• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Layanan

zixun

7dino * 24 Konsultasi Online

Kita wis duwe teknisi profesional kanggo mbantu apa wae. Tampilake syarat produk / label sampeyan, solusi label bakal diwenehake.

dingzhi

Nguatake Custom-Made

Saben produk duwe ciri khas dhewe, Fineco fokus ing solusi solusi label sing paling cocog. Mung yen conto / syarat label sing rinci, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngasilake solusi label sing bisa digunakake.

Custom-Made Strengthen
zhuanye

Tim instalasi profesional

Saka mitra instalasi sing apik lan profesional, saben bagean kasebut apik lan apik, wiwit instalasi, kabel, nganti debugging layanan mandheg, kanggo ngatasi kabeh aspek masalah.

team
jiaoxue1

Video / Manual Instruksi Rinci

Sampeyan ora prelu kuwatir operasi nalika nglamar label Fineco. Video / manual instruksi sing wis ditemtokake saka Nguripake menyang Pangaturan bakal diwenehake karo mesin kasebut.

shouhou

Delivey Cepet + Layanan Sawise Dhewe pas wektune

Kanthi sistem manajemen produksi sing kuat, saben departemen nganggo efisiensi dhuwur. Rega sing cukup, produksi sing efisien lan layanan purna jual apik yaiku prinsip kita sing motivasi Fineco saka bengkel samll menyang perusahaan skala menengah, sing distributor bisa ditemokake ing saindenging negara saiki.