• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin label presisi Dhuwur, mesin ngisi, mesin capping, mesin nyusut, mesin label adesif lan peralatan sing gegandhengan.Nduwe macem-macem peralatan label, kalebu percetakan lan label online otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol kothak, mesin label botol warata, mesin label sudhut karton;mesin labeling pindho sisi, cocok kanggo macem-macem produk, etc. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Mesin Pangisi Semi-otomatis

  • FKF601 20 ~ 1000ml Mesin Pangisi Cairan

    FKF601 20 ~ 1000ml Mesin Pangisi Cairan

    sumber daya:110/220V 50/60Hz 15W

    Range pengisian:25-250 ml

    Kacepetan ngisi:15-20 botol / min

    Tekanan kerja:0,6mpa+

    Bahan kontak bahan:304 stainless steel, Teflon, silika gel

    Hbahan opper:SS304

    HKapasitas Opper:50L

    Hbobot reged opper:6kg

    Bbobot ody:25KG

    Ukuran badan:106*32*30CM

    Hukuran opper:45*45*45CM

    Rentang sing ditrapake:krim / Cairan nggunakake dual.