprodhuksi kanthi owah-owahan The Times lan t ...
    Waca liyane
  • Choose labeling machine

    Pilih mesin labeling

    Bisa diarani panganan ora bisa dipisahake saka urip kita, bisa dideleng ing endi-endi ing saubengé. Iki wis ningkatake industri mesin labeling. Kanthi tambah akeh permintaan kanggo efisiensi produksi lan pengurangan biaya ing macem-macem industri, mesin label otomatis luwih akeh. lan populasi liyane ...
    Waca liyane
  • Weighing printing labeling all in one machine

    Labeling cetak bobot kabeh ing siji mesin

    Mesin label cetak bobot minangka jinis mesin lan peralatan modern, duwe percetakan transfer panas lan macem-macem fungsi canggih kayata label otomatis, Mesin kasebut nggabungake fungsi label cetak, label, lan timbangan, peralatan profesional sing murah utamane . ..
    Waca liyane
  • Celebrate Mid-Autumn Festival

    Ngrameke Festival Mid-Autumn

    Iku wektu kanggo Festival Pertengahan Autumn taunan China. FINECO nyiapake akeh hadiah Mid-Autumn Festival kanggo karyawan lan nyekel akeh game kanthi hadiah. Kabeh mesin label, mesin ngisi lan mesin pengepakan diskon 10% sajrone 1 wulan saka Festival Mid-Autumn. Mooncakes kanggo Mi...
    Waca liyane
  • FINECO Little Bit Of Lift Sharing Meeting

    FINECO Little Bit Saka Rapat Enggo bareng Lift

        FINECO saben sasi kanggo ngatur rapat sharing, Kepala kabeh departemen nekani rapat lan karyawan liyane tanpo pekso melu kegiatan, milih host rapat sharing iki ing advance saben sasi, tuan rumah iku acak kertu suoro uga bisa kanthi sukarela, tujuan rapat iki. kanggo ma...
    Waca liyane
  • FINECO Staff speech learning

    FINECO Staff wicara learning

    FINECO mikirake yen eloquence sing apik bakal nggawe ala dadi apik, eloquence sing apik bisa nduwe pengaruh icing ing kue, eloquence sing apik bisa mbantu dheweke ngganti kebiasaan sing ala, Mung kanthi nambah kemampuan kabeh personel, pelanggan bisa luwih percaya lan perusahaan. berkembang luwih apik. Dadi pimpinan ...
    Waca liyane