• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin pelabelan presisi Tinggi, mesin pengisi, mesin capping, mesin penyusutan, mesin label adhesif dhewe lan peralatan sing gegandhengan. Nduweni macem-macem peralatan label, kalebu nyetak lan label online kanthi otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol persegi, mesin label botol datar, mesin label sudhut karton; mesin label loro-lorone, cocok kanggo macem-macem produk, lsp. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Mesin Labeling Produksi

  • FK835 Automatic Production Line Plane Labeling Machine

    Mesin Label Plane Line Produksi Otomatis FK835

    Mesin label otomatis FK835 bisa dicocogake karo garis perakitan kanggo menehi label produk sing mili ing ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo mujudake label online tanpa anonim. Yen dicocogake karo sabuk conveyor coding, bisa menehi label obyek sing lagi mili. Label presisi dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan ningkatake daya saing. Iki digunakake umume ing kemasan, panganan, dolanan, bahan kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    22 DSC03822 5

  • FK838 Automatic Plane Production Line Labeling Machine with Gantry Stand

    Mesin Labeling Line Produksi Plane FK838 Otomatis kanthi Stand Gantry

    Mesin label otomatis FK838 bisa dicocogake karo garis perakitan kanggo menehi label produk sing mili ing sisih ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo mujudake label online tanpa anonim. Yen dicocogake karo sabuk conveyor coding, bisa menehi label obyek sing lagi mili. Label presisi dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan ningkatake daya saing. Iki digunakake umume ing kemasan, panganan, dolanan, bahan kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    2 DSC03778 DSC05932

  • FK836 Automatic Production Line Side Labeling Machine

    Mesin Labeling Sisih Line Produksi Otomatis FK836

    Mesin Label sisih FK836Automatis bisa dicocogake karo garis rakitan kanggo menehi label produk sing mili ing ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo mujudake label online tanpa anonim. Yen dicocogake karo sabuk conveyor coding, bisa menehi label obyek sing lagi mili. Label presisi dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan ningkatake daya saing. Iki digunakake umume ing kemasan, panganan, dolanan, bahan kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    13 17 113