• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin label presisi Dhuwur, mesin ngisi, mesin capping, mesin nyusut, mesin label adesif lan peralatan sing gegandhengan.Nduwe macem-macem peralatan label, kalebu percetakan lan label online otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol kothak, mesin label botol warata, mesin label sudhut karton;mesin labeling pindho sisi, cocok kanggo macem-macem produk, etc. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Mesin Labeling Line Produksi

(Kabeh produk bisa nambah fungsi printing tanggal)

  • FK836 Line Produksi Otomatis Mesin Labeling Sisih

    FK836 Line Produksi Otomatis Mesin Labeling Sisih

    Mesin label garis sisih otomatis FK836 bisa dicocogake karo baris perakitan kanggo menehi label produk sing mili ing permukaan ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo nyadari label tanpa awak online.Yen dicocogake karo sabuk conveyor kode, bisa menehi label obyek sing mili.Labeling tliti dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan nambah daya saing.Iki digunakake kanthi wiyar ing kemasan, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    13 17 113

  • Mesin Labeling Line Produksi Pesawat Otomatis FK838 kanthi Gantry Stand

    Mesin Labeling Line Produksi Pesawat Otomatis FK838 kanthi Gantry Stand

    Mesin label otomatis FK838 bisa dicocogake karo baris perakitan kanggo menehi label produk sing mili ing permukaan ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo nyadari label tanpa awak online.Yen dicocogake karo sabuk conveyor kode, bisa menehi label obyek sing mili.Labeling tliti dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan nambah daya saing.Iki digunakake kanthi wiyar ing kemasan, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    2 DSC03778 DSC05932

  • Mesin Labeling Pesawat Line Produksi Otomatis FK835

    Mesin Labeling Pesawat Line Produksi Otomatis FK835

    Mesin label garis otomatis FK835 bisa dicocogake karo baris perakitan produksi kanggo menehi label produk sing mili ing permukaan ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo nyadari label tanpa awak online.Yen dicocogake karo sabuk conveyor kode, bisa menehi label obyek sing mili.Labeling tliti dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan nambah daya saing.Iki digunakake kanthi wiyar ing kemasan, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    22 DSC03822 5

  • Mesin Labeling Line Produksi Otomatis FK839

    Mesin Labeling Line Produksi Otomatis FK839

    Mesin Labeling Line Produksi Otomatis FK839 bisa dicocogake karo baris perakitan kanggo menehi label produk sing mili ing permukaan ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo nyadari label tanpa awak online.Yen dicocogake karo sabuk conveyor kode, bisa menehi label obyek sing mili.Labeling tliti dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan nambah daya saing.Iki digunakake kanthi wiyar ing kemasan, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Dipasang ing ngisor baris perakitan, label ing bidang ngisor lan permukaan cambered saka obyek sing mili. Mesin inkjet opsional kanggo conveyor kanggo nyithak tanggal produksi, nomer batch, lan tanggal kadaluwarsa sadurunge utawa sawise label.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    2 DSC03778 DSC03822

  • FKP835 Mesin Labeling Label Printing Real-Time Otomatis Lengkap

    FKP835 Mesin Labeling Label Printing Real-Time Otomatis Lengkap

    FKP835 Mesin bisa nyithak label lan label bebarengan.Nduwe fungsi sing padha karo FKP601 lan FKP801(sing bisa digawe ing dikarepake).FKP835 bisa diselehake ing baris produksi.Labeling langsung ing baris produksi, ora perlu kanggo nambahgaris produksi tambahan lan pangolahan.

    Mesin dianggo: njupuk database utawa sinyal tartamtu, lan akomputer ngasilake label adhedhasar cithakan, lan printerprints label, Cithakan bisa diowahi ing komputer sawayah-wayah,Akhire mesin attaches label kanggoproduk.