• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin pelabelan presisi Tinggi, mesin pengisi, mesin capping, mesin penyusutan, mesin label adhesif dhewe lan peralatan sing gegandhengan. Nduweni macem-macem peralatan label, kalebu nyetak lan label online kanthi otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol persegi, mesin label botol datar, mesin label sudhut karton; mesin label loro-lorone, cocok kanggo macem-macem produk, lsp. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Nyilikake Sealing lan Mesin Nglereni

  • Full Automatic L Type Sealing and Cutting Machine

    Mesin Sealing lan Mesin Tipe L Otomatis Lengkap

    Parameter:

    Model: HP-5545

    Ukuran Kemasan: L + H ≦ 400, W + H ≦ 380 (H ≦ 100) mm

    Kacepetan Paket: 10-20pics / min (dipengaruhi ukuran produk lan label, lan keahlian karyawan)

    Bobot Bersih: 210kg

    Daya: 3KW

    Pasokan Daya: 3 phase 380V 50 / 60Hz

    Listrik Tenaga: 10A

    Ukuran Piranti: L1700 * W820 * H1580mm

  • HP-50 Automatic corner sealing machine

    Mesin panyegel sudhut otomatis HP-50

    Mesin panyegel sudhut otomatis HP-50 Panggunaan Dhasar: 1. Sistem piso sealing. 2. Sistem rem ditrapake ing conveyor ngarep lan pungkasan kanggo nyegah produk sing obah inersia. 3. Sistem daur ulang film limbah canggih. 4. Kontrol HMI, gampang dingerteni lan digunakake. 5. Paket fungsi ngetung jumlah. 6. Pisau penyegelan siji-kekuatan sing kuat, panyegelan luwih kenceng, lan garis penyegelan apik lan apik. 7. Roda sinkronis terintegrasi, stabil lan awet. Parameter: Model HP-50 Pac ...