• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin label presisi Dhuwur, mesin ngisi, mesin capping, mesin nyusut, mesin label adesif lan peralatan sing gegandhengan.Nduwe macem-macem peralatan label, kalebu percetakan lan label online otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol kothak, mesin label botol warata, mesin label sudhut karton;mesin labeling pindho sisi, cocok kanggo macem-macem produk, etc. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Mesin Packaging liyane

  • Mesin Unscramble Botol Otomatis FKA-601

    Mesin Unscramble Botol Otomatis FKA-601

    Mesin Unscramble Botol Otomatis FKA-601 digunakake minangka peralatan pendukung kanggo ngatur botol sajrone proses muter sasis, supaya botol mili menyang mesin label utawa sabuk conveyor peralatan liyane kanthi teratur miturut trek tartamtu. .

    Bisa disambungake menyang garis produksi ngisi lan label.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    1 11 DSC03601

  • FK308 Full Automatic L Type Sealing and Shrink Packaging

    FK308 Full Automatic L Type Sealing and Shrink Packaging

    FK308 Full Automatic L Type Sealing and Shrink Packaging Machine, Mesin kemasan shrink sealing L-shaped otomatis cocok kanggo kemasan film saka kothak, sayuran lan tas.Film shrink dibungkus ing produk, lan film shrink digawe panas kanggo nyilikake film shrink kanggo mbungkus produk.Fungsi utama kemasan film yaiku kanggo nutup.Kelembapan-bukti lan anti-polusi, nglindhungi prodhuk saka impact njaba lan bantalan.Utamane, nalika ngemas kargo sing rapuh, bakal mandheg mabur nalika piranti rusak.Kajaba iku, bisa nyuda kemungkinan mbongkar lan dicolong.Bisa digunakake karo piranti liyane, ndhukung kustomisasi

  • FK-FX-30 Otomatis Karton Folding Sealing Machine

    FK-FX-30 Otomatis Karton Folding Sealing Machine

    Mesin tape sealing utamané dipigunakaké kanggo packing karton lan sealing, bisa digunakake piyambak utawa disambungake menyang paket line.It wis digunakake digunakake kanggo kluwarga Perkakas, Spinning, pangan, department store, medicine, kimia fields.It wis diputer peran promosi tartamtu. ing industri cahya development.Sealing mesin punika ekonomi, cepet, lan gampang diatur, bisa rampung ndhuwur lan ngisor sealing otomatis.Bisa nambah packing automation lan kaendahan.

  • FK-TB-0001 Mesin Labeling Lengan Nyusut Otomatis

    FK-TB-0001 Mesin Labeling Lengan Nyusut Otomatis

    Cocog kanggo label lengan nyusut ing kabeh bentuk botol, kayata botol bunder, botol persegi, cangkir, tape, pita karet terisolasi…

    Bisa digabungake karo printer ink-jet kanggo nyadari labeling lan printing ink jet bebarengan.