• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin pelabelan presisi Tinggi, mesin pengisi, mesin capping, mesin penyusutan, mesin label adhesif dhewe lan peralatan sing gegandhengan. Nduweni macem-macem peralatan label, kalebu nyetak lan label online kanthi otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol persegi, mesin label botol datar, mesin label sudhut karton; mesin label loro-lorone, cocok kanggo macem-macem produk, lsp. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Mesin Kemasan Liyane

  • FK-TB-0001 Automatic Shrink Sleeve Labeling Machine

    Mesin Label Lengan Lengan FK-TB-0001 Otomatis

    Cocog kanggo label shrink lengen ing kabeh bentuk botol, kayata botol bunder, botol persegi, cup, tape, tape karet terisolasi ...

    Bisa digabung karo printer jet-jet kanggo mujudake label lan jet jet cetak bebarengan.

     

  • FK308 Full Automatic L Type Sealing and Shrink Packaging

    FK308 Sealing Full L Sealing lan Shrink Packaging

    Mesin Kemasan FK308 Full otomatis L Type lan Shrink Packaging, Mesin kemasan penyegelan bentuk L otomatis cocok kanggo kemasan film kotak, sayuran lan tas. Film shrink dibungkus ing produk, lan film shrink digawe panas kanggo nyusut film shrink kanggo mbungkus produk kasebut. Fungsi utama kemasan film yaiku nyegel. Kelembapan lan anti polusi, nglindhungi produk saka pengaruh njaba lan bantal. Utamane, nalika ngemot kargo sing rapuh, bakal mandheg mabur nalika perkakas rusak. Kajaba iku, bisa nyuda kemungkinan mbongkar lan dicolong. Bisa digunakake karo piranti liyane, kustomisasi dhukungan

  • FK0001 Automatic Bottle Unscrambler

    FK0001 Botol Otomatis Unscrambler

    FK0001 Botol Otomatis Unscrambler, Botol unscrambler digunakake minangka piranti pendukung kanggo ngatur botol sajrone proses muter sasis, saengga botol kasebut mili menyang mesin label utawa sabuk conveyor peralatan liyane kanthi tertib miturut tartamtu trek

    Produk sebagean sing ditrapake:

    1 11 DSC03601

  • FK839 Automatic Bottom Production Line Labeling Machine

    Mesin Labeling Line Produksi Otomatis FK839

    Mesin Labeling Line Produksi Botol Otomatis FK839 bisa dicocogake karo garis perakitan kanggo menehi label produk sing mili ing sisih ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo mujudake label online tanpa anonim. Yen dicocogake karo sabuk conveyor coding, bisa menehi label obyek sing lagi mili. Label presisi dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan ningkatake daya saing. Iki digunakake umume ing kemasan, panganan, dolanan, bahan kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Diinstal ing ngisor baris Déwan, label ing bidang ngisor lan permukaan cambered obyek sing mili. Mesin inkjet opsional kanggo conveyor kanggo nyithak tanggal produksi, nomer batch, lan tanggal kadaluwarsa sadurunge utawa sawise label.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    2 DSC03778 DSC03822

  • FK-FX-30 Automatic Folding Sealing Machine

    Mesin Sealing Lipat FK-FX-30 otomatis

    Mesin penyegel pita biasane digunakake kanggo pengepakan karton lan panyegelan, bisa digunakake dhewe utawa bisa nyambung menyang garis perakitan paket. Iki digunakake kanthi akeh kanggo alat rumah tangga, puteran, panganan, department store, obat-obatan, lapangan kimia. Iki nduweni peran promosi tartamtu ing pangembangan industri ringan. Mesin penyegelan ekonomi, cepet, lan gampang diatur, bisa ngrampungake panyegelan ndhuwur lan ngisor kanthi otomatis. Iki bisa nambah otomatisasi kemasan lan kaendahan.