• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin label presisi Dhuwur, mesin ngisi, mesin capping, mesin nyusut, mesin label adesif lan peralatan sing gegandhengan.Nduwe macem-macem peralatan label, kalebu percetakan lan label online otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol kothak, mesin label botol warata, mesin label sudhut karton;mesin labeling pindho sisi, cocok kanggo macem-macem produk, etc. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Mesin Labeling Semi Otomatis

(Kabeh produk bisa nambah fungsi printing tanggal)

  • FK603 Mesin Labeling Botol Semi-Otomatis

    FK603 Mesin Labeling Botol Semi-Otomatis

    Mesin label FK603 cocog kanggo menehi label macem-macem produk silinder lan conical, kayata botol bunder kosmetik, botol anggur abang, botol obat, botol kerucut, botol plastik, lsp.

    Mesin label FK603 bisa nyadari label siji bunder lan label setengah bunder, lan uga bisa nyadari label ganda ing sisih loro produk.Jarak antarane label ngarep lan mburi bisa diatur, lan cara pangaturan uga gampang banget.Digunakake akeh ing panganan, kosmetik, kimia, anggur, farmasi lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    singping1-1singping3-1singping4singping5

  • FK616 Semi Otomatis 360 ° Rolling Labeling Machine

    FK616 Semi Otomatis 360 ° Rolling Labeling Machine

    ① FK616 cocok kanggo kabeh jinis spesifikasi botol Hexagon, kothak, bunder, warata lan mlengkung produk Labeling, kayata kothak packaging, gendul babak, botol warata kosmetik, Papan sudhut mlengkung.

    ② FK616 bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat sebagean, label ganda lan label label telu, label ngarep lan mburi produk, panggunaan fungsi label ganda, sampeyan bisa nyetel jarak ing antarane rong label, akeh digunakake ing kemasan, produk elektronik, kosmetik, industri bahan kemasan.

    7(2)11(2)IMG_2803IMG_3630

  • FK618 Semi Otomatis High Precision Plane Labeling Machine

    FK618 Semi Otomatis High Precision Plane Labeling Machine

    ① FK618 cocok kanggo kabeh jinis specifications kothak, flat, cilik mlengkung lan ora duwe aturan baku produk presisi dhuwur lan dhuwur tumpang tindih Labeling, kayata chip elektronik, tutup plastik, bottler warata kosmetik, tutup dolanan.

    ② FK618 bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat parsial, digunakake ing industri elektron, barang alus, kemasan, kosmetik lan bahan kemasan.

    ③ Mesin label FK618 duwe fungsi tambahan kanggo nambah pilihan: mesin kode tape sing cocog karo warna opsional bisa ditambahake ing sirah label, lan batch produksi, tanggal produksi lan tanggal kadaluwarsa bisa dicithak bebarengan.Ngurangi proses kemasan, ningkatake efisiensi produksi, sensor label khusus.

  • FK617 Semi otomatis Plane Rolling Labeling Machine

    FK617 Semi otomatis Plane Rolling Labeling Machine

    ① FK617 cocok kanggo kabeh jinis spesifikasi produk kothak, warata, mlengkung lan ora duwe aturan baku ing label permukaan, kayata kothak kemasan, botol warata kosmetik, kothak cembung.

    ② FK617 bisa entuk label jangkoan lengkap pesawat, label akurat lokal, label multi-label vertikal lan label multi-label horisontal, bisa nyetel jarak rong label, akeh digunakake ing kemasan, produk elektronik, kosmetik, industri bahan kemasan.

    ③ FK617 nduweni fungsi tambahan kanggo nambah: printer kode konfigurasi utawa printer ink-jet, nalika labeling, print nomer kumpulan produksi cetha, tanggal produksi, tanggal efektif lan informasi liyane, coding lan Labeling bakal digawa metu bebarengan, nambah efficiency.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    2315DSC03616

     

  • FK Big Bucket Labeling Machine

    FK Big Bucket Labeling Machine

    FK Big Bucket Labeling Machine, Cocog kanggo label utawa film self-adhesive ing permukaan ndhuwur macem-macem barang, kayata buku, folder, kothak, karton, dolanan, tas, kertu lan produk liyane.Ganti mekanisme label bisa cocog kanggo label ing permukaan sing ora rata.Iki ditrapake kanggo label produk gedhe lan label barang datar kanthi macem-macem spesifikasi.

    labeling ember                       labeller ember gedhe

  • FK909 Semi Otomatis Double-sisi Mesin Labeling

    FK909 Semi Otomatis Double-sisi Mesin Labeling

    Mesin label semi-otomatis FK909 nggunakake metode gulung kanggo label, lan nyadari label ing sisih pinggir macem-macem bahan kerja, kayata botol warata kosmetik, kothak kemasan, label sisih plastik, lsp. Labeling tliti dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan nambah daya saing.Mekanisme label bisa diganti, lan cocog kanggo menehi label ing permukaan sing ora rata, kayata label ing permukaan prismatik lan permukaan busur.Perlengkapan kasebut bisa diganti miturut produk, sing bisa ditrapake kanggo label macem-macem produk sing ora duwe aturan baku.Iki digunakake kanthi akeh ing kosmetik, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    11222DSC03680IMG_2788

  • FK616A Semi Otomatis botol pindho laras Sealant Labeling Machine

    FK616A Semi Otomatis botol pindho laras Sealant Labeling Machine

    ① FK616A nganggo cara rolling lan nempel sing unik, yaiku mesin label khusus kanggo sealant,cocok kanggo tabung AB lan tabung pindho sealant utawa produk padha.

    ② FK616A bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat parsial.

    ③ FK616A nduweni fungsi tambahan kanggo nambah: printer kode konfigurasi utawa printer ink-jet, nalika labeling, print nomer kumpulan produksi cetha, tanggal produksi, tanggal efektif lan informasi liyane, coding lan Labeling bakal digawa metu bebarengan, nambah efficiency.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    IMG_3660IMG_3663IMG_3665IMG_3668