• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin pelabelan presisi Tinggi, mesin pengisi, mesin capping, mesin penyusutan, mesin label adhesif dhewe lan peralatan sing gegandhengan. Nduweni macem-macem peralatan label, kalebu nyetak lan label online kanthi otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol persegi, mesin label botol datar, mesin label sudhut karton; mesin label loro-lorone, cocok kanggo macem-macem produk, lsp. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Produk

  • FK603 Semi-Automatic Round Bottle Labeling Machine

    Mesin Label Botol Bunder Semi-Otomatis FK603

    Mesin label FK603 cocog kanggo menehi label macem-macem produk bentuke silinder lan kerucut, kayata botol bunderan kosmetik, botol anggur abang, botol obat, botol kerucut, botol plastik, lsp.

    Mesin label FK603 bisa nyadari siji label bunder lan setengah bunder, lan uga bisa menehi label kaping pindho ing loro-lorone produk. Jarak antarane label ngarep lan mburi bisa diatur, lan cara nyetel uga gampang banget. Digunakake ing industri panganan, kosmetik, kimia, anggur, farmasi lan industri liyane.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    yangping1-1yangping3-1yangping4yangping5

  • FK-TB-0001 Automatic Shrink Sleeve Labeling Machine

    Mesin Label Lengan Lengan FK-TB-0001 Otomatis

    Cocog kanggo label shrink lengen ing kabeh bentuk botol, kayata botol bunder, botol persegi, cup, tape, tape karet terisolasi ...

    Bisa digabung karo printer jet-jet kanggo mujudake label lan jet jet cetak bebarengan.

     

  • FK308 Full Automatic L Type Sealing and Shrink Packaging

    FK308 Sealing Full L Sealing lan Shrink Packaging

    Mesin Kemasan FK308 Full otomatis L Type lan Shrink Packaging, Mesin kemasan penyegelan bentuk L otomatis cocok kanggo kemasan film kotak, sayuran lan tas. Film shrink dibungkus ing produk, lan film shrink digawe panas kanggo nyusut film shrink kanggo mbungkus produk kasebut. Fungsi utama kemasan film yaiku nyegel. Kelembapan lan anti polusi, nglindhungi produk saka pengaruh njaba lan bantal. Utamane, nalika ngemot kargo sing rapuh, bakal mandheg mabur nalika perkakas rusak. Kajaba iku, bisa nyuda kemungkinan mbongkar lan dicolong. Bisa digunakake karo piranti liyane, kustomisasi dhukungan

  • Eye drops filling production line budget

    Mripat ngeculake ngisi anggaran lini produksi

    Parameter Peralatan:

    1. Jeneng peralatan: 4ml irungnya mripat ngisi lini produksi otomatis

    2. Model peralatan: HM-GZJ-05

    3. Tegangan: AC220V 50HZ

    4. Daya: 2KW

    5. Tekanan udara: 0.6mpa

    6. Botol sing ditrapake diameter diameter batin 7mm, dhuwur botol sing ditrapake 35 ~ 50mm, diameter tutup tutup botol 13.5mm

    7. Rentang isi sing ditrapake 4ml

    8. Bobot peralatan: 680KG

    9. Ukuran instalasi: 3000X1800X2200mm

  • HM1A-2-1-000-FK807 automatic Nucleic acid testing tube filling Screw capping  filling machine

    HM1A-2-1-000-FK807 tabung uji asam Nuklir otomatis ngisi mesin pengisi sekrup Sekrup

    Akurasi label: ± 1mm ​​(ora kalebu kesalahan produk lan label);

    Isi + kacepetan capping: 2500 ~ 3000 jam;

    Dhiameter sing cocog: Φ10MM ~ φ30mm (label), Φ16MM (ngisi);

    Ukuran label sing ditrapake: dawa: 20mm ~ 250mm jembar: 20mm ~ 110mm;

    Pasokan listrik sing cocog: 220V 50 / 60HZ;

    Bobot mesin kabeh: udakara 600Kg;

    Dhiameter label ing njero: Φ76MM;

    Cocog kanggo diameter njaba label: φ300mm;

    Tegangan (V): 220V;

    Daya: 3,0 kw;

    Produk sebagean sing ditrapake:

    tube piture

  • FK0001 Automatic Bottle Unscrambler

    FK0001 Botol Otomatis Unscrambler

    FK0001 Botol Otomatis Unscrambler, Botol unscrambler digunakake minangka piranti pendukung kanggo ngatur botol sajrone proses muter sasis, saengga botol kasebut mili menyang mesin label utawa sabuk conveyor peralatan liyane kanthi tertib miturut tartamtu trek

    Produk sebagean sing ditrapake:

    1 11 DSC03601

  • 6 nozzle liquid filling capping labeling machine

    6 mesin pelabelan cairan nozel ngisi cairan

    Parameter teknis utama:

    Akurasi label: ± 1mm ​​(ora kalebu kesalahan produk lan label);

     Kacepetan label (PCS / mnt): 25 ~ 60 potong / menit (ana gandhengane karo ukuran produk lan label);

     Ukuran produk sing cocog: (kanggo botol bunder) lan dhuwur: diameter: 25mm ~ 140mm Dhuwur: 25mm ~ 300mm

     Ukuran label sing ditrapake: Panjang: 20mm ~ 380mm; Jembar (jembaré kertas gawe): 20mm ~ 130mm;

     Ukuran mesin: udakara 1950mm × 1200mm × 1530mm (dawane × ambane × dhuwur);

     Pasokan listrik: 220V 50 / 60Hz;

     Bobot mesin: udakara 185Kg.

  • 25-250ml/30-300ml/50-500ml Liquid Filling Machine

    25-250ml / 30-300ml / 50-500ml Mesin Isi Cairan

    Pasokan listrik: 110 / 220V 50 / 60Hz 15W

    Isi sawetara: 25-250ml

    Kacepetan ngisi: 15-20 botol / menit

    Tekanan kerja: 0,6mpa +

    Bahan kontak materi: 304 stainless steel, Teflon, gel silika

    Hbahan opper: SS304

    Hkapasitas opper: 50L

    Hbobote kasar opper: 6KG

    Bbobote ody: 25KG

    Ukuran awak: 106 * 32 * 30 CM

    Hukuran opper: 45 * 45 * 45 CM

    Kisaran sing ditrapake: krim / cairan panggunaan dobel.

  • FK807 Automatic Horizontal Round Bottle Labeling Machine

    Mesin Label Botol Round Horisontal FK807 Otomatis

    FK807 cocog kanggo menehi label macem-macem produk bentuke silinder lan kerucut, kayata botol bunderan kosmetik, botol obat cilik, botol plastik, botol bunder PET 502 label botol lem, label botol cair oral, label pena pena, label lipstik, lan liyane cilik botol bunder lsp. Umume digunakake ing label botol bunder kanggo panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa mujudake label setengah bunder.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    111222333444

  • FK805 Automatic Round Bottle Labeling Machine (Cylinder Type)

    Mesin Label Botol FK805 Otomatis (Jenis Silinder)

    Mesin label FK805 cocok kanggo label produk silinder lan kerucut kanthi macem-macem spesifikasi, kayata botol bunderan kosmetik, botol anggur abang, botol obat, botol kerucut, botol plastik, label botol bunder PET, label botol plastik, komplong panganan, ora ana botol banyu Bakteri label, label label dobel banyu gel, labelisasi botol anggur abang, lsp. Umume digunakake ing label botol bunder ing panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa mujudake label setengah lingkaran.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    11223344

  • FK803 Automatic Rotary Round Bottle Labeling Machine

    Mesin Label Botol Rotary Round FK803 Otomatis

    FK803 cocok kanggo label silinder lan produk kerucut kanthi macem-macem spesifikasi, kayata botol bulat kosmetik, botol anggur abang, botol obat, botol kerucut, botol plastik, label botol bunder PET, label botol plastik, kaleng panganan, lsp. Label botol.

    Mesin label FK803 bisa nyadari labeling seminggu lan label setengah bunder, utawa label label dobel ing sisih ngarep lan mburi produk. Jarak antarane label ngarep lan mburi bisa diatur, lan cara nyetel uga gampang banget. Digunakake sacara wiyar ing label botol bunder ing panganan, kosmetik, nggawe anggur, obat-obatan, minuman, industri kimia lan industri liyane, lan bisa mujudake label setengah bunder.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    311 12 DSC03574

  • FK835 Automatic Production Line Plane Labeling Machine

    Mesin Label Plane Line Produksi Otomatis FK835

    Mesin label otomatis FK835 bisa dicocogake karo garis perakitan kanggo menehi label produk sing mili ing ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo mujudake label online tanpa anonim. Yen dicocogake karo sabuk conveyor coding, bisa menehi label obyek sing lagi mili. Label presisi dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan ningkatake daya saing. Iki digunakake umume ing kemasan, panganan, dolanan, bahan kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    22 DSC03822 5