• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin label presisi Dhuwur, mesin ngisi, mesin capping, mesin nyusut, mesin label adesif lan peralatan sing gegandhengan.Nduwe macem-macem peralatan label, kalebu percetakan lan label online otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol kothak, mesin label botol warata, mesin label sudhut karton;mesin labeling pindho sisi, cocok kanggo macem-macem produk, etc. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Shrink Sealing lan Cutting Machine

  • FKS-50 mesin sealing sudhut otomatis

    FKS-50 mesin sealing sudhut otomatis

    FKS-50 otomatis sudhut mesin sealing Panggunaan dhasar: 1. Edge sealing sistem piso.2. Sistem rem ditrapake ing ngarep lan mburi conveyor kanggo nyegah produk obah kanggo inersia.3. Sistem daur ulang film sampah majeng.4. kontrol HMI, gampang kanggo ngerti lan operate.5. Packing jumlahe pancacahan fungsi.6. Dhuwur-kekuatan siji-Piece sealing piso, sealing punika firmer, lan garis sealing nggoleki lan ayu.7. Sinkron wheel terpadu, stabil lan awet

  • FKS-60 Full Otomatis Tipe L Sealing lan Cutting Machine

    FKS-60 Full Otomatis Tipe L Sealing lan Cutting Machine

    Parameter:

    Model:HP-5545

    Packing ukuran:L+H≦400,W+H≦380 (H≦100)mm

    Kacepetan Packing: 10-20pics / min (dipengaruhi dening ukuran produk lan label, lan keahlian karyawan)

    Bobot Net: 210kg

    Daya: 3KW

    Sumber Daya: 3 phase 380V 50/60Hz

    Daya Listrik: 10A

    Ukuran piranti: L1700 * W820 * H1580mm

  • Mesin shrink wrap otomatis

    Mesin shrink wrap otomatis

    mesin kemasan shrink kanthi otomatis kalebu l sealer lan trowongan nyilikake sing bisa Feed produk, segel lan Cut film lan nyilikake tas film kanthi otomatis.iki digunakake digunakake ing pangan, pharmaceutical, stasioner, dolanan, auto parts, Kosmetik, printing, hardware, electrical Perkakas lan industri liyane.

    3 2 1