• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin pelabelan presisi Tinggi, mesin pengisi, mesin capping, mesin penyusutan, mesin label adhesif dhewe lan peralatan sing gegandhengan. Nduweni macem-macem peralatan label, kalebu nyetak lan label online kanthi otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol persegi, mesin label botol datar, mesin label sudhut karton; mesin label loro-lorone, cocok kanggo macem-macem produk, lsp. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Mesin Isi semi-otomatis

  • 25-250ml/30-300ml/50-500ml Liquid Filling Machine

    25-250ml / 30-300ml / 50-500ml Mesin Isi Cairan

    Pasokan listrik: 110 / 220V 50 / 60Hz 15W

    Isi sawetara: 25-250ml

    Kacepetan ngisi: 15-20 botol / menit

    Tekanan kerja: 0,6mpa +

    Bahan kontak materi: 304 stainless steel, Teflon, gel silika

    Hbahan opper: SS304

    Hkapasitas opper: 50L

    Hbobote kasar opper: 6KG

    Bbobote ody: 25KG

    Ukuran awak: 106 * 32 * 30 CM

    Hukuran opper: 45 * 45 * 45 CM

    Kisaran sing ditrapake: krim / cairan panggunaan dobel.