• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin pelabelan presisi Tinggi, mesin pengisi, mesin capping, mesin penyusutan, mesin label adhesif dhewe lan peralatan sing gegandhengan. Nduweni macem-macem peralatan label, kalebu nyetak lan label online kanthi otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol persegi, mesin label botol datar, mesin label sudhut karton; mesin label loro-lorone, cocok kanggo macem-macem produk, lsp. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Mesin Labeling semi-otomatis

  • FK603 Semi-Automatic Round Bottle Labeling Machine

    Mesin Label Botol Bunder Semi-Otomatis FK603

    Mesin label FK603 cocog kanggo menehi label macem-macem produk bentuke silinder lan kerucut, kayata botol bunderan kosmetik, botol anggur abang, botol obat, botol kerucut, botol plastik, lsp.

    Mesin label FK603 bisa nyadari siji label bunder lan setengah bunder, lan uga bisa menehi label kaping pindho ing loro-lorone produk. Jarak antarane label ngarep lan mburi bisa diatur, lan cara nyetel uga gampang banget. Digunakake ing industri panganan, kosmetik, kimia, anggur, farmasi lan industri liyane.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    yangping1-1yangping3-1yangping4yangping5

  • FK618 Semi Automatic High Precision Plane Labeling Machine

    Mesin Labeling Plane Precision High FK618 Semi Otomatis

    ① FK618 cocog kanggo kabeh jinis label produk kothak, datar, sudhut mlengkung lan ora teratur, kayata chip elektronik, tutup plastik, botol plastik kosmetik, tutup dolanan.

    ② FK618 bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat parsial, label multi-label vertikal lan label multi-label horisontal, digunakake ing elektron, barang-barang alus, kemasan, kosmetik lan industri bahan kemasan.

    ③ Mesin label FK618 duwe fungsi tambahan kanggo nambah pilihan: mesin coding tape sing cocog karo warna bisa ditambahake ing kepala label, lan batch produksi, tanggal produksi lan tanggal kadaluwarsa bisa dicithak bebarengan. Ngurangi proses kemasan, nambah efisiensi produksi, sensor label khusus.

  • FK617 Semi automatic Plane Rolling Labeling Machine

    Mesin Labeling Rolling Plane FK617 Semi otomatis

    ① FK617 cocog kanggo kabeh jinis spesifikasi produk kothak, datar, sudhut mlengkung lan ora teratur ing label permukaan, kayata kothak kemasan, botol datar kosmetik, kothak cembung.

    ② FK617 bisa entuk label jangkoan lengkap pesawat, label lokal akurat, label multi-label vertikal lan label multi-label horisontal, bisa nyetel jarak rong label, digunakake ing kemasan, produk elektronik, kosmetik, industri bahan kemasan.

    ③ FK617 duwe fungsi tambahan kanggo nambah: printer kode konfigurasi utawa printer ink-jet, nalika menehi label, nyithak nomer batch produksi sing jelas, tanggal produksi, tanggal efektif lan informasi liyane, kode lan label bisa uga ditindakake, nambah efisiensi.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    2315DSC03616

     

  • FK909 Semi Automatic Double-sided Labeling Machine

    Mesin Labeling sisi pindho FK909 Semi Otomatis

    Mesin label semi-otomatis FK909 ngetrapake cara nemplek kanggo label, lan nyadari label ing sisih macem-macem bahan kerja, kayata botol datar kosmetik, kothak kemasan, label sisi plastik, lsp. Label presisi dhuwur nyoroti kualitas produk sing apik lan nambah daya saing. Mekanisme label bisa diganti, lan cocog kanggo label ing permukaan sing ora rata, kayata label ing permukaan prismatik lan permukaan busur. Perlengkapan bisa diganti miturut produk, sing bisa ditrapake kanggo menehi label macem-macem produk sing ora teratur. Iki digunakake ing kosmetik, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    11222DSC03680IMG_2788

  • FK616A Semi Automatic Sealant Labeling Machine

    Mesin Label Sealant Sealant FK616A Semi

    ① FK616A nggunakake cara unik kanggo muter lan nempel, yaiku mesin label khusus kanggo sealantcocok kanggo tabung AB lan sealant tabung dobel utawa produk sing padha.

    ② FK616A bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat parsial.

    ③ FK616A duwe fungsi tambahan kanggo nambah: printer kode konfigurasi utawa printer ink-jet, nalika menehi label, nyithak nomer batch produksi sing jelas, tanggal produksi, tanggal efektif lan informasi liyane, kode lan label bisa uga ditindakake, nambah efisiensi.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    IMG_3660IMG_3663IMG_3665IMG_3668

  • FK616 Semi Automatic 360° Rolling  Labeling Machine

    Mesin Labeling Rolling FK616 Semi Otomatis 360 °

    ① FK616 cocog kanggo kabeh jinis label produk kothak, bunder, datar lan sudhut mlengkung, kayata kothak kemasan, botol bunder, botol datar kosmetik, papan lengkung.

    ② FK616 bisa entuk label jangkoan lengkap, label akurat parsial, label kaping pindho ing sisih ngarep lan mburi produk, label kaping pindho ing sisih ngarep lan sisih sisih produk, panggunaan fungsi label kaping pindho, sampeyan bisa nyetel jarak ing antarane rong label kasebut , digunakake ing industri kemasan, produk elektronik, kosmetik, bahan kemasan.

    7(2)11(2)IMG_2803IMG_3630