• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin label presisi Dhuwur, mesin ngisi, mesin capping, mesin nyusut, mesin label adesif lan peralatan sing gegandhengan.Nduwe macem-macem peralatan label, kalebu percetakan lan label online otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol kothak, mesin label botol warata, mesin label sudhut karton;mesin labeling pindho sisi, cocok kanggo macem-macem produk, etc. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Produk

  • FK603 Mesin Labeling Botol Semi-Otomatis

    FK603 Mesin Labeling Botol Semi-Otomatis

    Mesin label FK603 cocog kanggo menehi label macem-macem produk silinder lan conical, kayata botol bunder kosmetik, botol anggur abang, botol obat, botol kerucut, botol plastik, lsp.

    Mesin label FK603 bisa nyadari label siji bunder lan label setengah bunder, lan uga bisa nyadari label ganda ing sisih loro produk.Jarak antarane label ngarep lan mburi bisa diatur, lan cara pangaturan uga gampang banget.Digunakake akeh ing panganan, kosmetik, kimia, anggur, farmasi lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    singping1-1singping3-1singping4singping5

  • FK803 Mesin Labeling Botol Puteran Otomatis

    FK803 Mesin Labeling Botol Puteran Otomatis

    FK803 cocok kanggo menehi label produk silinder lan kerucut saka macem-macem spesifikasi, kayata botol bunder kosmetik, botol anggur abang, botol obat, botol kerucut, botol plastik, label botol bunder PET, label botol plastik, kaleng panganan, lsp.

    Mesin label FK803 bisa nyadari Labeling bunder lengkap lan label setengah bunderan, utawa label label kaping pindho ing ngarep lan mburi produk.Jarak antarane label ngarep lan mburi bisa diatur, lan cara pangaturan uga gampang banget.Iki digunakake kanthi akeh ing label botol bunder ing panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa nggawe label semicircular.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    311 12 DSC03574

  • FKF801 Mesin Pengisi Botol Botol Cilik Otomatis

    FKF801 Mesin Pengisi Botol Botol Cilik Otomatis

    Isi tabung tes asam nukleat otomatis Mesin pangisi capping Screw cocog kanggo menehi label macem-macem produk silinder lan kerucut ukuran cilik, kayata botol bunder kosmetik, botol obat cilik, botol plastik, label botol cairan lisan, label wadhah pena, label lipstik, lan liya-liyane. Isi botol Cairan botol cilik, capping lan labeling lsp. Iki digunakake kanthi akeh ing label botol bunder ing panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa nyadari label semicircular.

    1. Cocog kanggo ngisi, capping lan labeling tabung uji, tabung, reagen lan macem-macem tabung bunder cilik.

    2. Dhukungan kustomisasi.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    pitur tabung  Asam nukleat in vitro piture

  • FKF601 20 ~ 1000ml Mesin Pangisi Cairan

    FKF601 20 ~ 1000ml Mesin Pangisi Cairan

    sumber daya:110/220V 50/60Hz 15W

    Range pengisian:25-250 ml

    Kacepetan ngisi:15-20 botol / min

    Tekanan kerja:0,6mpa+

    Bahan kontak bahan:304 stainless steel, Teflon, silika gel

    Hbahan opper:SS304

    HKapasitas Opper:50L

    Hbobot reged opper:6kg

    Bbobot ody:25KG

    Ukuran badan:106*32*30CM

    Hukuran opper:45*45*45CM

    Rentang sing ditrapake:krim / Cairan nggunakake dual.

  • Mesin Labeling Pesawat Otomatis FK811

    Mesin Labeling Pesawat Otomatis FK811

    ① FK811 cocog kanggo kabeh jinis kothak spesifikasi, tutup, baterei, karton lan label produk sing ora duwe aturan lan datar, kayata kaleng panganan, tutup plastik, kothak, tutup dolanan lan kothak plastik sing bentuke kaya endhog.

    ② FK811 bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat parsial, label multi-label vertikal lan label multi-label horisontal, akeh digunakake ing industri karton, elektronik, ekspres, panganan lan kemasan.

    ① Label sing ditrapake: label stiker, film, kode pengawasan elektronik, kode bar.

    ② Produk sing ditrapake: Produk sing kudu diwenehi label ing permukaan sing rata, berbentuk busur, bunder, cekung, cembung utawa liyane.

    ③ Industri aplikasi: Digunakake akeh ing kosmetik, panganan, dolanan, kimia, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    ④ Conto aplikasi: label botol datar sampo, label kothak kemasan, tutup botol, label cangkang plastik, lsp.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    111619DSC03799

  • FK807 Mesin Labeling Botol Putaran Horisontal Otomatis

    FK807 Mesin Labeling Botol Putaran Horisontal Otomatis

    FK807 cocog kanggo menehi label macem-macem produk silinder lan conical ukuran cilik, kayata botol bunder kosmetik, botol obat cilik, botol plastik, botol PET 502 label botol lem, label botol cairan lisan, label wadhah pena, label lipstik, lan label cilik liyane. botol babak etc. Iki digunakake digunakake ing labeling botol babak ing pangan, Kosmetik, nggawe anggur, medicine, wedang, industri kimia lan industri liyane, lan bisa éling lengkap labeling jangkoan produk.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    111222333444

  • FK606 Desktop High Speed ​​Round / Taper Botol Labeller

    FK606 Desktop High Speed ​​Round / Taper Botol Labeller

    FK606 Desktop High Speed ​​Round / Taper Botol Labeling mesin cocok kanggo taper lan botol bunder, bisa, ember, wadhah Labeling.

    Operasi sing prasaja, kacepetan dhuwur, Mesin njupuk papan sing sithik, bisa gampang digawa lan dipindhah kapan wae.

    Operasi, Cukup klik tombol mode otomatis ing layar tutul, banjur sijine produk ing conveyor siji-siji, banjur sampeyan ora kudu nindakake liyane Labeling bakal rampung.

    Bisa diatasi kanggo label label ing posisi tartamtu saka botol, bisa entuk jangkoan lengkap labeling produk, Dibandhingake karo FK606, iku luwih cepet nanging ora duwe labeling posisi lan produk ngarep lan fungsi labeling mburi.Digunakake kanthi akeh ing kemasan, panganan, minuman, kimia saben dina, obat, kosmetik lan industri liyane.

     

    Produk sing ditrapake sebagian:

    Labeller botol kerucut desktopprodusen mesin labeling

  • FK616 Semi Otomatis 360 ° Rolling Labeling Machine

    FK616 Semi Otomatis 360 ° Rolling Labeling Machine

    ① FK616 cocok kanggo kabeh jinis spesifikasi botol Hexagon, kothak, bunder, warata lan mlengkung produk Labeling, kayata kothak packaging, gendul babak, botol warata kosmetik, Papan sudhut mlengkung.

    ② FK616 bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat sebagean, label ganda lan label label telu, label ngarep lan mburi produk, panggunaan fungsi label ganda, sampeyan bisa nyetel jarak ing antarane rong label, akeh digunakake ing kemasan, produk elektronik, kosmetik, industri bahan kemasan.

    7(2)11(2)IMG_2803IMG_3630

  • Mesin Labeling FKP-601 Kanthi Label Printing Cache

    Mesin Labeling FKP-601 Kanthi Label Printing Cache

    Mesin Label FKP-601 kanthi label printing cache cocog kanggo percetakan lan label permukaan sing rata.Miturut informasi sing dipindai, database cocog karo isi sing cocog lan dikirim menyang printer.Ing wektu sing padha, label dicithak sawise nampa instruksi eksekusi sing dikirim dening sistem label, lan kepala label nyedot lan dicithak Kanggo label sing apik, sensor obyek ndeteksi sinyal lan nglakokake tumindak labeling.Labeling tliti dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan nambah daya saing.Iki digunakake kanthi wiyar ing kemasan, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    10 11 2017112

  • FK911 otomatis pindho sisi Labeling Machine

    FK911 otomatis pindho sisi Labeling Machine

    Mesin label otomatis kaping pindho FK911 cocog kanggo label siji-sisi lan pindho sisi botol warata, botol bunder lan botol kothak, kayata botol warata sampo, botol warata minyak pelumas, botol bunder sanitizer tangan, lsp. ditempelake ing wektu sing padha, label pindho nambah efisiensi produksi, labeling presisi dhuwur, nyorot kualitas produk sing apik, lan nambah daya saing.Iki digunakake sacara wiyar ing saben dina kimia, kosmetik, petrokimia, farmasi lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    11120171122140520IMG_2818IMG_2820

  • FK812 Otomatis Card / Bag / Mesin Labeling Karton

    FK812 Otomatis Card / Bag / Mesin Labeling Karton

    ① FK812 Labeling produk kertu otomatis, kanthi otomatis ngirim produk menyang sabuk conveyor lan labeling, ditrapake kanggo kertu, tas plastik, karton, kertas lan produk irisan liyane, kayata plastik tipis lan label chip tipis.

    ② FK812 bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat parsial, label multi-label vertikal lan label multi-label horisontal, akeh digunakake ing industri karton, plastik, elektronik, kertu lan bahan cetak.

    Prinsip Kerja:

    ① Label sing ditrapake: label stiker, film, kode pengawasan elektronik, kode bar.

    ② Produk sing ditrapake: Produk sing kudu diwenehi label ing permukaan sing rata, berbentuk busur, bunder, cekung, cembung utawa liyane.

    ③ Industri aplikasi: Digunakake akeh ing kosmetik, panganan, dolanan, kimia, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    ④ Conto aplikasi: label botol datar sampo, label kothak kemasan, tutup botol, label cangkang plastik, lsp.

     

    Produk sing ditrapake sebagian:

    8DSC03773DSC03798IMG_3976

     

  • Mesin Labeling Ndhuwur & Ngisor Otomatis FK814

    Mesin Labeling Ndhuwur & Ngisor Otomatis FK814

    ① FK814 cocog kanggo kabeh jinis kothak spesifikasi, tutup, baterei, karton lan label produk sing ora duwe aturan lan datar, kayata kaleng panganan, tutup plastik, kothak, tutup dolanan lan kothak plastik sing bentuke kaya endhog.

    ② FK814 bisa entuk label ndhuwur lan ngisor, label jangkoan lengkap, label akurat parsial, label multi-label vertikal lan label multi-label horisontal, digunakake ing industri karton, elektronik, panganan lan bahan kemasan.

    Spesifikasi Labeling:

    ① Label sing ditrapake: label stiker, film, kode pengawasan elektronik, kode bar.

    ② Produk sing ditrapake: Produk sing kudu diwenehi label ing permukaan sing rata, berbentuk busur, bunder, cekung, cembung utawa liyane.

    ③ Industri aplikasi: Digunakake akeh ing kosmetik, panganan, dolanan, kimia, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    ④ Conto aplikasi: label botol datar sampo, label kothak kemasan, tutup botol, label cangkang plastik, lsp.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    20180930_094025DSC03801tutu2