• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin pelabelan presisi Tinggi, mesin pengisi, mesin capping, mesin penyusutan, mesin label adhesif dhewe lan peralatan sing gegandhengan. Nduweni macem-macem peralatan label, kalebu nyetak lan label online kanthi otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol persegi, mesin label botol datar, mesin label sudhut karton; mesin label loro-lorone, cocok kanggo macem-macem produk, lsp. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Mesin Labeling Sisih

  • FK912 Automatic Side Labeling Machine

    Mesin Labeling Sisih Otomatis FK912

    Mesin label otomatis sisih siji FK912 cocok kanggo label utawa film adesif dhewe ing sisih ndhuwur macem-macem barang, kayata buku, folder, kothak, karton lan label sisih liyane, label presisi dhuwur, sing nyorot kualitas apik banget produk lan ningkatake Daya Saing. Umume digunakake ing industri percetakan, alat tulis, panganan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan, lan industri liyane.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    IMG_2796IMG_3685IMG_369320180713152854

  • FK911 Automatic Double-sided Labeling Machine

    Mesin Labeling sisi pindho FK911 Otomatis

    Mesin label otomatis loro-lorone FK911 cocok kanggo label sisih loro lan loro sisi botol datar, botol bunder lan botol persegi, kayata botol sampo sampo, botol minyak minyak pelincir, botol pembersih tangan saniter, lsp. dipasang bebarengan, label dobel nambah efisiensi produksi, label kanthi presisi tinggi, nyorot kualitas produk sing apik banget, lan ningkatake daya saing. Iki digunakake ing industri kimia, kosmetik, petrokimia, farmasi lan industri liyane saben dina.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    11120171122140520IMG_2818IMG_2820

  • FK909 Semi Automatic Double-sided Labeling Machine

    Mesin Labeling sisi pindho FK909 Semi Otomatis

    Mesin label semi-otomatis FK909 ngetrapake cara nemplek kanggo label, lan nyadari label ing sisih macem-macem bahan kerja, kayata botol datar kosmetik, kothak kemasan, label sisi plastik, lsp. Label presisi dhuwur nyoroti kualitas produk sing apik lan nambah daya saing. Mekanisme label bisa diganti, lan cocog kanggo label ing permukaan sing ora rata, kayata label ing permukaan prismatik lan permukaan busur. Perlengkapan bisa diganti miturut produk, sing bisa ditrapake kanggo menehi label macem-macem produk sing ora teratur. Iki digunakake ing kosmetik, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sebagean sing ditrapake:

    11222DSC03680IMG_2788