• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04
head_banner
Produk utama kalebu mesin label presisi Dhuwur, mesin ngisi, mesin capping, mesin nyusut, mesin label adesif lan peralatan sing gegandhengan.Nduwe macem-macem peralatan label, kalebu percetakan lan label online otomatis lan semi-otomatis, botol bunder, botol kothak, mesin label botol warata, mesin label sudhut karton;mesin labeling pindho sisi, cocok kanggo macem-macem produk, etc. Kabeh mesin wis lulus sertifikasi ISO9001 lan CE.

Produk Mesin Label Sisi

(Kabeh produk bisa nambah fungsi printing tanggal)

  • FK911 otomatis pindho sisi Labeling Machine

    FK911 otomatis pindho sisi Labeling Machine

    Mesin label otomatis kaping pindho FK911 cocog kanggo label siji-sisi lan pindho sisi botol warata, botol bunder lan botol kothak, kayata botol warata sampo, botol warata minyak pelumas, botol bunder sanitizer tangan, lsp. ditempelake ing wektu sing padha, label pindho nambah efisiensi produksi, labeling presisi dhuwur, nyorot kualitas produk sing apik, lan nambah daya saing.Iki digunakake sacara wiyar ing saben dina kimia, kosmetik, petrokimia, farmasi lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    11120171122140520IMG_2818IMG_2820

  • FK816 Otomatis Double Head Corner Label Labeling mesin

    FK816 Otomatis Double Head Corner Label Labeling mesin

    ① FK816 cocog kanggo kabeh jinis spesifikasi lan kothak tekstur kayata kothak telpon, kothak kosmetik, kothak panganan uga bisa menehi label produk pesawat.

    ② FK816 bisa entuk film sealing sudhut pindho utawa label label, digunakake ing industri kosmetik, elektronik, panganan lan bahan kemasan

    ③ FK816 nduweni fungsi tambahan kanggo nambah:

    1. Printer kode konfigurasi utawa printer ink-jet, nalika menehi label, nyithak nomer batch produksi sing jelas, tanggal produksi, tanggal efektif lan informasi liyane, coding lan labeling bakal ditindakake bebarengan.

    2. Fungsi pakan otomatis (digabungake karo pertimbangan produk);

    Produk sing ditrapake sebagian:

    6 9 21

  • FK836 Line Produksi Otomatis Mesin Labeling Sisih

    FK836 Line Produksi Otomatis Mesin Labeling Sisih

    Mesin label garis sisih otomatis FK836 bisa dicocogake karo baris perakitan kanggo menehi label produk sing mili ing permukaan ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo nyadari label tanpa awak online.Yen dicocogake karo sabuk conveyor kode, bisa menehi label obyek sing mili.Labeling tliti dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan nambah daya saing.Iki digunakake kanthi wiyar ing kemasan, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    13 17 113

  • Mesin Labeling Pesawat Line Produksi Otomatis FK835

    Mesin Labeling Pesawat Line Produksi Otomatis FK835

    Mesin label garis otomatis FK835 bisa dicocogake karo baris perakitan produksi kanggo menehi label produk sing mili ing permukaan ndhuwur lan permukaan sing mlengkung kanggo nyadari label tanpa awak online.Yen dicocogake karo sabuk conveyor kode, bisa menehi label obyek sing mili.Labeling tliti dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan nambah daya saing.Iki digunakake kanthi wiyar ing kemasan, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    22 DSC03822 5

  • FK815 Otomatis Side Corner Label Labeling Machine

    FK815 Otomatis Side Corner Label Labeling Machine

    ① FK815 cocok kanggo kabeh jinis spesifikasi lan kothak tekstur kayata kothak kemasan, kothak kosmetik, kothak telpon uga bisa menehi label produk pesawat, deleng rincian FK811.

    ② FK815 bisa entuk label label sealing sudhut dobel, digunakake ing industri elektronik, kosmetik, panganan lan bahan kemasan.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    44 20161227_145339 DSC03780

  • FK909 Semi Otomatis Double-sisi Mesin Labeling

    FK909 Semi Otomatis Double-sisi Mesin Labeling

    Mesin label semi-otomatis FK909 nggunakake metode gulung kanggo label, lan nyadari label ing sisih pinggir macem-macem bahan kerja, kayata botol warata kosmetik, kothak kemasan, label sisih plastik, lsp. Labeling tliti dhuwur nyorot kualitas produk sing apik lan nambah daya saing.Mekanisme label bisa diganti, lan cocog kanggo menehi label ing permukaan sing ora rata, kayata label ing permukaan prismatik lan permukaan busur.Perlengkapan kasebut bisa diganti miturut produk, sing bisa ditrapake kanggo label macem-macem produk sing ora duwe aturan baku.Iki digunakake kanthi akeh ing kosmetik, panganan, dolanan, kimia saben dina, elektronik, obat-obatan lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    11222DSC03680IMG_2788

  • FK912 Mesin Labeling Sisih Otomatis

    FK912 Mesin Labeling Sisih Otomatis

    Mesin label siji-sisih otomatis FK912 cocok kanggo label utawa film poto-adhesive ing permukaan ndhuwur macem-macem barang, kayata buku, folder, kothak, karton lan label siji-sisih liyane, labeling presisi dhuwur, nyorot kualitas apik. produk lan ningkatake Daya Saing.Iki digunakake kanthi akeh ing percetakan, alat tulis, panganan, kimia saben dina, elektronik, obat, lan industri liyane.

    Produk sing ditrapake sebagian:

    IMG_2796IMG_3685IMG_369320180713152854

  • FKP835 Mesin Labeling Label Printing Real-Time Otomatis Lengkap

    FKP835 Mesin Labeling Label Printing Real-Time Otomatis Lengkap

    FKP835 Mesin bisa nyithak label lan label bebarengan.Nduwe fungsi sing padha karo FKP601 lan FKP801(sing bisa digawe ing dikarepake).FKP835 bisa diselehake ing baris produksi.Labeling langsung ing baris produksi, ora perlu kanggo nambahgaris produksi tambahan lan pangolahan.

    Mesin dianggo: njupuk database utawa sinyal tartamtu, lan akomputer ngasilake label adhedhasar cithakan, lan printerprints label, Cithakan bisa diowahi ing komputer sawayah-wayah,Akhire mesin attaches label kanggoproduk.